Haberler

Bafra Belediyesi'nden Kapaklı Belediyesi'ne Ziyaret

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin ve Samsun Dernekler Federasyonu (sadef) Başkanı Kaya Aşcı Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı'yı Ziyaret Etti

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin ve Samsun Dernekler Federasyonu (SADEF) Başkanı Kaya Aşcı Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı'yı ziyaret etti.

Mandalı, misafirleri Şahin ve Aşcı'yı Business Hotel'de ağırladı.

Mandalı, konuklar adına verilen akşam yemeğinde yaptığı konuşmada, kendilerinin artık Bafra spor'u unutmalarının imkanı olmadığını belirtti.

Bafra spor'un spor camiasında güzel etkinliklerinin olduğunu belirten Mandalı, 'siyasetçi arkadaşlarımızın başta Belediye Başkanımız ve Federasyon Başkanımızın Kapaklı'ya sık sık geldiğini görüyoruz. İşte bu değerli formayı şahsıma ve Kapaklı camiasına hediye ettiğiniz için size çok teşekkür ederim. Başkanım bu formayı en güzel yerde saklayacağımdan şüpheniz olmasın. Bafraspor'u en güzel yerlerde görmek isteriz' dedi.

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin ise 'Bu akşam bizi burada misafir eden Belediye Başkanımız İrfan Mandalı'ya Bafrasporumuzun formasını ve kupasını veriyoruz. Bizi ağırlayan Başkanımıza saygılar sunuyorum, çok teşekkür ediyorum"'ifadelerini kullandı.

(AV-CAM-ÜNS) - TEKİRDAĞ

Kaynak: AA / Yerel

Haberler

CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Kılıçdaroğlu'ndan dikkat çeken 'Kobani' davası yorumu: Bunun için dikta rejimleriyle el sıkışılmaz, sistemin aparatı olunmaz

Kılıçdaroğlu'ndan dikkat çeken "Kobani" davası yorumu: Bunun için dikta rejimleriyle el sıkışılmaz, sistemin aparatı olunmaz

2017 yılında, 'Tutuksuz yargılanmalı' demişti! Bahçeli'nin Ahmet Türk'e verilen cezayla ilgili ne diyeceği merak konusu

2017 yılında, "Tutuksuz yargılanmalı" demişti! Bahçeli'nin Ahmet Türk'e verilen cezayla ilgili ne diyeceği merak konusu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title