Haberler

İHH Yeni Bir Yardım Kampanyası Başlattı

Güncelleme:

Kısa adı İHH olan İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Derneği '6 eksiği tamamlayın' kampanyası başlattı.

Suriyeli mülteciler başta olmak üzere, mazlum ve mağdurlara yardım elini uzatan İHH, başlattığı yeni bir yardım kampanyasıyla, ihtiyaç sahiplerine yönelik yardım toplamaya devam ediyor.

Bingöl İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Derneği ( Bingöl İHH):"her birimiz bir eksiği giderelim. Zor şartlarda yaşayanların ihtiyaçlarını tamamlayalım" sloganıyla yola çıkarak, "6 eksiği tamamlayın" kampanyası başlattı.

Başlatılan kampanyada, ihtiyaç sahibi çocuklara verilmek üzere; bot, battaniye, mont, atkı, bere, mama, eldiven ve bebek bisküvisi bulunuyor.

"Nerede Bir Mazlum Varsa Biz Ordayız"

Konu ile ilgili yazılı bir açıklama yapan Bingöl İHH Başkanı Muhittin Gili," Türkiye'de ve dünyada nerede mazlum ve yetim varsa İHH olarak ordayız. Nerde bir zulüm ve zalim varsa İHH olarak karşısındayız"

"Bilindiği gibi önümüz kış ve çok soğuk günler bizi bekliyor. Bizler sıcak evimizde sobanın ya da kaloriferin sıcağında yaşarken sokakta, çadırlarda ve prefabriklerde aç, susuz ve üzerinde hiçbir kışlık kıyafeti olmayan insanlar var. Eğer hepimiz kardeşiz diyorsak bunu dilimizde bırakmamalıyız. Bunu gönlümüzle elimizle de yapmalı bu insanlara 'Siz de değerlisiniz, siz de önemlisiniz' diyerek bunu onlara hissettirmeliyiz" diye konuştu.

Gili:"Çocukların Kışlık İhtiyacını Karşılayan Kampanya Açtık"

Kampanya hakkında da bilgiler veren Gili, "6 eksiği tamamla başlığıyla bir kampanya başlatıldı. Çocukların kışlık ihtiyacı olan gıda ve eşyadan oluşan 6 parça karşılanmasını içeren bir kampanya. Biz de Bingöl İHH olarak bu kampanyayı başlatıyoruz. İHH Genel Merkezi'nin verdiği SMS numarasına kısa mesaj atarak yardım yapabilirsiniz. Miktarın azı çoğu önemli değil. İstediğiniz kadar yardım yapabilirsiniz. 'Fotoğraftaki 6 Eksiği tamamlayın' sloganıyla başlatılan kampanya paketinde bebek ve çocuklara ulaştırılmak üzere, bot, battaniye, mont, atkı, bere, mama, eldiven ve bebek bisküvisi bulunuyor. Bu paketin toplam değeri 125 lira"

"Fakat vatandaşlarımız bu paketten yalnızca istedikleri ürün içinde bağış yapabilirler. Örneğin battaniye 20 lira gibi. Bu konuda ayrıntılı bilgi için İHH'nın 0 212 631 21 21 nolu telefonundan bilgi alabilirler. Ayrıca cep telefonlarından 'KIŞ' yazıp 3072 'ye kısa mesaj göndererek 5 TL'ye bağış yapabilirler" dedi.

Haber: Rıdvan ORTAKAYA

Kaynak: Temsilci / Güncel

Türkiye Bingöl Yerel Yaşam Güncel Haberler

İstanbul'da suya yüzde 36 ile 53 oranında zam

İstanbul'da suya yüzde 36 ile 53 oranında zam

TBMM Başkanvekili Sırrı Süreyya Önder'den gülümseten sözler: Ben bir cevap vereceğim internete düşeceğiz

TBMM Başkanvekili Sırrı Süreyya Önder'den gülümseten sözler: Ben bir cevap vereceğim internete düşeceğiz

Balıkesir'de bıçaklanarak katledilen kurye öğrencinin cinayet anı görüntüler ortaya çıktı

Balıkesir'de bıçaklanarak katledilen kurye öğrencinin cinayet anı görüntüler ortaya çıktı

FETÖ'cü Enes Kanter hakkında cinsel taciz suçundan soruşturma

FETÖ'cü Enes Kanter hakkında cinsel taciz suçundan soruşturma

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title