Haberler

Dağ Bisikleti Yarışları Nefes Kesti

Nilüfer Belediyespor Kulübü bisikletlilerinin İstanbul’da katıldığı Ulusal Dağ Bisikleti Yarışları kıyasıya mücadeleye sahne oldu.

Nilüfer Belediyespor Kulübü bisikletlilerinin İstanbul'da katıldığı Ulusal Dağ Bisikleti Yarışları kıyasıya mücadeleye sahne oldu. Nilüferli bisikletçiler yarışlardan dereceyle döndü.

Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından İstanbul Büyükçekmece'de düzenlenen Ulusal Dağ Bisiklet Yarışları'na katılan, Nilüfer Belediyespor'un bisikletçileri Samet Bulut ve Emre Razı parkuru tamamlamak için yoğun çaba harcadı. Gençlik ve Spor Bakanlığı, Büyükçekmece Belediyesi, Türkiye Bisiklet Federasyonu ve Büyükçekmece Bisiklet Kulübü işbirliği ile gerçekleşen yarışlarda, yarışmacılar Tepekent Korusu'ndaki 4 kilometrelik zorlu parkurda dereceye girebilmek için kıyasıya mücadele etti. Sezonun ilk yarışında bisikletçiler Yıldız B, Yıldız A, Genç Erkek, Elite Erkek, Master 30+, Master 40+, Master 50+, Yıldız Bayan, Genç Bayan ve Elite Bayan olmak üzere 10 kategoride pedal çevirdi. Yaklaşık 4 kilometrelik parkurda mücadele eden sporcular için uluslararası UCI Dağ Bisikleti Yarışı kurallarının geçerli olduğu yarışlarda, bisiklekçiler parkuru tamamlamak için yoğun çaba harcadı.

Ulusal Dağ Bisikleti Yarışları'nda İzmir Gençlik Merkezleri Kulübü adına yarışan Esat Ceylan 00: 51: 40'lık derecesiyle birinci olurken, İstanbul'dan ferdi olarak yarışmalara katılan Okan Aydoğan 00: 51: 51'li derecesiyle ikinci, Nilüfer Belediyespor'un başarılı bisikletçisi Samet Bulut U17 kategorisinde 00: 52: 23'lük derecesiyle üçüncü olarak tamamladı.

U15 kategorisi de nefes kesen mücadelelere sahne oldu. Yarışmaya Edirne Gençlik Kulübü olarak katılan Eren Baki Doğan 00: 39: 07'lik derecesiyle birinci, Gökberk Yıldırım 00: 41: 41'lik derecesiyle ikinci, Ayberk Çelik 00: 44: 24'lük derecesiyle üçüncü, Nilüfer Belediyespor Kulübü adına katılan Emre Razı da 00: 48: 21'lik dereceyle dördüncü oldu. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Büyükçekmece Samet Bulut İstanbul Spor Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Bakmadan Geçme

Resmi Gazete bugün (12 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Gönül Dağı Reyhan kimdir? İpek Uzkalan kaç yaşında, nereli? Gönül Dağı Reyhan karakteri gerçekte kim? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 11 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Kimler Geldi Kimler Geçti 2. sezon olacak mı? Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin 2. sezonu var mı, ne zaman yayınlanacak? 14 Mayıs anneler günü mü? 14 Mayıs Salı anneler günü mü, özel gün mü? Anneler günü ne zaman 2024? Davaro filmi nerede çekildi? Davaro filmi hangi semtte, şehirde çekilmiştir? Sinan Ateş neden öldürüldü? Sinan Ateş ölüm sebebi ne, neden öldü? Sinan Ateş niye, kim tarafından öldürüldü? Kemal Sunal kaç filmde oynadı? Kemal Sunal kaç filmde yer almıştır? Pazartesi okul var mı? 13 Mayıs Pazartesi günü okul tatil mi, tatil edildi mi? Pazartesi günü resmi tatil var mı? Ali Koç aday olacak mı? Fenerbahçe Başkanı Ali Koç tekrar aday olacak mı, adaylığa başvuracak mı? Memur ve emekli zam oranı ne kadar? Memur ve emekli ne kadar zam alacak? Memur ve emeklinin temmuz zammı belli oldu! Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı ne zaman? Granada - Real Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta? Granada - Real Madrid maçı nereden izlenir? Yarın hava nasıl olacak? Yarın yağmur yağacak mı, yağmur var mı? 11 Mayıs Cumartesi – Pazar hava durumu! Canik dağları nerede? Canik dağları hangi ilde, hangi şehirde?
Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title