Haberler

İl Müdürü Demir'den Birlik Vakfı'na Ziyaret

Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir ve beraberindeki şube müdürleri, Birlik Vakfı Gaziantep Şubesi’ne ziyarette bulundu.

Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir ve beraberindeki şube müdürleri, Birlik Vakfı Gaziantep Şubesi'ne ziyarette bulundu.

Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir ve beraberindeki şube müdürleri,Birlik Vakfı Gaziantep Şubesi'ne ziyarette bulunarak, istişarede bulundu. İl Müdürü Ökkeş Demir ve şube müdürlerini ağırlayan Birlik Vakfı Gaziantep Şubesi Başkanı Mehmet Fatih Aslan ve yönetim kurulu üyeleri ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdi. Karşılıklı fikir alışverişlerinin yapıldığı ziyarette, İl Müdürü Ökkeş Demir, "Birlik Vakfının kuruluş amacı ve ortaya koyduğu faaliyetlere bakıldığında ülkemiz insanının bilimselliğinde, kültürelliğinde ve gelişmesine hizmet eden, bunu amaç edinmiş milletimizin değerlerinin yaşaması noktasında, toplumsal dinamiklerin ayakta tutulması anlamında önemli bir görevi üstlenmektedir. Böylesi devasa bir görevi gerçekleştiren Birlik Vakfı'na destek olmalıyız. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak biz üzerimize düşeni yapmaya hazırız" diye konuştu. Vakıf'ın çalışmalarıyla ilgili bilgi veren Birlik Vakfı Gaziantep Şubesi Başkanı Mehmet Fatih Aslan, "Birlik Vakfı Türkiye'nin en aktif sivil toplum kuruluşlarından biridir. Vakfın amacı geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin milli ve manevi değerler doğrultusunda yetiştirmeleri, eğitilmeleri ve Türkiye'de manevi değerler doğrultusunda kültür hizmeti verilmesi şeklinde özetlenebilir. Tek amacımız Gaziantep'e ve Gazianteplilere hizmet etmektir" diye konuştu.

Başkan Aslan ziyaretin anısına ise İl Müdürü Ökkeş Demir'e plaket takdim etti. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Fatih Aslan Gaziantep Türkiye Spor Güncel Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Bakmadan Geçme

12 Mayıs hangi burç? 12 Mayıs'ta doğanlar hangi burç oluyor? 12 Mayıs tarihi hangi burç olur? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 12 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 12 MAYIS PAZAR 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? ANNELER GÜNÜ MESAJLARI 2024: En iyi, en duygusal, güzel, anlamlı anneler günü mesajları! Bugün anneler günü mü? Bugün anneler günü kutlanıyor mu, kutlanacak mı? Anneler günü ne zaman 2024? Eurovision 2024 hangi kanalda? Eurovision 2024 nerede yayınlanıyor, nereden izlenir? Eurovision'da kim birinci oldu? Eurovision Şarkı Yarışması Finali'nde hangi ülke birinci oldu? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 12 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Resmi Gazete bugün (12 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Gönül Dağı Reyhan kimdir? İpek Uzkalan kaç yaşında, nereli? Gönül Dağı Reyhan karakteri gerçekte kim? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 11 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Kimler Geldi Kimler Geçti 2. sezon olacak mı? Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin 2. sezonu var mı, ne zaman yayınlanacak? 14 Mayıs anneler günü mü? 14 Mayıs Salı anneler günü mü, özel gün mü? Anneler günü ne zaman 2024? Davaro filmi nerede çekildi? Davaro filmi hangi semtte, şehirde çekilmiştir? Sinan Ateş neden öldürüldü? Sinan Ateş ölüm sebebi ne, neden öldü? Sinan Ateş niye, kim tarafından öldürüldü?
Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title