Haberler

Daday Belediyesi'nin Bir Kardeşi Daha Oldu

Daday Belediyesi’nin kardeş belediyecilik projesi kapsamında bir kardeşi daha oldu.

Daday Belediyesi'nin kardeş belediyecilik projesi kapsamında bir kardeşi daha oldu.

Kastamonu'nun Daday İlçesinde Belediyenin Kardeşlik projesi kapsamında bir kardeşi daha oldu. Belediye Başkanı Hasan Fehmi Taş, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey'i makamında ziyaret ederek kardeş şehir olmak istediklerini söyledi. Katılımcılık, eşitlik, demokrasi ve vicdan anlayışıyla farklı projelerin altına imza atan Nilüfer Belediyesi, diğer belediyeler tarafından da örnek alınıyor. Daday Belediye Başkanı Hasan Fehmi Taş, Nilüfer'in örnek projelerini yerinde incelemek ve fikir alışverişinde bulunmak için Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey'i Halk Evi'nde bulunan makamında ziyaret etti. Ziyarete Hasan Fehmi Taş'ın eşi Şenay Taş ve Bursa Kastamonu Dernekleri Federasyonu Başkanı İsmail Tiftik ve Ayla Tiftik de katıldı.

Daday ilçesinin Kastamonu'ya 30 kilometre uzaklıkta doğa ile iç içe bir yer olduğunu kaydeden Daday Belediye Başkanı Hasan Fehmi Taş, bölgenin turizm açısından her geçen gün değer görmeye başladığını söyledi. Daday ilçesinde yaklaşık 10 yıl önce kapatılan Ballıdağ Gögüs Hastalıkları Hastanesi'nin yeniden açılması gerektiğine dikkat çeken Hasan Fehmi Taş, doğa turizminin yanı sıra sağlık turizminin de bölgeye değer katacağını ifade etti.

Nilüfer Belediyesi'nin örnek ve lider çalışmalarını yakından takip ettiklerini de kaydeden Belediye Başkanı Hasan Fehmi Taş, Nilüfer Belediyesi ile kardeş şehir olmak istediklerini söyledi.

Daday Belediye Başkanı Hasan Fehmi Taş'ın ziyaretinden memnuniyet duyduğunu kaydeden Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey de kardeş şehir ilişkileriyle kültürlerin ve kentlerin birbirlerine köprü olduğunu belirtti. Kardeş şehirlerle her zaman fikir alışverişinde bulunduklarını söyleyen Bozbey, Daday ve Nilüfer halkı için ortak projeler üreteceklerinin altını çizdi. Ziyaretin sonunda Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Daday Belediye Başkanı Hasan Fehmi Taş'a NİLSEM'de eğitim gören kursiyerler tarafından hazırlanan tabloyu hediye etti. Hasan Fehmi Taş da Bozbey'e yöreye özgü ürünlerden hediye etti. Böylelikle Gaziemir ve Maltepe Belediyeleri ile daha önceden kardeş olan Daday Belediyesi, Bursa Nilüfer Belediyesi ile de kardeş olarak kardeş belediye sayısını üç'e çıkarmış oldu. - KASTAMONU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hasan Fehmi Taş Mustafa Bozbey Kastamonu Daday Yerel Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Bakmadan Geçme

Resmi Gazete bugün (12 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Gönül Dağı Reyhan kimdir? İpek Uzkalan kaç yaşında, nereli? Gönül Dağı Reyhan karakteri gerçekte kim? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 11 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Kimler Geldi Kimler Geçti 2. sezon olacak mı? Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin 2. sezonu var mı, ne zaman yayınlanacak? 14 Mayıs anneler günü mü? 14 Mayıs Salı anneler günü mü, özel gün mü? Anneler günü ne zaman 2024? Davaro filmi nerede çekildi? Davaro filmi hangi semtte, şehirde çekilmiştir? Sinan Ateş neden öldürüldü? Sinan Ateş ölüm sebebi ne, neden öldü? Sinan Ateş niye, kim tarafından öldürüldü? Kemal Sunal kaç filmde oynadı? Kemal Sunal kaç filmde yer almıştır? Pazartesi okul var mı? 13 Mayıs Pazartesi günü okul tatil mi, tatil edildi mi? Pazartesi günü resmi tatil var mı? Ali Koç aday olacak mı? Fenerbahçe Başkanı Ali Koç tekrar aday olacak mı, adaylığa başvuracak mı? Memur ve emekli zam oranı ne kadar? Memur ve emekli ne kadar zam alacak? Memur ve emeklinin temmuz zammı belli oldu! Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı ne zaman? Granada - Real Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta? Granada - Real Madrid maçı nereden izlenir? Yarın hava nasıl olacak? Yarın yağmur yağacak mı, yağmur var mı? 11 Mayıs Cumartesi – Pazar hava durumu! Canik dağları nerede? Canik dağları hangi ilde, hangi şehirde?
Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title