Haberler

Hasköylü Muhtarlar Bir Çatı Altında Birleşti

Muş’un Hasköy ilçesinde, ’Hasköy Muhtarlar Derneği’ açıldı.

Muş'un Hasköy ilçesinde, 'Hasköy Muhtarlar Derneği' açıldı.

İlçe Belediye Başkanlığı hizmet binasındaki dernek açılışına Vali Vekili Ali Sakar, Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, Hasköy Kaymakamı Hüseyin Göktürk, Hasköy Belediye Başkanı Mürsel Özen, Korkut Belediye Başkanı Haşim Arık, Muş Muhtarlar Derneği Başkanı Turan Süme, köy ve mahalle muhtarlarıyla AK Parti Milletvekili aday adayları katıldı. Törenin açılış konuşmasını yapan Hasköy Muhtarlar Derneği Başkanı Erhan Akçil, derneğin amacının ilçede bulunan muhtarları bir çatı altında toplamak olduğunu söyledi. Akçil; "Hasköy Muhtarlar Derneği'nin amacı ilçemizde bulunan tüm muhtarları bir çatı altında toplamak, sorunlarına çözüm bulmak ve halkımızla buluşup onları tam anlamak ve yaşatmaktır. Birlik ve beraberlik içinde güzel çalışmalar yapacak olan derneğimizin tek vazifesi halka hizmettir" dedi.

Muş Belediye Başkanı Feyat Asya ise, muhtarlığın önemine dikkat çekti. Kendisinin de her ay düzenli olarak muhtarlarla toplantı yaptığını ve fikir alışverişinde bulunduğunu dile getiren Başkan Feyat Asya, "Toplumumuzda yeni yeni örgütlü yapı oluşturma sevincini yaşıyoruz. Biliyorsunuz demokrasinin ilk ayağı seçilmişler olarak sizlersiniz. Sizlerin örgütlenmesi bizler için çok önemlidir, bu anlamda sizin örgütlü yapı oluşturmanız hizmetin daha sağlıklı bir şekilde gelmesine öncülük edecektir. Biz sizleri önemsiyoruz. Kendi yerelimde her ay kendi mahalle muhtarlarımla bir araya geliyorum, ciddi manada da faydasını görüyorum. Bu derneğin de Hasköy yerelinde özeli olsun, genelde ilimiz ve bütün bölgemizin insanlarına hayırlı hizmetlere vesile olsun, bende sizleri tebrik ediyorum. Aday adaylarının tümüne bu çıkmış oldukları bu hizmet yarışında da başarılar diliyorum, muvaffakiyetler diliyorum ve sizlere de inşallah sivil toplum anlamında Hasköy'de iyi bir konum elde edilmesini, hayırlı hizmetlere vesile olmasını temenni ediyorum" diye konuştu.

Türkiye'de sivil toplumun öneminin herkes tarafından bilindiğini dile getiren Vali Vekili Ali Sakar da; "Bu alanda muhtarların da önemini biliyoruz. Bulundukları yerlerde birinci köprü olan muhtarlarımızın kendi aralarında oluşturmuş oldukları dernek vasıtasıyla halkımıza çok değerli hizmetler yapacaklarına inanıyorum. Girmiş olduğunuz bu hizmet yarışında Allah hepinize hayırlı hizmetler nasip etsin. Bu derneğin gerek Hasköy'e, gerek Muş'a, gerek vatana, millete hayırlar getirmesini diliyorum" dedi.

Açılış töreni, Hasköy Öğretmenevi'nde düzenlenen programla sona erdi. - MUŞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Feyat Asya Ali Sakar Hasköy Muş Yerel Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Bakmadan Geçme

KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 12 MAYIS PAZAR 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? ANNELER GÜNÜ MESAJLARI 2024: En iyi, en duygusal, güzel, anlamlı anneler günü mesajları! Bugün anneler günü mü? Bugün anneler günü kutlanıyor mu, kutlanacak mı? Anneler günü ne zaman 2024? Eurovision 2024 hangi kanalda? Eurovision 2024 nerede yayınlanıyor, nereden izlenir? Eurovision'da kim birinci oldu? Eurovision Şarkı Yarışması Finali'nde hangi ülke birinci oldu? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 12 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Resmi Gazete bugün (12 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Gönül Dağı Reyhan kimdir? İpek Uzkalan kaç yaşında, nereli? Gönül Dağı Reyhan karakteri gerçekte kim? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 11 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Kimler Geldi Kimler Geçti 2. sezon olacak mı? Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin 2. sezonu var mı, ne zaman yayınlanacak? 14 Mayıs anneler günü mü? 14 Mayıs Salı anneler günü mü, özel gün mü? Anneler günü ne zaman 2024? Davaro filmi nerede çekildi? Davaro filmi hangi semtte, şehirde çekilmiştir? Sinan Ateş neden öldürüldü? Sinan Ateş ölüm sebebi ne, neden öldü? Sinan Ateş niye, kim tarafından öldürüldü? Kemal Sunal kaç filmde oynadı? Kemal Sunal kaç filmde yer almıştır? Pazartesi okul var mı? 13 Mayıs Pazartesi günü okul tatil mi, tatil edildi mi? Pazartesi günü resmi tatil var mı?
Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title