Haberler

Bülent Ecevit Üniversitesi Önemli Konukları Ağırlayamaya Devam Ediyor

Bülent Ecevit Üniversitesi Kampüste Bahar '13 etkinlikleri kapsamında alanlarında yurt ve dünya çapında tanınmış isimleri ağırlamaya Nisan ayında da devam ediyor.

Bülent Ecevit Üniversitesi Kampüste Bahar '13 etkinlikleri kapsamında alanlarında yurt ve dünya çapında tanınmış isimleri ağırlamaya Nisan ayında da devam ediyor. Bu etkinlikler kapsamında birbirinden kıymetli ve alanlarında tanınmış isimler Zonguldak'a gelecek.

Yılbaşından bu tarafa birbirinden önemli organizasyon ve etkinliklere imza atan Bülent Ecevit Üniversitesi nisan ayının sonunda da yine çok önemli isimlere kapılarını açacak. 2012-2013 akademik yılının bahar yarıyılında Kampüste Bahar '13 sloganı ile sanattan spora, siyasetten edebiyata uzanan geniş bir yelpazede alanında tanınmış ve söz sahibi olmuş isimleri misafir eden BEÜ nisan ayının son günlerinde de yine önemli etkinliklere imza atacak. 24 Nisan 2013 Çarşamba günü duayen gazeteci Fikret Bila, 25 Nisan 2013 Perşembe günü Zonguldak Valisi Erol Ayyıldız ve yine aynı gün ödüllü yazar Ebubekir Eroğlu, 26 Nisan 2013 Cuma günü Türk edebiyatının yaşayan en önemli şairlerinden olan şair İsmet Özel, 30 Nisan 2013 Salı günü ise Ülke TV'de yayınlanan Açık Deniz programını hazırlayıp sunan ünlü yazar Sadık Yalsızuçanlar Bülent Ecevit Üniversitesi'nde birer söyleşiye katılacaklar.

Milliyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Fikret Bila 24 Nisan Çarşamba günü saat 14.00'te Prof. Dr. Arif Amirov Konferans Salonu'nda Gazetecilik İlkeleri isimli bir söyleşide Zonguldaklılar ve BEÜ öğrencileri ile bilgi ve deneyimlerini paylaşacak. Zonguldaklı usta gazeteci Fikret Bila, Milliyet Gazetesinde Türk Basını'nda artık bir marka olan Yön isimli köşesinde gündemi yorumlayan köşe yazıları kaleme alıyor.

Zonguldak Valisi Erol Ayyıldız, 25 Nisan Perşembe günü saat 11.45'te Tahir Karauğuz Konferans Salonu'nda Bülent Ecevit Üniversitesinin misafiri olacak. Vali Ayyıldız, Liderlik ve Yöneticilik Üzerine isimli bir söyleşiye katılarak bilgilerini BEÜ öğrencilerine aktaracak.

25 Nisan Perşembe günü BEÜ'nün bir diğer misafiri ise ünlü yazar ve şair Ebubekir Eroğlu olacak. Türkiye Yazarlar Birliği'nden şiir ve deneme alanlarında iki ayrı ödül kazanmış bir kalem olan Eroğlu 25 Nisan Perşembe günü saat 16.00'da Prof. Dr. Arif Amirov Konferans Salonu'nda Eski Şiir Üzerine isimli bir söyleşide BEÜ'nün ve Zonguldak'ın konuğu olacak.

Modern Türk şiirinin en önemli isimlerinden olan ünlü şair İsmet Özel ise 26 Nisan Cuma günü Bülent Ecevit Üniversitesinin misafiri olarak Zonguldak'a gelecek. Yaşayan en önemli söz ustalarından olan İsmet Özel 26 Nisan Cuma günü saat 16.00'da Prof. Dr. Arif Amirov Konferans Salonu'nda bir söyleşiye katılacak. Bülent Ecevit Üniversitesi akademisyen ve öğrencileri ile Zonguldaklıların büyük ilgi göstermesi beklenen Şiir ve Siyaset isimli söyleşide konuşacak olan Şair Özel, Türk şiiri ve siyaseti üzerine değerlendirmeler yapacak. İsmet Özel söyleşinin ardından sevenleri adına kitaplarını imzalayacak.

