Haberler

KIRIKKALE - Yeni yılın ilk bebeği dünyaya geldi

Güncelleme:

Kırıkkale'de 2022 yılının ilk bebeği dünyaya geldi.

Kırıkkale'de 2022 yılının ilk bebeği dünyaya geldi.

Kırıkkale Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ve beraberindekiler, Yüksek İhtisas Hastanesi'nde yeni yılın ilk dakikalarında doğan Yasin ve Nur Hayat Altın çiftinin bebekleri Deniz Kağan'a altın taktı.

Vali Tekbıyıkoğlu ve Saygılı, hastane çalışanlarına ve burada tedavi gören hastalara karanfil verdi.

Ziyaretin ardından gazetecilere açıklamalarda bulunan Tekbıyıkoğlu, polis, jandarma, 112, itfaiye ve sağlık ekiplerinin hizmetlerine aralık vermeden devam ettiklerini söyledi.

Tekbıyıkoğlu, 2022 yılına ilişkin umutlarının olduğunu belirterek, yeni yılın ülkeye, millete ve Kırıkkale'ye hayırlı olmasını ve uğur getirmesini diledi.

Belediye Başkanı Saygılı da yeni yıla yeni bir ümitle baktıklarını ve 2022'nin tüm İslam alemine, Türk milleti ve tüm insanlık için hayır olması temennisinde bulundu.

Vali Tekbıyıkoğlu ve beraberindekiler ayrıca 112 Acil Çağrı Merkezi, Kırıkkale Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü, Cumhuriyet Polis Merkezi, Kırıkkale-Ankara kara yolu kontrol noktasında bulunan polis ve jandarma ekiplerini ziyaret ederek yeni yıllarını kutladı, personele tatlı ikramında bulundu.

Kaynak: AA / Güncel

Mehmet Saygılı Nur Hayat Kırıkkale Haberler

Kulisleri hareketlendiren iddia: Asgari ücret temmuz ayında 21 bin 320 liraya çıkacak

Kulisleri hareketlendiren iddia: Asgari ücret temmuz ayında 21 bin 320 liraya çıkacak

Sokak köpekleriyle ilgili düzenleme Meclis'e geliyor

Sokak köpekleriyle ilgili düzenleme Meclis'e geliyor

Çocuk istismarı şüphelisinin ölümünde 2 polis ve bekçiye hapis cezası

Çocuk istismarı şüphelisinin ölümünde 2 polis ve bekçiye hapis cezası

Bakmadan Geçme

Ergin Ataman kimdir? Ergin Ataman kaç yaşında, nereli? Ergin Ataman hayatı ve biyografisi! LoL çöktü mü? 23 Mayıs LoL giriş ekranı neden açılmıyor? Vedat Zorba kimdir? Şehit Piyade Sözleşmeli Er Vedat Zorba nereli, memleketi neresi? Valorant Gece Pazarı ne zaman? Gece Pazarı başladı mı? 23 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 23 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 23 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 23 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 23 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 23 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 23 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 23 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 23 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 23 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! UEFA Avrupa Ligi kupasını kim kazandı 2024? Atalanta Bayer Leverkusen maçı ne oldu, UEFA'yı kim aldı?
Erdoğan'ın 34 yıl sonra gelen 'seferberlik' hamlesi ne anlama geliyor? AK Parti'den açıklama var

Erdoğan'ın 34 yıl sonra gelen "seferberlik" hamlesi ne anlama geliyor? AK Parti'den açıklama var

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title