Haberler

Antalya'da Yerel Seçimlere Doğru

MHP Muratpaşa Belediye Başkan Adayı Cengizhan Gököz, Antalya’da eski il özel idare binasının yerine kültür merkezi yapılması gerektiğini belirtti.

MHP Muratpaşa Belediye Başkan Adayı Cengizhan Gököz, Antalya'da eski il özel idare binasının yerine kültür merkezi yapılması gerektiğini belirtti.

MHP Antalya İl Başkanlığı tarafından, Muratpaşa Belediyesi Başkan Adayı Cengizhan Gököz'ün tanıtımı ve partinin 45'inci kuruluş yılı dolayısıyla bir toplantı düzenlendi. Cam Piramit Kongre ve Fuar Merkezi'nde yapılan toplantıya, MHP Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kemal Çelik, MHP İl Başkanı Osman Çetin ile partililer katıldı. Toplantıda partinin İl Başkanı Osman Çetin, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kemal Çelik, Muratpaşa Belediye Başkan Adayı Cengizhan Gököz ile Muratpaşa İlçe Başkanı Şaban Öztürk, partilileri selamladı.

MHP Muratpaşa Belediye Başkan Adayı Cengizhan Gököz konuşmasına kendisini tanıtarak başladı. Başkan Adayı Gököz, Antalya Serikli olduğunu ve eski Ak Parti Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'in yıktırdığı doğum evinde doğduğunu anlattı.

ANTALYA BU KAFAYLA DÜNYA KENTİ OLAMAZ

Atatürk, bayrak ve ülkenin bölünmez bütünlüğüne saygı duyduğu için MHP'den aday olduğunu ifade eden Gököz, şöyle konuştu: "Doyduğumuz, doğduğumuz mesleğini icra ettiğimiz, bu Antalya bu kafayla yönetilirse dünya kenti olmaz. Böyle yönetilirse elimizde Antalya diye bir şey kalmaz. Antalya'ya sahip çıkmamız lazım. Dağlarımızın, ormanlarımızın yok edildiği denizleri kirletilmiş, Antalya'nın hiçbir önemi kalmayacaktır. Biz bunun hassasiyetini yaşıyoruz."

Muratpaşa'ya farklı belediye yönetimi anlayışını yerleştireceğini dile getiren Gököz, Antalya'da eski il özel idare binasının yerine kültür merkezi yapılması gerektiğini belirtti. Projelerinin insan odaklı çocuklar kadınlar ve yaşlılar için olacağını belirterek şunları söyledi: "Ağırlıklı olarak sosyal belediyecilik ve kültürel belediyeciliği öne çıkaracağız. Yatırım ve projelerimiz buna yönelik olacak. Muratpaşa kültür ve sanatın sosyal belediyeciliğin bizim belediye başkanlığımızda zirve yaptığı bir ilçe olacak. Ben bu yolda sizlerin desteğine talibim."

MHP Muratpaşa Belediye Başkan Adayı Avukat Cengizhan Gököz, Muratpaşa İlçesinde yaşadığını, Muratpaşa Belediyesi'nde meclis üyeliği yaptığını ve ilçenin sorunlarına, en iyi şekilde cevap verecek bilgi birikimine sahip olduğunu dile getirdi. Gököz, konuşmasının ardından eşi Solmaz Gököz ile partilileri selamladı. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Osman Çetin Kemal Çelik Muratpaşa Antalya Yerel Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Bakmadan Geçme

Resmi Gazete bugün (12 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Gönül Dağı Reyhan kimdir? İpek Uzkalan kaç yaşında, nereli? Gönül Dağı Reyhan karakteri gerçekte kim? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 11 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Kimler Geldi Kimler Geçti 2. sezon olacak mı? Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin 2. sezonu var mı, ne zaman yayınlanacak? 14 Mayıs anneler günü mü? 14 Mayıs Salı anneler günü mü, özel gün mü? Anneler günü ne zaman 2024? Davaro filmi nerede çekildi? Davaro filmi hangi semtte, şehirde çekilmiştir? Sinan Ateş neden öldürüldü? Sinan Ateş ölüm sebebi ne, neden öldü? Sinan Ateş niye, kim tarafından öldürüldü? Kemal Sunal kaç filmde oynadı? Kemal Sunal kaç filmde yer almıştır? Pazartesi okul var mı? 13 Mayıs Pazartesi günü okul tatil mi, tatil edildi mi? Pazartesi günü resmi tatil var mı? Ali Koç aday olacak mı? Fenerbahçe Başkanı Ali Koç tekrar aday olacak mı, adaylığa başvuracak mı? Memur ve emekli zam oranı ne kadar? Memur ve emekli ne kadar zam alacak? Memur ve emeklinin temmuz zammı belli oldu! Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı ne zaman? Granada - Real Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta? Granada - Real Madrid maçı nereden izlenir? Yarın hava nasıl olacak? Yarın yağmur yağacak mı, yağmur var mı? 11 Mayıs Cumartesi – Pazar hava durumu! Canik dağları nerede? Canik dağları hangi ilde, hangi şehirde?
Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title