Haberler

Bozüyük Demokrasi Nöbeti'nin 21. Gününde İlahiler Okundu, Şehitlerimiz İçin Dualar Edildi

Tüm yurtta olduğu gibi Bozüyük’te 15 Temmuz’da yapılan darbe girişiminin ardından başlayan demokrasi nöbeti aralıksız olarak devam ederken Cumhuriyet Meydanı’nda yapılan demokrasi nöbetlerine tanınmış sanatçılar da destek veriyor.

Tüm yurtta olduğu gibi Bozüyük'te 15 Temmuz'da yapılan darbe girişiminin ardından başlayan demokrasi nöbeti aralıksız olarak devam ederken Cumhuriyet Meydanı'nda yapılan demokrasi nöbetlerine tanınmış sanatçılar da destek veriyor.

Bozüyük Belediyesi tarafından şehit olan güvenlik güçleri ve vatandaşlarımız için organize edilen programda Radyo ve Televizyon sanatçısı Mehmet Ercan ile İlahi sanatçısı Agah Bozüyük'lü demokrasi nöbetçilerine destek verdi. Akşam namazının ardından başlayan ve gece boyunca devam eden programa Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Belediye Başkan Yardımcıları, İnönü Belediye Başkan Vekili Mahmut Karadeniz, AK Parti Belediye Meclis Üyeleri, AK Parti İlçe Başkanı Mesut Çetin, AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Nizamettin Çam ve vatandaşlar katıldı.

Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayan program Radyo ve Televizyon sanatçısı Mehmet Ercan'ın söyleşisi ve ilahi sanatçısı Agah'ın seslendirdiği ilahilerle devam etti. İlahilerin ardından şehitlerimiz için dualar edildi. İlahi Sanatçısı Agah'a Belediye Başkan Yardımcısı Hayrettin Eldemir, Radyo ve Televizyon sanatçısı Mehmet Ercan'a da AK Parti İlçe Başkanı Mesut Çetin tarafından hediyeleri takdim edilerek demokrasi nöbetine verdikleri katkı için teşekkür edildi. Devamında sahneye gelen Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı'da konuklara teşekkür ederek halka hitaben kısa bir konuşma yaptı. Başkan Bakıcı, konuşmasında "Bize verilen talimat bir siyasi partiye değil, tüm siyasi partilere, bütün vatandaşlara verilmiş olan bir çağrıydı. Nitekim 21 gündür de herhangi bir siyasi parti gözetmeksizin Türkiye'nin her yerinde vatanına, milletine, bayrağına, devletine sahip olan vatandaşlarımız bu meydanlarda. Allah nasip ederse Pazar günü Sayın Cumhurbaşkanımızın davetiyle de siyasi partiler olarak, AK Parti olarak Başbakanımız Binali Bey, MHP grubu adına da Devlet Bahçeli Bey o meydanlarda olacak. Devlet denildiği zaman siyaseti kenara koyup birlikte halka seslenecekleri belki de Türkiye tarihinde bir ilk olacak. İşte bu birlik ve beraberliği sağlayan bu vatandaşlar da sizlersiniz. Ben her akşam buraya kadar geldiğiniz için teşekkür ediyorum. Özellikle bizi doğuran analarımız, bizleri buraya kadar gönderen büyüklerimiz ve bayrakları sallayan elleriniz hiçbir zaman dert görmesin" dedi.

Program Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın canlı yayın söyleşisinin hep birlikte izlenmesi ile devam etti. Sabahın ilk ışıklarına kadar devam eden demokrasi nöbetinde belediye tarafından yapılan çeşitli ikramların yanı sıra Tuhafiyeciler Derneği tarafından da pilav ve ayran ikramı yapıldı. Gece boyunca vatandaşlarla görüşerek sohbet eden Başkan Bakıcı Cumhuriyet Meydanı'nda kurulan sağlık çadırına da uğrayarak görevlilere işlerinde kolaylıklar diledi. Demokrasi nöbetinde rahatsızlanacaklara yardımcı olmak amacıyla hazırlanan sağlık çadırında Başkan Bakıcı'nın tansiyonu ölçüldü. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Ercan Fatih Bakıcı AK Parti Bozüyük Yerel Haberler

İstanbul'da suya yüzde 36 ile 53 oranında zam

İstanbul'da suya yüzde 36 ile 53 oranında zam

TBMM Başkanvekili Sırrı Süreyya Önder'den gülümseten sözler: Ben bir cevap vereceğim internete düşeceğiz

TBMM Başkanvekili Sırrı Süreyya Önder'den gülümseten sözler: Ben bir cevap vereceğim internete düşeceğiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan köklü değişim sinyali: Yeni isimlerle yola devam edeceğiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan köklü değişim sinyali: Yeni isimlerle yola devam edeceğiz

FETÖ'cü Enes Kanter hakkında cinsel taciz suçundan soruşturma

FETÖ'cü Enes Kanter hakkında cinsel taciz suçundan soruşturma

title