Haberler

ADANA'DA 46 AKADEMİSYEN CÜBBE GİYDİ

Güncelleme:

SAĞLIK Bilimleri Üniversitesi Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne doktor öğretim üyesi, doçent ve profesör kadrolarına atanan 46 akademisyen için cübbe giyme töreni düzenlendi.

SAĞLIK Bilimleri Üniversitesi Adana Şehir Eğitim Ve Araştırma Hastanesi'ne doktor öğretim üyesi, doçent ve profesör kadrolarına atanan 46 akademisyen için cübbe giyme töreni düzenlendi. Törende Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Rektörü Prof. Dr. Meryem Tuncel, 2013 yılında vefat eden kardeşi Op. Dr. Çağatay Tuncel'in eşi Defne Tuncel'e cübbesini giydirdi.

Hastanenin konferans salonunda düzenlenen törene Adana Valisi Dr. Süleyman Elban, ÇÜ Rektörü Prof. Dr. Meryem Tuncel, Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Gerek, Sağlık Bilimleri Üniversitesi Adana Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ekrem Sapmaz, İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Halil Nacar ile Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Süleyman Çetinkünar ile akademisyenler katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Sağlık Bilimleri Üniversitesi tanıtım filmi izlendi.

'52 ÖĞRETİM ÜYEMİZ AKTİF OLARAK EĞİTİME KATILMIŞ OLACAK'

Üniversitesi hakkında bilgi veren Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Gerek, şöyle konuştu:

"İstanbul ve Ankara'daki tıp fakültelerimizin dışında Adana dahil 6 ilde daha tıp fakültesi kurduk. Hem Sağlık Bakanlığı hem de yereldeki üniversitelerle iş birliği içerisindeyiz. Bugün 46 hocamıza cübbesini giydireceğiz. Bunlardan 19'u profesör, 17'si doçent, 10'u doktor öğretim üyesidir. 6 öğretim üyemizin de işlemleri devam etmektedir. Böylelikle 52 öğretim üyemiz aktif olarak eğitime katılmış olacaktır. Adana Şehir Hastanesi büyük bir hastane ve bu kadroyu daha da artıracağız."

ÇÜ Rektörü Prof. Dr. Meryem Tuncel ise "Hızla gelişen Sağlık Bilimleri Üniversitesi, Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi ile birlikte kentimizin ve bölgemizin sağlık eğitimi ve hizmetlerine, alanlarında çok yetkin ve donanımlı hocalarımızın aramıza katılmasıyla güç vermiş, değer katmıştır" dedi.

Sağlık Bilimleri Üniversitesi'nin yaklaşık 6,5 yıl içerisinde dünya çapında özellikli bir üniversite haline geldiğini belirten Adana Valisi Süleyman Elban da, "Dolayısıyla sizlerin de bu üniversitenin bir mensubu olmanız, bu ailenin bir parçası olmanız büyük bir onurdur. Adana Valiliği olarak her türlü desteğe hazırız. Cübbe giyecek tüm akademisyen arkadaşları kutluyorum" diye konuştu.

VEFAT EDEN KARDEŞİNİN EŞİNE CÜBBESİNİ REKTÖR TUNCEL GİYDİRDİ

Konuşmaların ardından 46 akademisyen için cübbe giyme töreni gerçekleştirildi. Törende ÇÜ Rektörü Tuncel, 2013 yılında vefat eden kardeşi Op. Dr. Çağatay Tuncel'in eşi Defne Tuncel'e cübbesini giydirdi. Prof. Dr. Banu Kara'ya ise cübbesini eşi Prof. Dr. Oğuz Kara giydirdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Eğitim ve Araştırma Hastanesi Adana Haberler

Kulisleri hareketlendiren iddia: Asgari ücret temmuz ayında 21 bin 320 liraya çıkacak

Kulisleri hareketlendiren iddia: Asgari ücret temmuz ayında 21 bin 320 liraya çıkacak

Bir bomba hizmet daha! Kaza tespit tutanakları artık e-Devlet'ten oluşturulacak

Bir bomba hizmet daha! Kaza tespit tutanakları artık e-Devlet'ten oluşturulacak

Dezenformasyonla Mücadele Merkezi: Lüks aracın Gençlik ve Spor Bakanlığı'yla hiçbir ilgisi yok

Dezenformasyonla Mücadele Merkezi: Lüks aracın Gençlik ve Spor Bakanlığı'yla hiçbir ilgisi yok

Bakmadan Geçme

Ergin Ataman kimdir? Ergin Ataman kaç yaşında, nereli? Ergin Ataman hayatı ve biyografisi! LoL çöktü mü? 23 Mayıs LoL giriş ekranı neden açılmıyor? Vedat Zorba kimdir? Şehit Piyade Sözleşmeli Er Vedat Zorba nereli, memleketi neresi? Valorant Gece Pazarı ne zaman? Gece Pazarı başladı mı? 23 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 23 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 23 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 23 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 23 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 23 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 23 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 23 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 23 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 23 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! UEFA Avrupa Ligi kupasını kim kazandı 2024? Atalanta Bayer Leverkusen maçı ne oldu, UEFA'yı kim aldı?
Çocuk istismarı şüphelisinin ölümünde 2 polis ve bekçiye hapis cezası

Çocuk istismarı şüphelisinin ölümünde 2 polis ve bekçiye hapis cezası

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title