Haberler

Gedizlioğlu: "Sorumluluğumuz Çok Büyük"

Aydın 1.Amatör Küme 4.Grup takımlarından Aydınspor’da teknik heyet omuz omuza Aydınspor’u bir üst lige yükseltmek için çaba gösteriyor.

Aydın 1.Amatör Küme 4.Grup takımlarından Aydınspor'da teknik heyet omuz omuza Aydınspor'u bir üst lige yükseltmek için çaba gösteriyor.

Aydınspor'a sezon başında antrenör olarak ilk kez gelen Mehmet Gedizlioğlu, yardımcısı Tolga Coşkun ile elele vererek takımı Süper Amatör Lig'e yükseltmeyi amaçlıyor. Mehmet Gedizlioğlu, "Sorumluluğumuz çok büyük"derken, genç antrenör Tolga Coşkun ise, "Çocukluğumda maçına girmek için yalvardığım takıma hizmet etmekten büyük heyecan duyuyorum"dedi.

Geçtiğimiz sezon 1.Amatör Küme'de şampiyon olan Merkez Yeniköyspor'da Rifat Özdemir'in yardımcılığını yapan Tolga Coşkun, sezon başında antrenörlük yapmayı planlamazken kendisine Aydınspor'dan teklif geldiğini söyledi. Aydınspor Genel Kaptanı Cenk Dincil'in kendisini aradığını ifade eden Coşkun, "Merkez Yeniköyspor'dan ayrılınca Aydın'dan gitmeyi düşünmeye başlamıştım. Cenk Dincil ile görüştükten sonra Başkanımız Aydın Çepni ile de görüştük ve anlaştık. Konu Aydınspor olunca planlarımı erteledim. Sorumluluk altına girmem gerektiğini düşündüm. Görüştüğümüz günün gecesinde uyuyamadım. Aydınspor için neler yapabiliriz diye düşündüm"dedi.

İlk antrenmanda antrenör Mehmet Gedizlioğlu ile antrenman bilimi hakkında konuştuğunu ifade eden Coşkun, "Daha sonra futbolcuları analiz ettim. Zaten bir çoğu tanıdığım oyunculardı. Amacım ilk olarak Aydınspor'u üst liglere taşımak. Ne gerekiyorsa yapmak istiyorum. Eğer imkanım olursa ileride eğitimim için yurt dışına çıkmak istiyorum"diye konuştu.

MEHMET HOCA'NIN OYUN TECRÜBESİ MÜTHİŞ

Futbolu iyi takip eden ve seven herkesin ilk olarak doğduğu yerin takımını tuttuğuna işaret eden Tolga Coşkun, şunları söyledi:

"Çocukluğumda maçına girmek için yalvardığım takıma hizmet etmekten büyük heyecan duyuyorum. Mehmet Hoca'nın müthiş bir oyun tecrübesi var. İmkan verilirse, Aydınspor'u en iyi yerlere ilerleyen yıllarda getireceğimize inanıyorum. Bu süreç içerisinde kendimi geliştirmek istiyorum. Antrenman bilimi ile ilgili eğitimimi sürdürmek istiyorum"

TOLGA HOCA GİZLİ KAHRAMANIMIZ

Tolga Coşkun ile birlikte omuz omuza verdiklerini ifade eden Aydınspor'un antrenörü Mehmet Gedizlioğlu'da, "Sorumluluğumuz çok büyük. Tolga Hoca, BESYO'dan mezun olmuş bir arkadaşımız. Bize katkısı büyük. Gizli kahramanımız diyebiliriz. Ayrıca, futbolcularımızın çalışma azmi mükemmel. Çok iyi çalışıyorlar. Bu azimlerini sezon boyunca sürdürmeleri gerek. Camiamızın her geçen gün büyüdüğünü görüyoruz. Aydınspor için tünelin ucunda bir ışık var. O ışığa doğru yürüyoruz ve yürümeye devam edeceğiz. Aydınlılardan tek isteğimiz bizi maçlarda yalnız bırakmasınlar. Futbolun temaşasına ortak olsunlar" şeklinde konuştu. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Hoca Aydınspor Yerel Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Bakmadan Geçme

Resmi Gazete bugün (12 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Gönül Dağı Reyhan kimdir? İpek Uzkalan kaç yaşında, nereli? Gönül Dağı Reyhan karakteri gerçekte kim? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 11 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Kimler Geldi Kimler Geçti 2. sezon olacak mı? Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin 2. sezonu var mı, ne zaman yayınlanacak? 14 Mayıs anneler günü mü? 14 Mayıs Salı anneler günü mü, özel gün mü? Anneler günü ne zaman 2024? Davaro filmi nerede çekildi? Davaro filmi hangi semtte, şehirde çekilmiştir? Sinan Ateş neden öldürüldü? Sinan Ateş ölüm sebebi ne, neden öldü? Sinan Ateş niye, kim tarafından öldürüldü? Kemal Sunal kaç filmde oynadı? Kemal Sunal kaç filmde yer almıştır? Pazartesi okul var mı? 13 Mayıs Pazartesi günü okul tatil mi, tatil edildi mi? Pazartesi günü resmi tatil var mı? Ali Koç aday olacak mı? Fenerbahçe Başkanı Ali Koç tekrar aday olacak mı, adaylığa başvuracak mı? Memur ve emekli zam oranı ne kadar? Memur ve emekli ne kadar zam alacak? Memur ve emeklinin temmuz zammı belli oldu! Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı ne zaman? Granada - Real Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta? Granada - Real Madrid maçı nereden izlenir? Yarın hava nasıl olacak? Yarın yağmur yağacak mı, yağmur var mı? 11 Mayıs Cumartesi – Pazar hava durumu! Canik dağları nerede? Canik dağları hangi ilde, hangi şehirde?
Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title