Haberler

Balıkesir AK Parti İlçe Belediye Başkan Adayları Belirlendi

AK Parti Balıkesir Milletvekili Ali Aydınlıoğlu Balıkesir Büyükşehir AK Parti ilçe belediye başkan adaylarını açıkladı.

AK Parti Balıkesir Milletvekili Ali Aydınlıoğlu Balıkesir Büyükşehir AK Parti ilçe belediye başkan adaylarını açıkladı.

Aydınlıoğlu, genel merkez çıkışı yaptığı açıklamada, "Genel başkan yardımcılarımız Mustafa Şentop ve Mehmet Ali Şahin ile yapılan toplantı sonrası 4 büyük şehir Balıkesir, Aydın, Adana, Antalya ilçe adayları açıklandı. Buna göre, Başbakanımızın belirlediği 4 büyük şehir içinde Balıkesir ilçeleri ile belediye başkan adayları belirlendi.

Buna göre, "Edremit: Özkan Kostak, Burhaniye: Necdet Uysal, Havran: Emin Ersoy, Gömeç: Kazım Arslan, Ayvalık Hakan Kayaalp, Balya: Şaban Özel, Bandırma: Recep Şekerci

Bigadiç: İsmail Avcu, Dursunbey: Ramazan Bahçavan, Erdek: Hüseyin Aysan

Gönen: Hüseyin Yakar, İvrindi: Recai Baytar, Kepsut İsmail Cankul,Manyas: Hasan Kahraman, Marmara: Süleyman Aksoy, Savaştepe: Turhan Şimşek

Sıngırdı: Ekrem Yavaş, Susurluk: Hüseyin Hızlıoğlu, Altıeylül Merkez: Zekai Kafaoğlu

Karesi Merkez: Yücel Yılma." Adayların Pazar günü, Tarım Orman ve Su işleri Bakanı VeyselEroğlu'nun katılacağı törenle aday tanıtım toplantısı yapılacağı da ifade edildi. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ali Aydınlıoğlu Mustafa Şentop Balıkesir Ak Parti Yerel Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Bakmadan Geçme

Kamuda tasarruf paketi nedir? Kamuda tasarruf paketinin kuralları nasıl olacak? 12 Mayıs hangi burç? 12 Mayıs'ta doğanlar hangi burç oluyor? 12 Mayıs tarihi hangi burç olur? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 12 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 12 MAYIS PAZAR 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? ANNELER GÜNÜ MESAJLARI 2024: En iyi, en duygusal, güzel, anlamlı anneler günü mesajları! Bugün anneler günü mü? Bugün anneler günü kutlanıyor mu, kutlanacak mı? Anneler günü ne zaman 2024? Eurovision 2024 hangi kanalda? Eurovision 2024 nerede yayınlanıyor, nereden izlenir? Eurovision'da kim birinci oldu? Eurovision Şarkı Yarışması Finali'nde hangi ülke birinci oldu? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 12 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Resmi Gazete bugün (12 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Gönül Dağı Reyhan kimdir? İpek Uzkalan kaç yaşında, nereli? Gönül Dağı Reyhan karakteri gerçekte kim? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 11 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Kimler Geldi Kimler Geçti 2. sezon olacak mı? Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin 2. sezonu var mı, ne zaman yayınlanacak? 14 Mayıs anneler günü mü? 14 Mayıs Salı anneler günü mü, özel gün mü? Anneler günü ne zaman 2024? Davaro filmi nerede çekildi? Davaro filmi hangi semtte, şehirde çekilmiştir?
Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

500

Yorumlar (14)

Gökçenelifgokcenirmak@hotmail.con:

Gömeç belediye başkan adayı kazım arslan maşallah fırıldak kubi gibi. dsp, dyp, mhp ve sonunda akp. 2 ay öncesine kadar akp ye geçmeden, akpye, başbakana atıp tutan, ağıza alınmayacak küfürler savuran bir zattı denilen(bari bunu araştırsınlar, araştırsalar bunları bilirlerdi), son iki ayda akp geçiyor, aday adayı oluyor ve aday seçiliyor. Sayın ali aydınlıoğlu ve ekibi demekki bu adamı iyi araştıramamışlar, ya da başka şeyler var ! akp gömeçte kaybetti, sunun sorumlusu da ali aydınlıoğlu ve ekibidir. iki dönemdir büyük yatırımlara ve başarılara imza atan Naim Kocabıyık'ı neden aday göstermediler acaba, bunun hesabını belediye seçimini kaybetttikten sonra sonra ali aydınlıoğluna sormak lazım. akpye geçmiş olsun.

