Haberler

DTB'de Beş Yıldızlı Dönem

Güncelleme:

Diyarbakır Ticaret Borsası (DTB) , 2015 Aralık ayında yapılan son denetimden sonra ''5 yıldızlı Akredite Borsa'' olduğunu kanıtladı.

Beş Yıldızlı Akredite Borsa olan Diyarbakır Ticaret Borsası Başkanı Engin Yeşil, Ticaret Borsasının üyelerinden aidat toplayan bir kurum olmadığını belirterek, "Üyelerimizin emtialarını kıymetlendirmeyi, memnuniyetlerini en üst seviyede tutmayı ve Üyelerden gelen talepleri doğru, eksiksiz ve zamanında karşılamayı hedefliyoruz"dedi.


11. Dönem Akreditasyon Sertifika Töreni TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu'nun ev sahipliğinde, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, TOBB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Akreditasyon Kurulu Başkanı Halim Mete, DTB Meclis Başkanı Ahmet Ay, Diyarbakır Ticaret Borsası (DTB) Başkanı Engin Yeşil, DTB Başkan Yardımcısı Ramazan Özkılıç,DTB Yönetim Kurulu Üyeleri Resül Gündoğan,Şükrü Boylu,DTB Genelsekreter Yardımcısı Gökhan Çeliker,DTB AR-GE Şefi ve Akreditasyon Sorumlusu Hanifi Eren,DTB Basın Yayın Şefi Ramazan Demir ile Akredise Olan Oda ve Borsa Yöneticilerinin katılımıyla TOBB İkiz Kuleler'de gerçekleştirildi.

"İftihar Ediyorum"

11. Dönem Akreditasyon Sertifika Töreni'nde konuşan TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, sertifika alan oda ve borsaların sayısının 233'e yükseldiğini ve bununla iftihar ettiklerini söyledi.

Hisarcıklıoğlu, "Bugün 5 yıldızlı olan oda ve borsalarımız, hizmet kalitesi anlamında, Londra'daki, Paris'teki, Berlin'deki oda ve borsalar seviyesine ulaşmış durumda. Onlar üyelerine hangi standartta hizmet veriyorsa, bu oda ve borsalarımız da minimum aynı seviyede hizmet veriyorlar. TOBB ailesi içindeki 365 oda ve borsanın 233'ü dünya standartları üstünde hizmet verdiklerinin en somut belgesidir" şeklinde konuştu.

Kalite Yükseldi

TOBB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Akreditasyon Kurulu Başkanı Halim Mete ise akreditasyon sistemi ile oda ve borsaların hizmet kalitesinin yükseldiğini anlattı.

Mete, 365 oda ve borsanın yüzde 61'ini 5 yıldızlı hale getirdiklerini ifade ederken, hedefin tüm oda ve borsaları akreditasyon sistemine dahil etmek olduğunun altını çizdi.

"Üyelerimiz İş Ortağımızdır"

Üye memnuniyeti esasına göre hizmet verme misyonunu standardize edip kurumsal bir hale getirdiklerini belirterek Borsa Üyelerini iş ortakları olarak gördüklerini söyledi.

"Aidat Toplayan Bir Kurum Değiliz"

DTB Başkanı Yeşil, "Üyelerimizin menfaatine olan konularda ve onlardan gelen talepler doğrultusunda belli bir plan çerçevesinde çalışmaktayız. Ticaret Borsamız sadece üyelerinden aidat toplayan bir kurum değil, onların emtialarını kıymetlendirmeyi, memnuniyetlerini en üst seviyede tutmayı ve onlardan gelen talepler doğrultusunda sistemin sürekliliğini sağlamayı misyon edinmiştir. Akreditasyon Sistemi sürekli yenilenme üzerine kurgulanmıştır. Bu gün burada 5 yıldızlı hizmet sunabilen Oda ve Borsalara yönelik denetimler sonucu verilen akreditasyon belgesini almanın haklı gururunu yaşıyoruz. Bu bir ekip çalışmasının ürünüdür. Borsa çalışanlarımızın gayreti, özverisi, Yönetim Kurulumuzun ve Meclisimizin desteğiyle elde edilmiş bir başarıdır" dedi.

"Üyelerin Sosyal Sorumluluklarına Destek Olacağız"

DTB Meclis Başkanı Ahmet ise Diyarbakır Ticaret Borsasının bundan sonraki hedefinin mükemmel bir borsa olup bölge Borsalarına örnek teşkil etmesi ve öncülük etmesi olduğunu belirterek, "Üyelerimizin Bölgemizin gelişmesine ve istihdamına katkı sunmaları ve aynı zamanda sosyal sorumluluklarını da yerine getirebilmeleri için her türlü desteği sağlama çabası içerisinde olacağız. Borsamız Üyelerimizin sorununun çözümü için girişimlerde bulunacak, sonuç alıcı adımlar atılacak ve üyelerimizin memnuniyetinin üst düzeye çıkarılması sağlayacaktır" dedi.

Kaynak: Temsilci / Yerel

Diyarbakır Yerel Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Bakmadan Geçme

Resmi Gazete bugün (12 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Gönül Dağı Reyhan kimdir? İpek Uzkalan kaç yaşında, nereli? Gönül Dağı Reyhan karakteri gerçekte kim? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 11 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Kimler Geldi Kimler Geçti 2. sezon olacak mı? Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin 2. sezonu var mı, ne zaman yayınlanacak? 14 Mayıs anneler günü mü? 14 Mayıs Salı anneler günü mü, özel gün mü? Anneler günü ne zaman 2024? Davaro filmi nerede çekildi? Davaro filmi hangi semtte, şehirde çekilmiştir? Sinan Ateş neden öldürüldü? Sinan Ateş ölüm sebebi ne, neden öldü? Sinan Ateş niye, kim tarafından öldürüldü? Kemal Sunal kaç filmde oynadı? Kemal Sunal kaç filmde yer almıştır? Pazartesi okul var mı? 13 Mayıs Pazartesi günü okul tatil mi, tatil edildi mi? Pazartesi günü resmi tatil var mı? Ali Koç aday olacak mı? Fenerbahçe Başkanı Ali Koç tekrar aday olacak mı, adaylığa başvuracak mı? Memur ve emekli zam oranı ne kadar? Memur ve emekli ne kadar zam alacak? Memur ve emeklinin temmuz zammı belli oldu! Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı ne zaman? Granada - Real Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta? Granada - Real Madrid maçı nereden izlenir? Yarın hava nasıl olacak? Yarın yağmur yağacak mı, yağmur var mı? 11 Mayıs Cumartesi – Pazar hava durumu! Canik dağları nerede? Canik dağları hangi ilde, hangi şehirde?
Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title