Haberler

Cihan ve Aktif Eğitimciler Sendikası'ndan Yenimahalle Belediye Başkanı Yaşar'a Ziyaret

Makamında ziyaretleri kabul ederek 7’den 70’e tüm misafirleriyle görüşen Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, bu kez de Cihan Sendikalar Konfederasyonu ve Aktif Eğitimciler Sendikası yöneticilerini ağırladı.

Makamında ziyaretleri kabul ederek 7'den 70'e tüm misafirleriyle görüşen Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, bu kez de Cihan Sendikalar Konfederasyonu ve Aktif Eğitimciler Sendikası yöneticilerini ağırladı.

Yaşar'ın yaptığı hizmetlerden ve belediyeciliğinden çok memnun olduklarını dile getiren Cihan Sendikalar Konfederasyonu Başkanı Naci Haliloğlu, "Çalışmalarınız ve belediyeciliğiniz takdire şayan. Yenimahalle, diğer ilçelere göre vatandaşın daha mutlu yaşayacağı bir bölge" dedi.

Amacının vatandaşların Yenimahalle'de yaşamaktan keyif alması olduğunu söyleyen Başkan Yaşar ise, "Düzenli ve güzel bir kent yaratmak istiyoruz. Kültür, spor ve eğitim merkezleri gibi birçok sosyal merkezin bir ilçede bulunması, o ilçeyi insanların oturmak için ilk olarak tercih ettiği yer haline getirir. Belediye olarak biz bunu başardık" diye konuştu.

En çok çalışan belediye olduklarını kaydeden Yaşar, "Ankara'nın en yeşil, en temiz ve en sosyal ilçesi Yenimahalle. Ne söz verdiysem hepsini gerçekleştiriyorum. Toplumda değeriniz, inandırıcılığınız yoksa neden halk size inansın, oy versin. Ben bu güveni sağladım" dedi.

Aktif Eğitimciler Sendikası Başkanı Osman Bahçe ise Yenimahalle Belediyesi'nin her konuda kendilerine destek olduğundan bahsederek, yapmayı hayal ettikleri emekli öğretmenler projesini Yaşar'ın gerçekleştirmek için adım attığını söyledi. "Bizden önce harekete geçtiniz. Bu bizim hayalimizdi. Yakın zamanda açılacak Batıkent Meydan AVM'deki emekli öğretmenler lokali için size çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Yaşar'a vav figürü bulunan çini hediye eden misafirler, "İnsan vav şeklinde doğar ve Allah'a kulluğun manası vavdadır. Siz de buna layıksınız" dediler. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title