Haberler

Başkan Taşçı'ya 'Şampiyonluk' Sözü Verdiler

Recep Tanrıverdi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Futsal Takımı’nı ağırlayan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, sporculardan “Şampiyonluğu Atakum’a getireceğiz” sözünü aldı.

Recep Tanrıverdi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Futsal Takımı'nı ağırlayan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, sporculardan "Şampiyonluğu Atakum'a getireceğiz" sözünü aldı.

Futsal branşında hızlı bir başarı grafiği yakalayarak Türkiye şampiyonluğuna adım adım ilerleyen Recep Tanrıverdi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Futsal Takımı, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı'yı ziyaret etti. Samsun ve Kırşehir'deki gruplardan birinci çıkarak Bursa'da 15-19 Şubat 2016 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Türkiye Şampiyonası Yarı Finallerine katılmaya hak kazanan Recep Tanrıverdi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Futsal Takımını ağırlayan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, başarılı sporcuları kutladı.

"GENÇLERE GÜVENİYORUM"

Gençlerin sporla iç içe olması ve branşlarında başarılar elde etmesinin kendisini son derece memnun ettiğini ifade eden Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, "Spora ve sporcuya destek vermek, gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutmak demektir. Bugün burada da gözlerin içi parıldayan, spor yaparak kendilerini hem zihinsel hem de bedensel olarak geliştiren gençlerimizi görünce mutlu oldum. Recep Tanrıverdi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Futsal Takımı, Türkiye Şampiyonluğunu Samsun'a ve Atakum'a getireceğine söz verdi. Ben de gençlerimize güveniyorum. Her zaman destekçileriyim" dedi.

"TAŞÇI HEP DESTEKÇİMİZ"

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı'nın Kırşehir'de gerçekleştirilen gruplarda kendilerine destek olduğunu kaydeden Recep Tanrıverdi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Adnan Emre, bu desteklerden dolayı teşekkür ederek, "Bizlerden desteğini esirgemeyen Başkan Taşçı'ya teşekkür ediyoruz. Kendisi Bursa'daki Türkiye Şampiyonası Yarı Finalleri için de destek vererek ulaşım sorunumuzu çözdü. Sporcularımız da bu desteğe, Türkiye Şampiyonu olarak yanıt verecekler" dedi.

Ziyarette sporculara MHP Atakum Belediye Meclis Üyesi Hacer Kaya ile Recep Tanrıverdi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Mehmet Akif Bildirici eşlik etti. Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı ile sohbet eden başarılı sporcular, Türkiye Şampiyonluğu için ihtiyaç duydukları azim ve güce sahip olduklarını belirterek, "Atakum'a Türkiye Şampiyonluğunu getireceğiz" dedi. Sporcular daha sonra Başkan Taşçı'yla birlikte ziyaretin anısına özçekim yaptı. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İshak Taşçı Türkiye Samsun Atakum Yerel Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Bakmadan Geçme

Resmi Gazete bugün (12 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Gönül Dağı Reyhan kimdir? İpek Uzkalan kaç yaşında, nereli? Gönül Dağı Reyhan karakteri gerçekte kim? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 11 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Kimler Geldi Kimler Geçti 2. sezon olacak mı? Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin 2. sezonu var mı, ne zaman yayınlanacak? 14 Mayıs anneler günü mü? 14 Mayıs Salı anneler günü mü, özel gün mü? Anneler günü ne zaman 2024? Davaro filmi nerede çekildi? Davaro filmi hangi semtte, şehirde çekilmiştir? Sinan Ateş neden öldürüldü? Sinan Ateş ölüm sebebi ne, neden öldü? Sinan Ateş niye, kim tarafından öldürüldü? Kemal Sunal kaç filmde oynadı? Kemal Sunal kaç filmde yer almıştır? Pazartesi okul var mı? 13 Mayıs Pazartesi günü okul tatil mi, tatil edildi mi? Pazartesi günü resmi tatil var mı? Ali Koç aday olacak mı? Fenerbahçe Başkanı Ali Koç tekrar aday olacak mı, adaylığa başvuracak mı? Memur ve emekli zam oranı ne kadar? Memur ve emekli ne kadar zam alacak? Memur ve emeklinin temmuz zammı belli oldu! Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı ne zaman? Granada - Real Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta? Granada - Real Madrid maçı nereden izlenir? Yarın hava nasıl olacak? Yarın yağmur yağacak mı, yağmur var mı? 11 Mayıs Cumartesi – Pazar hava durumu! Canik dağları nerede? Canik dağları hangi ilde, hangi şehirde?
Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

500

Yorumlar (1)

Adem Basarslan:

İshak taşçı halk senden çok şey bekliyor vaadlerini neden yerine getirmiyorsun işin gücün çoluk çocuklarla lüzumsuz işler de bulunman kardeşim şu pazar yerlerini ne Zaman kaldıracaksın 23 sokağın kanalizasyonunu ne Zaman büyüteceksin büyük şehir bakıyor diyerek atlatamazsın sen bizi temsil ediyorsun onun için senin büyük şehire bildirmen gerekmezmi kaldırımlar yollar berbat bunu neden görmüyorsun biz seni boşunadır seçtik söylediğin vaadleri unutma atakumda hiç bir faaliyeti göremiyoruz

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title