31
1
yanıtYanıtla
Cemalcevdet2008@hotmail.com:

Kazım Arslan, daha önceden başka bir siyasi partide iken, son 4 ay içerisinde akpye geçiyor, aday adayı oluyor ve gömeç belediye başkan adayı oluyor. gülelim mi ağlayalım mı, tam bir komedi:) Şimdiki gömeç belediye başkanı Naim Kocabıyık, iki dönem içerisinde gömeç'in çehresini değiştirdi. Çok güzel yatırımlar, düzenlemeler, yıllarca yapılmayan altyapıyı, sahil ve sahil yollarını düzenledi ve yaptı. Ben burada bu adayı hangi kriterlere göre seçtiler çok merak ediyorum. akp balıkesir yönetimini burada kınıyorum. oyumu başka partiye vereceğim. ben bu adaya oy vermem.

29
1
yanıtYanıtla
Elifelifgokcenirmak@hotmail.com:

akp Gömeç için bu adayı özellikle mi buldular:) Belediye başkanı Naim Bey, iki dönem içerisinde Gömeç'e yaptığı hizmeti, kimse yapmadı, yapamadı. Balıkesir Akp yönetimi bunları ya bilmiyor, ya görmezden gelmiş, göstermiş oldukları adayı daha iyi tanısalardı bu kararı vermezlerdi. Gömeç ve akp için geçmiş olsun. akp burada da kaybetmeye mahkum edildi.

30
0
yanıtYanıtla
Mustafacevnur@hotmail.com:

Sahildeki tek AKP Belediyesi olan Gömeç, yeni aday ile burasını da kaybetti. Özellikle AKP almasın diye bu adayı gösterdiler gibi. Yazık, çok yazık.

30
0
yanıtYanıtla
başkanın yoluavrupaninkrali_gs@hotmail.com:

Naim başkana mesajımız var. Bağımsız aday olursanız arkanızdayız.

28
1
yanıtYanıtla
sahilyolusahilyolu@hotmail.com:

Kazım arslan ile eski chpliler akpye geçiyorlar. ne kadar güzel, gömeçteki akpliler sevinsinler. gezmedik parti bırakmayan bir adam, seçimi kazanırsa (kazanma şansı yüzde 10) akpde ve belediye de hiçbir akpliyi bırakmaz, iyi bir kıyım yapar. yani fazla sevinmesinler. şimdiye kadar katıldığı tüm partileri satan adam burayı mı satmayacak. son 2 iki ay içerisinde bu kadar işleri başarıyorsa:))) artık gerisini siz düşünün:))))

28
0
yanıtYanıtla
Fatihavrupaninkrali_gs@hotmail.com:

Bu zamanda dürüst, namuslu çalışan insanlar çok az kaldı. Bu insanların biri de Naim başkandır. Gömeç' i Gömeç yapan ve tekrar başkanlığı hak eden Naim Başkanın yerine hangi partiden olduğu belli olmayan biri aday seçildi. Bu büyük bir haksızlıktır. Gömeç 'e yazık oldu.

28
0
yanıtYanıtla
cansugalatasaray_1999frkn@hotmail.com:

gömecin eski halini hatırlarsak birde şimdiki halini göz önünde bulundurursak naim başkanın hakkının yendiğini görmemek mümkün değil. naim başkan yapılması zor olan gömeç ilçe olduğundan beri uygulanamayan bir ilklere imza atan dürüst bir başkan.gömeç içinde ,akp içinde büyük kayıp.şunuda belitmeliyimki yeni gösterilen adayın nasıl bir olumlu özelliği göz önünde bulundurulup aday yapıldı merak ediyorum.

28
0
yanıtYanıtla
ARTURLUismail@hotmail.com:

Gömeç te Naim başkanı harcadılar. Ali aydınlıoğlu, ekibi ve edip uğur bunu yaptı. siyasi fikri daha oturmamış, açılım sürecinde akp, başbakana her türlü lafı sayan bir insanı aday yaptılar. akp gömeçte kaybetti. Naim başkan bağımsız adaylığını koyarsa oyumuz onadır. Gömeçin çehresini şu on yıl içerisinde değiştiren tek başkan.

27
0
yanıtYanıtla
Suedaelif.27.55@hotmail.com:

edremit ve ayvalık adaylarını iyi tespit etmişler. Ama Gömeç belediye başkan adayı olarak kazım arslanı seçmeleri iki dönemdir akp de olan gömeçin başka partiye geçmesine neden olacaktır. mart yerel seçimlerden sonra bunu net olarak göreceğiz. gömeç akp'den mhp'ye geçecek. akp parti balıkesir yönetimi gömeç adayında çok büyük hata yaptı, şimdiki belediye başkanı ile devam etmeli idi. Çünkü gömeçin çehresini bu iki dönemde olumlu ve gözle görülür bir şekilde değiştirdi. akp balıkesir yönetimi bunları görememiş. mart 2014 seçimlerinden sonra gömeç MHP belediye başkanına başarılar diliyorum. Eğer Şimdiki belediye başkanı bağımsız adaylığını açıklarsa oyun onun, koymaz ise oyum MHP adayının.

27
0
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title