Haberler

Düşkünlere Evde Bakım Ziyareti

Güncelleme:

Diyarbakır'ın Ergani İlçe Kaymakamı Erdinç Yılmaz, ilçe merkezinde evde sağlık hizmeti alan düşkün vatandaşları evlerinde ziyaret etti.

Diyarbakır'ın Ergani İlçe Kaymakamı Erdinç Yılmaz, ilçe merkezinde evde sağlık hizmeti alan düşkün vatandaşları evlerinde ziyaret etti.

Kaymakam Yılmaz, Devlet Hastanesi bünyesinde faaliyet yürüten evde sağlık hizmeti çalışmalarını yerinde denetledi. Ergani Devlet Hastanesi bünyesinde faaliyet gösteren evde sağlık hizmeti birimi, çeşitli nedenlerden dolayı hastaneye gidemeyecek düzeyde hasta ve düşkün vatandaşların evlerine giderek tedavi hizmeti veriyor. Yürütülen çalışmaları görmek isteyen Kaymakam Yılmaz, beraberindeki heyetle birlikte evde sağlık hizmeti alan hasta ve düşkün vatandaşları evlerinde ziyaret ederek, onlara geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Yılmaz, yaşlı ve düşkün vatandaşlara devletin şefkat elini uzatmasının asli görevleri olduğunu belirterek, bu ülkenin her bir ferdinin, sağlıkta ve hastalıkta devletin şefkat elini tutmaya muktedir olduğunu söyledi.

125 KİŞİ EVİNDE TEDAVİ EDİLİYOR

Ergani Devlet Hastanesi bünyesinde faaliyet yürüten evde sağlık hizmeti birimi, ilçede yaklaşık 125 civarında hastaneye gidemeyecek düzeyde hasta vatandaşa evlerinde tedavi hizmeti veriyor. İlçe merkezinde evde sağlık hizmeti alan hasta vatandaşlara yönelik ev ziyaretleri gerçekleştiren İlçe Kaymakamı Erdinç Yılmaz, evde sağlık hizmeti alan hasta ve düşkün durumda bulunan birçok vatandaşa tedavi hizmetinin yanı sıra Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Vakfı'nca, günlük sıcak yemek ve kuru gıda yardımlarının da yapıldığını söyledi.

"SONUÇLAR MEMNUNİYET VERİCİ"

Merkeze bağlı Adnan Menderes Mahallesi'nde ikamet eden felçli Ahmet ve Zülküf Karakoç kardeşlerin evlerine ziyaretler gerçekleştiren Kaymakam Yılmaz, yürütülen evde sağlık hizmeti çalışmalarını yerinde inceledi. Ziyaretler kapsamında hasta vatandaşların sorunlarını dinleyen Kaymakam Yılmaz, "Bugün, evde sağlık hizmeti verdiğimiz aileleri ziyaret ettik. Sağlık personeli arkadaşlarımızın bu işi gerçekten isteyerek ve içtenlikle yürüttüklerini gördük. Vatandaşlarımız da bizler de bu çalışmalardan son derece memnunuz. Yaşlılarımıza, düşkünlerimize sahip çıkmalıyız. Devletimizin hastaneye gidemeyecek düzeyde hasta ve düşkün vatandaşların kapısını çalması, onların sağlık sorunlarıyla alakadar olması, vatandaşlarımız tarafından son derece olumlu karşılanmaktadır" diye konuştu. - DİYARBAKIR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Erdinç Yılmaz Diyarbakır Ergani Yerel Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Bakmadan Geçme

Azerbaycan deprem mi oldu? Az önce nerede, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 11 Mayıs Cumartesi depremler! KOCAELİSPOR – SAKARYASPOR CANLI: Kocaelispor – Sakaryaspor maçı nereden, nasıl izlenir? Kocaelispor Sakaryaspor canlı yayın linki! BOLUSPOR – ÇORUM FK CANLI: Boluspor – Çorum FK maçı nereden, nasıl izlenir? Boluspor Çorum FK canlı yayın linki! ŞANLIURFASPOR – MANİSA FK CANLI: Şanlıurfaspor – Manisa FK maçı nereden, nasıl izlenir? Şanlıurfaspor Manisa FK canlı yayın linki! TUZLASPOR – GENÇLERBİRLİĞİ CANLI: Tuzlaspor – Gençlerbirliği maçı nereden, nasıl izlenir? Tuzlaspor Gençlerbirliği canlı yayın linki! ADANASPOR – BANDIRMASPOR CANLI: Adanaspor – Bandırmaspor maçı nereden, nasıl izlenir? Adanaspor Bandırmaspor canlı yayın linki! 11 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Dolar ne kadar, yükseldi mi? #128184 11 Mayıs Dolar ne kadar oldu, kaç TL? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 11 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! 11 Mayıs hangi burç? 11 Mayıs'ta doğanlar hangi burç oluyor? 11 Mayıs tarihi hangi burç olur? ANNELER GÜNÜ DUYGUSAL, KISA MESAJLAR! Anneler Günü resimli, uzun ve öz mesajları neler? Anneler Günü'ne özel kısa sözler neler? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 11 MAYIS CUMARTESİ 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? RESMİ GAZETE'DE YAYIMLANDI 11 MAYIS | 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek! Öğretmenler il içi atama takvimi 2024! Öğretmenlerin il içi tayin ne zaman? İsteğe bağlı yer değişikliği başvuruları ne zaman, nasıl yapılır? Güneş patlaması ne zaman oldu 2024? #128165 Güneş patlaması dünyaya etkileri nedir, elektrik kesintisi olur mu? NASA'dan uyarı geldi!
Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title