Haberler

Kalkınma Bakanı Yılmaz Elazığ'da Açıklaması

''Bu seçim farklı bir seçim. Bu seçimde küçük hesaplar yapmayalım. Bu seçimde küskünlükleri, dargınlıkları bir tarafa bırakalım. Başbakanımıza, Türkiye'ye, Türkiye'nin istikrarına destek verelim''

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, "Bu seçim farklı bir seçim. Bu seçimde küçük hesaplar yapmayalım. Bu seçimde küskünlükleri, dargınlıkları bir tarafa bırakalım. Başbakanımıza, Türkiye'ye, Türkiye'nin istikrarına destek verelim" dedi.

Bakan Yılmaz, Siirt'teki programlarının ardından Elazığ'ın Maden ilçesini ziyaret etti. AK Parti Maden Seçim Koordinasyon Merkezi önünde partililere seslenen Yılmaz, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Seçim döneminde başka parti temsilcilerinin yapamayacağı vaatlerde bulunduklarını söyleyen Yılmaz, şunları söyledi:

"Biz öyle değiliz, bizim bir düsturumuz var. Yapamadığımız konuda söz vermeyiz, söz verdiğimiz işleri de Allah'ın izni ile gerçekleştiririz. Bugüne kadar her seçimde oyunu arttırarak AK Parti iktidara geldi ise bunun sayesinde geldi. Güven veren politikalarla geldi. Aldanmadığı ve aldatmadığı için geldi. Bundan sonra da Allah'ın izni ile aynı ilkelerimizle devam edeceğiz. Biz laf üreten bir parti değiliz, biz icraat partisiyiz. Biz slogan partisi değil, hizmet partisiyiz."

Son dönemlerde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a ve Türkiye'nin istikrarına yönelik saldırılar olduğunu kaydeden Yılmaz, şunları ifade etti:

"Birileri Türkiye'nin önünü kesmeye çalışıyor. Birileri bu hükümetin istikrarını bozmaya çalışıyor. Sağdan soldan hücum ediyorlar. Fakat Allah'ın izniyle sizlerin desteği ve duası ile hiçbiri muvaffak olamayacak, 30 Mart'ta bu tuzaklar bozulacak Allah'ın izniyle."

Kalkınma Bakanı Yılmaz, 30 Mart'ta yapılacak yerel seçimin önemine değinerek, şunları belirtti:

"Bu seçim farklı bir seçim, bu seçimde küçük hesaplar yapmayalım. Bu seçimde küskünlükleri, dargınlıkları bir tarafa bırakalım. Başbakanımıza, Türkiye'ye, Türkiye'nin istikrarına destek verelim. İnanın attığımız her oy Başbakanımızın başını dünyada dik edecek İnşallah. Birileri Türkiye'yi boyunduruk altına almak istiyor. Türkiye'nin bağımsızlığına, Türkiye'nin gücüne müdahale etmek istiyorlar. Fakat Türkiye istiklalini, bağımsızlığını hiç kimseye kurban etmeyecek İnşallah. Milli irade ile milletimizin bize vereceği destekle Türkiye, dünyada başı dik olacak. 2023 vizyonu ile 10 büyük ülke arasında yerini alacak Allah'ı izniyle."

Yılmaz, seçime az bir süre kaldığını ve önümüzdeki 5 yıl içerisinde herkesin huzurlu yaşaması ve istikrarın sürmesi için bu süre zarfından partililerin gece gündüz demeden çalışması gerektiğini dile getirdi.

Akçakiraz beldesi, Yazıkonak beldesi ve Kovancılar ilçesini ziyaret ederek partililerle bir araya gelen Yılmaz, daha sonra karayolu ile Bingöl'e gitmek üzere Elazığ'dan ayrıldı. - Elazığ

Kaynak: AA / Güncel

Cevdet Yılmaz Ak Parti Türkiye Elazığ Politika Güncel Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Bakmadan Geçme

12 Mayıs hangi burç? 12 Mayıs'ta doğanlar hangi burç oluyor? 12 Mayıs tarihi hangi burç olur? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 12 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 12 MAYIS PAZAR 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? ANNELER GÜNÜ MESAJLARI 2024: En iyi, en duygusal, güzel, anlamlı anneler günü mesajları! Bugün anneler günü mü? Bugün anneler günü kutlanıyor mu, kutlanacak mı? Anneler günü ne zaman 2024? Eurovision 2024 hangi kanalda? Eurovision 2024 nerede yayınlanıyor, nereden izlenir? Eurovision'da kim birinci oldu? Eurovision Şarkı Yarışması Finali'nde hangi ülke birinci oldu? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 12 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Resmi Gazete bugün (12 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Gönül Dağı Reyhan kimdir? İpek Uzkalan kaç yaşında, nereli? Gönül Dağı Reyhan karakteri gerçekte kim? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 11 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Kimler Geldi Kimler Geçti 2. sezon olacak mı? Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin 2. sezonu var mı, ne zaman yayınlanacak? 14 Mayıs anneler günü mü? 14 Mayıs Salı anneler günü mü, özel gün mü? Anneler günü ne zaman 2024? Davaro filmi nerede çekildi? Davaro filmi hangi semtte, şehirde çekilmiştir? Sinan Ateş neden öldürüldü? Sinan Ateş ölüm sebebi ne, neden öldü? Sinan Ateş niye, kim tarafından öldürüldü?
Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title