Haberler

İngilizce Eğitimine Kayıt Olana CV Hazırlama ve Mülakat Teknikleri Eğitimi Hediye

ilandır
Güncelleme:

Geleneksel ve klasik yöntemlerden farklı bir yöntem izleyen InfoLANG Dil Okulları, İngilizce kur alımında CV Hazırlama ve Mülakat Teknikleri eğitiminim hediye ediyor.

Yabancı Dilin Önemi

Dünya'da en fazla konuşulan dillerden olan ve bilimden tekniğe, sanattan modaya hatta günlük yaşamın her alanına kadar her türlü yeniliğin takibi için İngilizce bilmek, günümüz şartlarının olmazsa olmazı haline geliyor. İnternetin, evrensel olarak tüm bireylerin hayatlarına tümüyle etki etmesiyle birlikte, güncel kalabilmek ve hatta iş bulabilmek için bile ikinci bir dil bilmek zorunluluk oluyor.

Eskiden üniversite diplomasının tüm kapıları açtığı iş dünyasında, değişen koşullar nedeniyle artık en saygın üniversite mezunu bile olunması; ikinci bir dil bilgisine sahip olunmadığı taktirde kişiye pek de bir ayrıcalık sunmuyor. Artık şirketler, iş başvurularında sahip olunan dilleri öğrendikten sonra kişiye geri dönüşlerini bile ancak tatmin oldukları taktirde yapıyorlar. Kaldı ki, İngilizce bilmek bile aranan pozisyonu doldurabilmek için yeterli olmuyor; birbirini tamamlaması için bir de güzel hazırlanmış bir CV (Curriculum Vitae) 'nin olması ve mülakatta nasıl davranılması gerektiğinin de bilinmesi gerekiyor.

Tam da bu noktada,"Konuşma Odaklı" dil eğitiminin ilk adresi olan InfoLANG Dil Okulları; sektörün bu eksikliğini doldurabilmek adına hizmetlerine bir yenisini daha ekliyor ve İngilizce eğitimi alan herkese başlı başına bir başka uzmanlık eğitimi olan CV Hazırlama ve Mülakat Teknikleri Eğitimi'ni hediye ediyor. Başvurular Kadıköy, Beşiktaş, Bakırköy, Pendik, Çekmeköy veAnkara 'da bulunan şubelerden en yakınına giderek yapılabildiği gibi, website üzerinden online olarak da yapılabiliyor. ( )

InfoLANG Metodu

InfoLANG Dil Okulları, geliştirmiş olduğu "Öğretme Garantisi", Türkiye'nin ilk "Konuşma Odaklı" dil okulu ünvanını elinde bulunduruyor. Eğitimde geleneksel ve klasik yöntemlerden farklı bir yöntem izleyen InfoLANG Dil Okulları eğitimlerinin temelinde, kişilerin aktif olduğu konuşma ve iletişim anlayışı yer alıyor. Öğrenciler konuşarak ve birbirlerini dinleyerek İngilizce öğreniyorlar.

InfoLANG Dil Okulları'nda, verimliliği bilimsel olarak kanıtlanmış özel tasarımlı U-design sınıflar kullanılıyor. Bu yöntemle tüm öğrenciler eğitmene eşit yakınlıkta bulunuyor ve bu da çok daha kolay ve akıcı bir iletişim sağlanmasına olanak veriyor. Ayrıca sınıflarda bulunan geniş masalar ve konforlu sandalyeler, öğrencilere rahat hareket imkanı sağlayarak konsantrasyonu artırıyor.

Ayrıca InfoLANG Dil Okulları'nda "Dil Koçluğu" ile kişi için doğru eğitim sistemi uygulaması bulunmakadır. Kendi yaş ve alanlarına uygun sınıflarda eğitim alan öğrencilerin, İngilizce öğreniminde anahtar rol oynayan 4 beceri (Speaking, Listening, Writing, Reading) ile "Gramer ve Kelime Dağarcığı(vocabulary)" konularındaki gelişmeleri yakından takip ediliyor. Eksik bulunan kısımlarda; uzman eğitmenlerce kişiye özel rehberlik sistemi uygulanarak, öğrencinin eksiklerinin giderilmesi ve performanslarının artırılması sağlanıyor.

Dil eğitiminde görsel ve işitsel algı gücünün öneminin farkında olan InfoLANG Dil Okulları, sınıflarında; bilgisayar, ses sistemi ve multimedya sistemlerinden faydalanarak öğrencilerine "Öğretme Garantisi" sunuyor. Yani, derslere %90 oranında katılım gösteren öğrencilere, yeniden talep ettikleri ya da başarısız oldukları taktirde aynı eğitimi ücretsiz olarak veriyor.

InfoLANG Dil Okulları

InfoLANG Dil Okulları İngilizce eğitimi konusunda çağdaş yaklaşımlarla, konuşturma odaklı eğitim metoduyla hizmet eden Türkiye'nin en önemli dil okuludur. Yıllardır ülkemiz yabancı dil eğitim sisteminde bulunan klasik metotların yeterli olmadığı görülmüştür. İngilizce öğretiminde en önemli yetkinliğin etkili iletişim kurabilmek olduğuna inanan ve öğrencilerini bu yetkinlik üzerine eğitmeyi amaç edinmiş InfoLANG Dil Okulları, Türkiye'nin dört bir yanında bulunan şubeleri ve uzman eğitim kadrosuyla hizmet vermektedir.

Türkiye Advertorial Haberler Advertorial Haberler

Fidan'dan Hamas için 'Terör örgütü' ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

Fidan'dan Hamas için "Terör örgütü" ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

Tarımsal üretim rakamlarını paylaşan Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hepinizi alnınızdan öpüyorum

Tarımsal üretim rakamlarını paylaşan Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hepinizi alnınızdan öpüyorum

Nihat Doğan'dan boşanma kararı alan Arzu Doğan'dan çok konuşulacak itiraflar

Nihat Doğan'dan boşanma kararı alan Arzu Doğan'dan çok konuşulacak itiraflar

Müge Anlı'nın programında kan donduran anlar! Muhabir, canlı yayında ceset buldu

Müge Anlı'nın programında kan donduran anlar! Muhabir, canlı yayında ceset buldu

title