Haberler

Başkan Kale'den Seçmene Teşekkür

Konya’nın Cihanbeyli İlçe Belediye Başkanı Mehmet Kale, yüzde 57,7’lik oy oranıyla AK Parti’ye destek veren Cihanbeylilere teşekkür etti.

Konya'nın Cihanbeyli İlçe Belediye Başkanı Mehmet Kale, yüzde 57,7'lik oy oranıyla AK Parti'ye destek veren Cihanbeylilere teşekkür etti.

1 Kasım genel seçiminin yeni Türkiye ve Cumhuriyeti'nin 100. yılı hedefleri doğrultusunda çok önemli olduğunu kaydeden Başkan Kale, "Sandık başına giden seçmenlerimiz tek başına iktidarı ve istikrarı seçerek yeni Türkiye'nin rotasını çizmiş ve tarihini yazmış oldular. Vatandaşlarımız bir kez daha üzerine düşen görevi yerine getirdi ve tercihini ülkenin huzuru, barışı, kalkınması ve istikrarından yana kullandı. Hemşehrilerimizin demokrasiye olan inançları, umutlu yarınlara olan bağlılıkları ve istikrara katkılarından dolayı hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum" dedi.

1 Kasım'da Cihanbeyli'de oyların yüzde 12 arttığını ifade eden Başkan Kale, "7 Haziran seçimlerinde yüzde 45,3 olan oyumuz, 1 Kasım seçimlerinde yüzde 12 artarak yüzde 57,7 olmuştur. Cihanbeyli halkı tüm mahalleleriyle beraber temennilerimiz doğrultusunda sandıkta iradesini ortaya koydu. Burada çağrıda bulunduğumuz ve tercihini istikrardan yana kullanan kardeşlerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. 1 Kasım Seçimleri'nde kazanılan zafer, sadece Türkiye'nin istikrarı ve kalkınmasının devamına değil aynı zamanda milletimiz dışında, Mısır'a, Filistin'e, Balkanlar, bütün Orta Doğu'ya, dünyanın her yerindeki mazlumların umudu oldu" şeklinde konuştu. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Kale Cihanbeyli Ak Parti Konya Yerel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan köklü değişim sinyali: Yeni isimlerle yola devam edeceğiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan köklü değişim sinyali: Yeni isimlerle yola devam edeceğiz

Nihat Doğan'dan boşanma kararı alan Arzu Doğan'dan çok konuşulacak itiraflar

Nihat Doğan'dan boşanma kararı alan Arzu Doğan'dan çok konuşulacak itiraflar

Akaryakıtta tek fiyat uygulaması yarın başlıyor! 13 bin bayide fiyatlar güncellenecek

Akaryakıtta tek fiyat uygulaması yarın başlıyor! 13 bin bayide fiyatlar güncellenecek

Fidan'dan Hamas için 'Terör örgütü' ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

Fidan'dan Hamas için "Terör örgütü" ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title