Haberler

Dicle Üniversitesi Kariyer Merkezi İnovasyon Günlerinde

Güncelleme:

Dicle Üniversitesi Kariyer merkezi öğrencileri, İnovasyon Günleri Eğitim Programı'na katıldı.

Dicle Üniversitesi Kariyer merkezi öğrencileri, Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO), Diyarbakır AB Bilgi Merkezi ve Karacadağ Kalkınma Ajansı tarafından organize edilen İnovasyon Günleri Eğitim Programı'na katıldı.

Koordineli bir şekilde 2 gün boyunca eğitime katılan Kariyer Merkezi Öğrencileri, İşletme temsilcilerinin de yoğun katılımda bulunduğu programda AB ve Türkiye'de İnovasyon, Üretim ve Hizmetlerde İnovasyon ve Yönetimi konularında bilgi edindiler.

DTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Metin Aslan yapmış olduğu açılış konuşmasında, DTSO'nun önemli çalışmalarından birinin de işletmelerin ihtiyaç duydukları alanlarda eğitim programlarının geliştirilmesi, nitelikli insan kaynağının yetiştirilmesi için yatırımların desteklenmesi ve aynı zamanda da, yeni girişimler için girişimci adaylarının eğitimi ve desteklenmesi olduğunu belirtti.

Son yıllarda DTSO ve diğer meslek kuruluşlarıyla Üniversite-Sanayi İşbirliği'ne paralel bir şekilde birçok etkinlik ve programa dahil olan Kariyer Merkezi, Üniversite-Sanayi- STK işbirliği faaliyetleriyle öğrencilerimiz daha donanımlı, bilgili ve sağlanan staj faaliyetleriyle de tecrübeli bir şekilde mezun olmaktadırlar. Kariyer Merkezi, bu tür işbirlikleri neticesinde kendi bünyesin de oluşturmuş olduğu Fikir Atölyesiyle birlikte öğrencilerimize yenilikçi, farkındalık yaratan ve inovatif fikirler üretebilecekleri modern bir ortam sunmaktadır.

İki günlük program süresince alanında uzman kişiler tarafından inovasyon farkındalığı, inovasyon yönetim süreci ve işletmeler bünyesinde inovasyonun sağlanması, genel anlamıyla İnovasyon nedir ne değildir gibi konular anlatıldı.

Kaynak: Temsilci / Yerel

Diyarbakır Yerel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan köklü değişim sinyali: Yeni isimlerle yola devam edeceğiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan köklü değişim sinyali: Yeni isimlerle yola devam edeceğiz

Nihat Doğan'dan boşanma kararı alan Arzu Doğan'dan çok konuşulacak itiraflar

Nihat Doğan'dan boşanma kararı alan Arzu Doğan'dan çok konuşulacak itiraflar

Akaryakıtta tek fiyat uygulaması yarın başlıyor! 13 bin bayide fiyatlar güncellenecek

Akaryakıtta tek fiyat uygulaması yarın başlıyor! 13 bin bayide fiyatlar güncellenecek

Fidan'dan Hamas için 'Terör örgütü' ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

Fidan'dan Hamas için "Terör örgütü" ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title