Nisan ayının son gününde ise BEÜ'nün misafiri Ülke TV'de her pazar ekrana gelen Açık Deniz programını hazırlayıp sunan ünlü edebiyatçı ve yazar Sadık Yalsızuçanlar olacak. 30 Nisan Salı günü saat 16.00'da Prof. Dr. Arif Amirov Konferans Salonu'nda Bilgelik, Aşk ve Edebiyat isimli bir söyleşiye katılacak olan Yalsızuçanlar, yakın geçmişe damgasını vurmuş isimler, yazarlar, şairler, düşünce adamları, siyasetçiler ve kanaat önderleri üzerinden bilgelik kavramı ile edebiyat üzerine görüşlerini paylaşacak.

KAMPÜSTE BAHAR HAVASI DEVAM EDİYOR

Şubat ayında yüzün üzerinde üniversitenin temsil edildiği FEFKON Toplantısında Fen-Edebiyat Fakültelerinin geleceğinin masaya yatırıldığı büyük bir organizasyona başarılı ile imza atarak büyük takdir kazanan BEÜ, aynı tarihlerde gerçekleştirdiği kan bağışı kampanyasında rekor kırarak ülke gündemine oturmuş ve BEÜ'nün bu başarısı 14 Nisan 2013 tarihli Türk Kızılayı Genel Kurulunda Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın BEÜ Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer'e sunduğu altın madalya ile tüm Türkiye'ye örnek olmuştu.

7 Nisan 2013 tarihinde üç semavi dine ait motif ve ezgilerle tüm dünyaya kardeşlik ve barış mesajları veren Medeniyetler Korosu Konseri ve 9-12 Nisan 2013 tarihleri arasında Türkiye'nin en iyi raketlerini bir araya getiren ve BEÜ'nün ev sahipliğinde gerçekleşen Üniversiteler Arası Türkiye Masa Tenisi Şampiyonası ile büyük ilgi toplayan Bülent Ecevit Üniversitesi Bahar mevsimini Üniversitenin tamamına hakim kılan etkinlikleri ile dikkat çekiyor. Ünlü tiyatro sanatçısı Ahmet Yenilmez, yazar Ece Temelkuran, ünlü siyaset tarihçisi Doç. Dr. Mehmet Ö. Alkan, Prof. Dr. Saadettin Ökten, Prof. Dr. Ahmet İnam, Prof. Dr. Canan Karatay gibi alanlarında en önemli isimler Bülent Ecevit Üniversitesi'nin Kampüste Bahar '13 kapsamında şu ana kadar konuk ettiği isimlerden sadece bir kaçı oldu. - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bülent Ecevit Üniversitesi Erol Ayyıldız İsmet Özel Zonguldak Yerel Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Bakmadan Geçme

14 Mayıs anneler günü mü? 14 Mayıs Salı anneler günü mü, özel gün mü? Anneler günü ne zaman 2024? Davaro filmi nerede çekildi? Davaro filmi hangi semtte, şehirde çekilmiştir? Sinan Ateş neden öldürüldü? Sinan Ateş ölüm sebebi ne, neden öldü? Sinan Ateş niye, kim tarafından öldürüldü? Kemal Sunal kaç filmde oynadı? Kemal Sunal kaç filmde yer almıştır? Pazartesi okul var mı? 13 Mayıs Pazartesi günü okul tatil mi, tatil edildi mi? Pazartesi günü resmi tatil var mı? Ali Koç aday olacak mı? Fenerbahçe Başkanı Ali Koç tekrar aday olacak mı, adaylığa başvuracak mı? Memur ve emekli zam oranı ne kadar? Memur ve emekli ne kadar zam alacak? Memur ve emeklinin temmuz zammı belli oldu! Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı ne zaman? Granada - Real Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta? Granada - Real Madrid maçı nereden izlenir? Yarın hava nasıl olacak? Yarın yağmur yağacak mı, yağmur var mı? 11 Mayıs Cumartesi – Pazar hava durumu! Canik dağları nerede? Canik dağları hangi ilde, hangi şehirde? Newcastle – Brighton maçı nereden, nasıl izlenir? Newcastle Brighton canlı yayın linki! Azerbaycan deprem mi oldu? Az önce nerede, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 11 Mayıs Cumartesi depremler! KOCAELİSPOR – SAKARYASPOR CANLI: Kocaelispor – Sakaryaspor maçı nereden, nasıl izlenir? Kocaelispor Sakaryaspor canlı yayın linki! BOLUSPOR – ÇORUM FK CANLI: Boluspor – Çorum FK maçı nereden, nasıl izlenir? Boluspor Çorum FK canlı yayın linki!
Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title