Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Görme Hayali Gerçekleşecek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde ağırlayacağı çocuklar arasında, Erdoğan'a sevgisini ve kendisini görme isteğini mektupla ifade eden 8 yaşındaki İzmirli öğrenci Muhammed Emin Keleş de bulunuyor.

HALİL ŞAHİN - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde ağırlayacağı çocuklar arasında, Erdoğan'a sevgisini ve kendisini görme isteğini mektupla ifade eden 8 yaşındaki İzmirli öğrenci Muhammed Emin Keleş de bulunuyor.

Konak'taki Seygi Gülmezoğlu İlkokulu 2. sınıf öğrencisi Muhammed Emin Keleş, 23 Nisan'ı Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuğu olarak Ankara'da kutlayacak. Erdoğan'a olan sevgisini "Tayyip Amca" diye başlayan mektubuyla dile getiren Keleş'in "Sizi görmek istiyorum" dileği çocuklara hediye edilmiş bayramda gerçeğe dönüşecek.

Keleş, AA muhabirine yaptığı açıklamada Erdoğan'ı çok sevdiğini, bundan dolayı kendisine mektup yazdığını anlattı. Mektupta onu görme isteğini de ifade ettiğini aktaran Keleş, hayalinin gerçeğe dönüşecek olmasından duyduğu mutluluğu dile getirdi. Erdoğan'ı göreceği için çok heyecanlı olduğunu aktaran Keleş, "Sayın Cumhurbaşkanı'nı gördüğümde onu çok sevdiğimi söyleyeceğim." dedi.

Baba Yasin Keleş de aile olarak Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı sevdiklerini, televizyonda ve internette onun görüntülerini ilgiyle takip ettiklerini kaydetti. Erdoğan'ın İstiklal Marşı'nı okuduğu görüntüyü izlerken oğlu Muhammed Emin'in "Baba ben de İstiklal Marşı'nın hepsini ezberleyebilirim" dediğini anlatan Keleş, şöyle konuştu:

"Ezberlersen harçlığını artırırım dedim. İki günde ezberledi. Bana 'baba ben Cumhurbaşkanı'nı görmek istiyorum, nasıl ulaşabiliriz' dedi. Ben de 'mektup yazalım' dedim. El yazısıyla yazdı. Mektubuna nasıl başlaması gerektiğini sordu, 'Sayın Cumhurbaşkanımız mı diyelim' diye sordu. Ben de nasıl hitap etmek istiyorsan öyle yaz deyince, 'Tayyip Amca' diye başladı. Mektubunda 'ben seni görmek istiyorum, 23 Nisan'da koltuğuna oturmak, İstiklal Marşı'nı senin yanında okumak istiyorum' yazdı."

Baba Keleş, oğlunun Erdoğan'la tanışacağı anı sabırsızlıkla beklediğini, şimdiden çok heyecanlı olduğunu belirtti.

Kaynak: AA / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan 23 Nisan Konak Politika Güncel Haberler

Tarımsal üretim rakamlarını paylaşan Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hepinizi alnınızdan öpüyorum

Tarımsal üretim rakamlarını paylaşan Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hepinizi alnınızdan öpüyorum

Fidan'dan Hamas için 'Terör örgütü' ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

Fidan'dan Hamas için "Terör örgütü" ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

Nihat Doğan'dan boşanma kararı alan Arzu Doğan'dan çok konuşulacak itiraflar

Nihat Doğan'dan boşanma kararı alan Arzu Doğan'dan çok konuşulacak itiraflar

Akaryakıtta tek fiyat uygulaması yarın başlıyor! 13 bin bayide fiyatlar güncellenecek

Akaryakıtta tek fiyat uygulaması yarın başlıyor! 13 bin bayide fiyatlar güncellenecek

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title