Haberler

Hastaneye Getirilen Mahkum, Uzman Çavuşu Yaralayıp Firar Etti

Güncelleme:

Ankara'da hastaneye getirilen mahkum, görevli uzman çavuşu yaraladıktan sonra firar etti. Operasyon başlatan polis, her yerde kaçak mahkumu arıyor.

Ankara Sincan Açık Ceza İnfaz Kurumu'ndan Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirilen mahkum, görevli Uzman Çavuş'un silahını aldıktan sonra 2'si asker 3 kişiyi yaralayarak firar etti. Yaralanan 3 kişi hastane tedavi altına alınırken firar eden mahkumun yakalanması için operasyon başlatıldı.

SAĞLIK KONTROLÜ İÇİN GETİRİLDİ

Ankara Sincan Açık Ceza İnfaz Kurumu'nda kalan mahkum Eyüp E. sağlık kontrolü için sabah saatlerinde Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirildi.

UZMAN ÇAVUŞ'UN SİLAHINI ALDI

Mahkum Eyüp E. kendisini hastaneye getiren görevli Uzman Çavuş'un silahını aldı. Kendisine engel olmak isteyen 2 asker ile 1 vatandaşı silahla yaraladıktan sonra firar etti.

YAKALANMASI İÇİN OPERASYON BAŞLATILDI

Yaralanan bir Uzman Çavuş, bir er ve bir vatandaş hastanede tedavi altına alınırken, firar eden mahkum Eyüp E.'nin yakalanması için başlatılan operasyon tüm hızıyla sürüyor.

HASTANE ÖNÜNDE BEKLEYEN KADIN POŞET İÇİNDE SİLAH MI GETİRDİ

Firar olayı ile ilgili hastane önünde bekleyen bir kadının poşet içindeki silahı mahkum Eyüp E.'ye verdiği öne sürüldü. Mahkum Eyüp E.'nin silahı aldıktan sonra 3 kişiyi yaralanması sırasında silahı getiren kadının olay yerinden kaçtığı öğrenildi. Olayın hemen ardından polis telsizlerinden ''Mahkum Uzman Çavuş'un silahını aldı'' anonsu yapılmıştı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Sincan Eyüp Yerel Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (62)

FIRFIR:

ÇOK BÜYÜK SUÇ İŞLEMİŞ ASKERİ YARALAMAKLA BUNDAN SONRA HAYATI KAYDI YAKALANIRSA CEZAEVİNDE ONA CEHENEMİ YAŞATIRLAR ASKERLER . NİYE ASKERİ YARALIYORSUN HAYVAN HERİF .

19
3
yanıtYanıtla
Emirhan Mobil-IOS:

Aferin mahkuma uzerinebirde öpseymis uzman I Kıdem olurdu

2
17
yanıtYanıtla
EN AZILI KÜRT SİBGATULLAH:

YAHU NE BİÇİM DEVLETTE YAŞIYORUZ ADAM SUÇLU SUÇ İŞLEMİŞ CEZA EVİNE KONMUŞ YOK HASTA, YOK ACIKMIŞ HADİ ASKERİM SEN BUNUNLA DEVLETİN ARABASINI KULLAN, BENZİNİNİ HARCA, ADAM BİRDE SENİ YARALASIN YANINDA 10 TANEDE ASKERİ YARALASIN SİLAHINI ALSIN NE GARİP MEMLEKETTE YAŞIYORUZ DEĞİL Mİ?BÖYLE CEZA EVİNE HERKES GİRER YEDİĞİN ÖNÜNDE YİYEMEDİĞİN ARKANDA VER GAZI GİTSİN!

15
4
yanıtYanıtla
VAROLÇEK ALEMCİ:

BANA GÖRE UZMAN ÇAVUŞ MESLEKTEN İHRAÇ EDİLMELİ VE HAKKINDA DAVA AÇILMALI MAHKUMDA YAKALANIP ADALETİN TEMİZ ELLERİNE VERİLMELİ

2
16
yanıtYanıtla
Mustafa Kemal Çetin:

Türkiye''de adalet sistemi de çökmüştür. İnsanlarımızın bir çoğu haksız yere hapislere tıkılırken, mahkemeler emir ve talimatla iş görmektedir. Nasıl olurda birmahkum, bir çok güvenlik görevlisiniyaralar ve kaçar? Burda da bir acayiplik var. .

13
5
yanıtYanıtla
King....:

Saçma haber. Bi kera açik cezaevi mahkumu hastaneye gittimi yaninda asker olmaz infaz koruma memuru goturur. Kapalida yatan mahkumu asker goturur.

17
1
yanıtYanıtla
brad pitt:

sıkıysa benim gibi fbı ajanlarında kaçsında görelim

8
9
yanıtYanıtla
peh peh:

angaranin göbeginde mahkumu hastaneye getiriyorlar uzmani yaralayip firar ediyor yakalayamiyorlar ilginc :S nah bulursunuz o adami siz cincinli bide adam adamin mahallesine cincine operasyon yapiliyormus he yaw he ??

5
11
yanıtYanıtla
Helal olsun:

Vallahi mahkum tebrik ediyur um buyle yitler daha varmış zaten memlekete herkes mahkum ulmus kimi cezaevinde kimi farkli baskıların altinda

9
7
yanıtYanıtla
ahmet:

bi resim koysaydınız bari görenler ihbar ederdi.

14
1
yanıtYanıtla
Tüm 62 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title