Haberler

Didim Kaymakamı Yönden, Görevine Başladı

İçişleri Bakanlığınca yayınlanan son kararname ile Hatay’ın Erzin Kaymakamlığında Didim’e atanan Kaymakam İskender Yönden görevine başladı.

İçişleri Bakanlığınca yayınlanan son kararname ile Hatay'ın Erzin Kaymakamlığında Didim'e atanan Kaymakam İskender Yönden görevine başladı.

Hatay Erzin Kaymakamlığından Didim'e kaymakam olarak atanan Didim Kaymakamı İskender Yönden görevine başladı. Yönden'in 22 Eylül Pazartesi günü görevine başladığı öğrenilirken, tebrikleri de kabul etmeye başladığı görüldü.

Görev yeri olan Didim'e ilk kez geldiğini ifade eden Kaymakam İskender Yönden verilen görevi en iyi şekilde yerine getirmek ve çalışmak için burada olduğunu belirterek "Çalışmayı çok seven birisiyim. Basınla da temas halinde olmayı severim. Didim için güzel şeyler yapacağımıza inanıyorum" dedi.

DİDİM KAYMAKAMI İSKENDER YÖNDEN'İN ÖZGEÇMİŞİ

1971 yılında Adana'nın Kozan İlçesinde dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini Kozan'da tamamladıktan sonra, 1990 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünden mezun olduktan sonra İngiltere'de Yükseklisansını tamamladı. 27 Aralık 1996 tarihinde Adana Kaymakam Adayı olarak mülki idare amirliği mesleğine başladı. İngiltere'de yurtdışı stajını tamamladıktan sonra Adana Aladağ Kaymakam Vekilliği görevine atandı. Sırası ile Kayseri Sarız Kaymakamlığı, Siirt Şirvan Kaymakamlığı, Osmaniye Toprakkale Kaymakamlığı, Batman Kozluk Kaymakamlığı görevlerinde bulunduktan sonra 12.08.2010 tarihinde Erzin Kaymakamlığı görevine başlayan Kaymakam İskender Yönden; evli ve iki çocuk babası olup, iyi derecede İngilizce ve orta derecede Fransızca bilmektedir. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İskender Yönden Erzin Didim Yerel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan köklü değişim sinyali: Yeni isimlerle yola devam edeceğiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan köklü değişim sinyali: Yeni isimlerle yola devam edeceğiz

Nihat Doğan'dan boşanma kararı alan Arzu Doğan'dan çok konuşulacak itiraflar

Nihat Doğan'dan boşanma kararı alan Arzu Doğan'dan çok konuşulacak itiraflar

Akaryakıtta tek fiyat uygulaması yarın başlıyor! 13 bin bayide fiyatlar güncellenecek

Akaryakıtta tek fiyat uygulaması yarın başlıyor! 13 bin bayide fiyatlar güncellenecek

Fidan'dan Hamas için 'Terör örgütü' ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

Fidan'dan Hamas için "Terör örgütü" ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

500

Yorumlar (1)

ali:

Kaymakam bey Erzin''de görev yaptığı süre içerisinde kimseyi kırmadı incitmedi. çok iyi bir insan Allah''ta onu kırmasın incitmesin.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title