Haberler

Başarılı Öğrenciler Ödüllendirildi

Ülkemizde 2016-2017 Eğitim Öğretim yılı 1. Dönem Merkezi Ortak Sınavında (TEOG) 1 milyon 174 bin 427 öğrenci ter dökmüş 980’i tam puan almıştı.

Ülkemizde 2016-2017 Eğitim Öğretim yılı 1. Dönem Merkezi Ortak Sınavında (TEOG) 1 milyon 174 bin 427 öğrenci ter dökmüş 980'i tam puan almıştı. Balıkesir'in Edremit ilçesinde de 1. Dönem Merkezi Ortak Sınavına (TEOG) katılan Bin 638 öğrenciden 1 öğrenci tam puan, 7 öğrenci 1 yanlış, 5 öğrenci 2 yanlış ve 13 öğrenci 3 yanlışla büyük başarı göstererek eğitim camiasında Edremit için büyük bir başarıya imza attılar.

Edremit'i gururlandıran bu öğrenciler için; Balıkesir genelinde yürütülen BENGİ projesi'nde de yer alan ve büyük önem verilen "Başarıların Ödüllendirilmesi" ilkesi çerçevesinde Edremit İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nce bir ödül töreni ve akşam yemeği düzenlendi.

Düzenlenen yemek 26 öğrencinin aileleri ve okul müdürlerinin katılımıyla gerçekleşti ve yemekte öğrenciler altın ve plaketle ödüllendirildiler.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Koç velilere: "Kendinizle ve çocuklarınızla ne kadar gurur duysanız azdır." dedi. Yemekte İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Koç öğrenci ve ailelerine katılımlarından dolayı teşekkür ederek 2. Dönem Merkezi Ortak Sınavı öncesi öğrenciler ve onların eğitim öğretiminde en büyük katkıları olan aileleri ile bu yemek vesilesiyle bir araya gelmekten mutluluk duyduğunu söyledi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Koç; ayrıca velilere "Kendiniz ve çocuklarınız ile ne kadar gurur duysanız azdır." dedi. Öğrenciler ödüllerini, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Koç, ALÇEV Okulları Vakıf Başkanı Mahmut Öztürk, 75.Yıl Ortaokulu Muharrem Yenigün, Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu Müdürü Hasan Zörer, Şehit Kadir Altınöz Ortaokulu Müdürü Hüseyin Gümüş ve ALÇEV Ortaokulu Müdürü Hürmüz Seda Güzeliş'den aldılar.

Başarılı Öğrencilerin velileri adına hiç yanlışı olmayan öğrenci Bengisu Serinken'in babası Kenan Serinken yaptığı konuşmada İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Koç' a böyle bir organizasyonu gerçekleştirdiği için teşekkür ederek mutlu ve gururlu olduklarını ifade etti. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milli Eğitim Müdürlüğü Balıkesir Yerel Haberler

Fidan'dan Hamas için 'Terör örgütü' ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

Fidan'dan Hamas için "Terör örgütü" ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

CHP lideri Özel, sözünü kesen çiftçiye kızdı: Arkadaşların sana hesap sorsun

CHP lideri Özel, sözünü kesen çiftçiye kızdı: Arkadaşların sana hesap sorsun

Müge Anlı'nın programında kan donduran anlar! Muhabir, canlı yayında ceset buldu

Müge Anlı'nın programında kan donduran anlar! Muhabir, canlı yayında ceset buldu

Kararı valilik açıkladı! Giresun'da açık alanlarda alkol kullanımına yasak getirildi

Kararı valilik açıkladı! Giresun'da açık alanlarda alkol kullanımına yasak getirildi

title