Haberler

#128204 20 MAYIS 2024 PAZARTESİ okullar tatil mi? 20 Mayıs'ta okullar olacak mı?

Güncelleme:

20 Mayıs 2024 Pazartesi günü okulların tatil olup olmayacağı merak konusu oldu. Öğrenciler ve veliler, tatil haberi bekliyor. 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı coşkusu tüm yurtta yaşanırken, vatandaşlar 20 Mayıs Pazartesi gününün tatil olup olmayacağını merak ediyor. Her yıl olduğu gibi bu yıl da 19 Mayıs resmi tatil olarak kutlanacak.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı coşkusu ülke genelinde hissediliyor. Öğrencilerin yanı sıra kamu ve özel sektör çalışanları da bayramın ardından 20 Mayıs Pazartesi gününün tatil olup olmadığını merak ediyor. 20 MAYIS 2024 PAZARTESİ okullar tatil mi? 20 Mayıs'ta okullar olacak mı?

20 MAYIS TATİL Mİ?

Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, her yıl resmi tatil olarak kutlanırken, bu yıl 19 Mayıs Pazar gününe denk geliyor. Bu durumda, resmi tatillerde olduğu gibi okullar ve işyerleri için ayrıca bir tatil günü ilan edilmeyecek. Dolayısıyla, 19 Mayıs'ın pazar gününe gelmesi nedeniyle ekstra bir tatil günü olmayacak.

20 MAYIS 2024 PAZARTESİ okullar tatil mi? 20 Mayıs'ta okullar olacak mı?

20 MAYIS'TA OKULLAR TATİL OLACAK MI?

20 Mayıs Pazartesi, Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nın resmi tatil olmaması nedeniyle okullar normal bir şekilde açık olacak ve kamu ile özel sektörde çalışanlar da işlerine normal saatlerde devam edecek.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

19 Mayıs Gençlik Ve Spor Bayramı Resmi Tatiller 19 Mayıs Gençlik Tatil Spor Gündem Eğitim Yaşam Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na 'Roma turu' tepkisi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na "Roma turu" tepkisi

'7 çocuğum aç' deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

"7 çocuğum aç" deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

İsrail, Refah'ta yine masum sivilleri vurdu: 21 kişi öldü, onlarca yaralı var

İsrail, Refah'ta yine masum sivilleri vurdu: 21 kişi öldü, onlarca yaralı var

Bakmadan Geçme

Sandık Kokusu Metin Akdülger neden ayrıldı? #128250 İstanbul'un Fethi otobüsler ücretsiz mi 2024? #129300 29 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 29 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Survivor Yunus Emre elendi mi? #129300 29 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 29 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 29 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 29 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 29 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! #128220 29 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 29 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 29 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680 AUZEF Çoçuk Gelişimi Bölümü kapatıldı mı, kapanacak mı? #129300
Olcay Kılavuz Bahçeli'nin danışmanlık görevinden alındı

Olcay Kılavuz Bahçeli'nin danışmanlık görevinden alındı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title