Haberler

Btso, Buski, DSİ ve Osb Yöneticileri, Sanayiye Ham ve Gri Su Temini İçin Bir Araya Geldi

BTSO, BUSKİ, DSİ ve OSB yöneticileri sanayiye ham ve gri su temini için bir araya geldi.

BTSO, BUSKİ, DSİ ve OSB yöneticileri sanayiye ham ve gri su temini için bir araya geldi. BTSO Yönetim Kurulu Üyesi Fahrettin Gülener, suyun Bursa'da en faydalı bir şekilde kullanılması için çalışmalara devam edeceklerini söyledi.

Bursa ekonomisinin çatı kuruluşu BTSO, sektörel konseyler ile birlikte sanayinin ihtiyaçlarına yönelik toplantılarını sürdürüyor. BTSO, son olarak OSB Konseyi ile birlikte 'Sanayiye Ham ve Gri Su Temini' Toplantısını düzenledi. Programa, BTSO Yönetim Kurulu Üyesi Fahrettin Gülener, BUSKİ Genel Müdürü İsmail Hakkı Çetinavcı, DSİ Bölge Müdür Yardımcısı Fehmi Köse, OSB'lerin yönetim kurulu başkanları ve bölge müdürleri katıldı. BTSO olarak ülke ihracatına katkılar sunan sanayicilerin ihtiyaçları doğrultusunda toplantılar gerçekleştirdiklerini söyleyen Gülener, "BTSO olarak birçok konuda önemli çalışmalara imza atıyoruz. Sektörel konseylerimiz ile birlikte güzel çalışmaları hayata geçiriyoruz. Bugün de yoğun katılımla güzel bir program gerçekleştirdik. Bursa, bir su şehridir. Su, en kıymetli bir değerimizdir. Suyumuzu Bursa için en faydalı ve tasarruflu şekilde kullanmalıyız. O yüzden bu toplantıyı önemsiyorum. Toplantının Bursa açısından faydalı sonuçlar doğuracağına inanıyor, programa katılanlara teşekkür ediyorum" dedi.

BUSKİ Genel Müdürü İsmail Hakkı Çetinavcı, sanayicilerin taleplerini ve meselelerini çözmek için çalıştıklarını ifade etti. Bursalı firmaların sürdürülebilir üretim yapabilmesi için suyun hayati bir önem taşıdığını kaydeden Çetinavcı, "Bizim görevlerimizden birisi de sanayinin endüstriyel su ihtiyacını karşılamaktır. Bursa'nın içme suyuna zarar vermeden bu konuda önemli çalışmalar yürütüyoruz" diye konuştu.

"BURSA'NIN SUYU TÜRKİYE ORTALAMASININ ÜZERİNDE"

Bursa'nın su potansiyeli bakımından Türkiye ortalamasının üzerinde olduğunu vurgulayan Çetinavcı, şöyle konuştu:

"Türkiye'de kişi başı düşen su miktarı bin 400 metreküp iken, Bursa 'da bu oran 2 bin 500 seviyesindedir. Her ne kadar Bursa suyu Türkiye ortalamasının üzerinde olsa da yine de suyumuzun kıymetini bilmeliyiz. Geleceğimize sağlıklı ve kirlenmemiş su kaynaklarını bırakmak için herkes üzerine düşen görevi yapmak zorundadır." - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Fahrettin Gülener Türkiye Buski Yerel Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Bakmadan Geçme

14 Mayıs anneler günü mü? 14 Mayıs Salı anneler günü mü, özel gün mü? Anneler günü ne zaman 2024? Davaro filmi nerede çekildi? Davaro filmi hangi semtte, şehirde çekilmiştir? Sinan Ateş neden öldürüldü? Sinan Ateş ölüm sebebi ne, neden öldü? Sinan Ateş niye, kim tarafından öldürüldü? Kemal Sunal kaç filmde oynadı? Kemal Sunal kaç filmde yer almıştır? Pazartesi okul var mı? 13 Mayıs Pazartesi günü okul tatil mi, tatil edildi mi? Pazartesi günü resmi tatil var mı? Ali Koç aday olacak mı? Fenerbahçe Başkanı Ali Koç tekrar aday olacak mı, adaylığa başvuracak mı? Memur ve emekli zam oranı ne kadar? Memur ve emekli ne kadar zam alacak? Memur ve emeklinin temmuz zammı belli oldu! Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı ne zaman? Granada - Real Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta? Granada - Real Madrid maçı nereden izlenir? Yarın hava nasıl olacak? Yarın yağmur yağacak mı, yağmur var mı? 11 Mayıs Cumartesi – Pazar hava durumu! Canik dağları nerede? Canik dağları hangi ilde, hangi şehirde? Newcastle – Brighton maçı nereden, nasıl izlenir? Newcastle Brighton canlı yayın linki! Azerbaycan deprem mi oldu? Az önce nerede, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 11 Mayıs Cumartesi depremler! KOCAELİSPOR – SAKARYASPOR CANLI: Kocaelispor – Sakaryaspor maçı nereden, nasıl izlenir? Kocaelispor Sakaryaspor canlı yayın linki! BOLUSPOR – ÇORUM FK CANLI: Boluspor – Çorum FK maçı nereden, nasıl izlenir? Boluspor Çorum FK canlı yayın linki!
Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title