Haberler

Beşiktaş'a Avrupa Konseyi'nden Yerel Demokrasi ödülü

Avrupa Yerel Demokrasi Haftası (European Local Democracy Week - ELDW) kapsamında yaptığı çalışmalarla 2019 Avrupa Demokrasi Haftası Partneri ödülünü Strazburg'da aldı.

Avrupa Yerel Demokrasi Haftası (European Local Democracy Week - ELDW) kapsamında yaptığı çalışmalarla 2019 Avrupa Demokrasi Haftası Partneri ödülünü Strazburg'da aldı.

Avrupa Konseyi nezdinde T.C. Daimi Temsilciliği'ni ziyaret eden Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, Büyükelçi Kaan Esener ile bir araya geldi.  Ardından T.C. Strazburg Başkonsolosluğuna geçen eden Rıza Akpolat, burada da Başkonsolos Muzaffer Rami Şaylıman ile görüştü. Görüşmede Başkonsolosluk bölgesindeki belediyeler ile olası iş birliği fırsatları ve tematik konular üzerinden iş birliği kurulabilecek belediyelerin belirlenmesi ile ilgili birlikte çalışma fikri öne çıktı.

Avrupa Konseyi üye ülke belediyelerinin sunumları ile başlayan Avrupa Yerel Demokrasi Haftası'nda Yıllık Koordinasyon Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda Beşiktaş Belediyesi'nin ELDW kapsamında yaptığı çalışmalar Dış İlişkiler Müdürü Özge Önsen Belen tarafından sunuldu. Rıza Akpolat'ın göreve gelmesi ile birlikte düzenlenmeye başlayan Erasmus Günleri ve Beşiktaş'a özgü Beşiktaş Uluslararası Toplantısı etkinlikleri, Birleşik Krallık İngiltere'den Avrupa Konseyi Üyesi ve ELDW temsilcisi olan toplantı başkanı Bryony Rudkin'den büyük övgü aldı.AKPOLAT, "AVRUPA YEREL DEMOKRASİ HAFTASI'NDA ÖDÜL ALMAK GURUR VERİCİ"

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat görüşmeden duyduğu memnuniyeti sosyal medya hesaplarından "Avrupa Konseyi'nin koordine ettiği Avrupa Yerel Demokrasi Haftası (European Local Democracy Week - ELDW) kapsamında gerçekleştirdiğimiz çalışmalar ile Partner of the European Local Democracy Week 2019 ödülünü Strazburg'da almak gurur verici. Bu vesile ile Avrupa Konseyi Yerel ve Bölgesel Yönetimler Kongresi Başkanı Anders Knape'yi ziyaret ettik" mesajı ile duyurdu.

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat'ın seçim vaatlerinden biri olan ve hızlıca hayata geçirilen, halkın aracısız olarak başkanla bir araya geldiği ve sorunlara çözüm üretildiği Açık Mikrofon etkinliği, İstanbul'da kültür-sanat başta olmak üzere birçok alanda faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarının katılımıyla gerçekleşen 2020-2024 Stratejik Plan toplantıları, Beşiktaşlı gençleri katılımcılık konusunda teşvik etmek amacıyla düzenlenen, deneyim paylaşımının gerçekleştiği Erasmus Günleri etkinliği ve Başkan Rıza Akpolat'ın ev sahipliğinde İstanbul'da görev yapan Başkonsolos ve diplomatik misyon temsilcilerinin tamamının katılarak belirli bir tema üzerinden görüşlerini dile getirdiği Beşiktaş Belediyesi Uluslararası Toplantısı ile Beşiktaş Belediyesi 2019 teması "Yerel demokrasi: Güven inşa etmek / Yerel demokrasiyi vatandaşlar ile birlikte tasarlamak" olan ELDW'nin Avrupa Demokrasi Haftası Partneri ödülüne layık görüldü.

Ödül töreninin ardından Avrupa Konseyi Yerel ve Bölgesel Yönetimler Kongresi Başkanı Anders Knape'yi ziyaret eden Rıza Akpolat, yerel yönetimlerin güçlenmesi ve küresel iş birlikleri konuları hakkında Knape ile karşılıklı fikir alışverişinde bulundu. Knape, Beşiktaş Belediyesi'nin genç Başkanı Rıza Akpolat'ı aldığı ödülden dolayı tebrik etti ve çalışmalarında kendisine başarılar diledi. Görüşme Anders Knape ve ELDW ödülü ile birlikte hatıra fotoğrafı çekiminin ardından son buldu.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Avrupa Konseyi Beşiktaş Haberler

Kulisleri hareketlendiren iddia: Asgari ücret temmuz ayında 21 bin 320 liraya çıkacak

Kulisleri hareketlendiren iddia: Asgari ücret temmuz ayında 21 bin 320 liraya çıkacak

Sokak köpekleriyle ilgili düzenleme Meclis'e geliyor

Sokak köpekleriyle ilgili düzenleme Meclis'e geliyor

Çocuk istismarı şüphelisinin ölümünde 2 polis ve bekçiye hapis cezası

Çocuk istismarı şüphelisinin ölümünde 2 polis ve bekçiye hapis cezası

Bakmadan Geçme

Ergin Ataman kimdir? Ergin Ataman kaç yaşında, nereli? Ergin Ataman hayatı ve biyografisi! LoL çöktü mü? 23 Mayıs LoL giriş ekranı neden açılmıyor? Vedat Zorba kimdir? Şehit Piyade Sözleşmeli Er Vedat Zorba nereli, memleketi neresi? Valorant Gece Pazarı ne zaman? Gece Pazarı başladı mı? 23 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 23 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 23 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 23 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 23 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 23 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 23 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 23 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 23 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 23 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! UEFA Avrupa Ligi kupasını kim kazandı 2024? Atalanta Bayer Leverkusen maçı ne oldu, UEFA'yı kim aldı?
Bir bomba hizmet daha! Kaza tespit tutanakları artık e-Devlet'ten oluşturulacak

Bir bomba hizmet daha! Kaza tespit tutanakları artık e-Devlet'ten oluşturulacak

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title