Haberler

AK Parti Milletvekili Mehmet Erdoğan Açıklaması

Ak Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan,‘‘350 milyon m2 üretim kapasitesine sahip dev bir halı sektörü 2023 hedeflerine başarıyla yürüyecektir.

Ak Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan,"350 milyon m2 üretim kapasitesine sahip dev bir halı sektörü 2023 hedeflerine başarıyla yürüyecektir. Sektörel sorunların çözümü için üzerimize düşenleri yapmaya devam edeceğiz" dedi.

Domotex Turkey Halı ve Zemin Kaplamaları Fuarında incelemeler yapan Ak Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan yerli ve yabancı yatırımcılarla görüşerek bilgiler aldı. Gaziantep'in halı sektöründe yakaladığı zirveyi koruyacağına ve zaman içerisinde daha da geliştireceğine inandığını ifade eden Erdoğan Güneydoğu Anadolu Halı İhracatçıları Birliği Başkanı Salahattin Kaplan ve GTO Başkanı Eyüp Bartık'la da görüşerek fuarın organizasyonuna sağladıkları desteklerden dolayı kutladı.

Gaziantep'in Ortadoğu için adeta bir liman özelliği taşıdığını da ifade eden Erdoğan yaptığı değerlendirmede Gaziantep'in gelişen sanayisine paralel olarak fuarcılık kültürünün de önemli noktalara taşındığının altını çizdi.

AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan fuarla ilgili izlenimlerini değerlendirirken "Güneydoğu Anadolu Halı İhracatçıları Birliği (GAHİB), Gaziantep Ticaret Odası (GTO), Gaziantep Halıcılar Odası (GHO) ve Hannover Fairs Turkey Fuarcılık işbirliğiyle gerçekleştirilen fuara, 160 yerli, 32 yabancı halı firmasının stand açtığını, fuarın 8.179 profesyonel ziyaretçi tarafından gezilerek halı firmalarıyla irtibat kurulduğunu bilgilerini aldım. Elbette Gaziantep'te uluslararası marka fuar kültürü Domotex Turkey'le birlikte farklı bir noktaya taşınmış ve önümüzdeki süreçte fiziksel altyapının da halledilmesi ve yeni fuar alanının oluşturulmasıyla Gaziantep fuarlar kenti olmaya aday olma özelliğini de taşıyacaktır. Üreten ve ürettiğini dünyanın 180 ülkesine pazarlayan Gaziantep'te tıpkı sanayi kültürünün gelişmesi ve kalkınması gibi ihracat kültürünün de geliştiğini görüyoruz. Elbette bu gelişimde 14 yıldır iktidarda bulunan Ak Parti hükumetlerinin de önemli rolü olmuş, sanayici ve iş adamlarımız bu dönemde güçlü bir ekonomiye sahip güçlü bir devletin pasaportunu taşımaya başlamıştır. Halı sektörü benim yabancısı olmadığım bir sektördür. Bu sektörün gelişmesi elbette Gaziantep ekonomisine önemli katkılar sağladığı gibi önemli oranda istihdam da oluşturmaktadır. 2023 hedeflerine emin adımlarla yürüyen halıcılarımızın üretim kapasitesinin yapılan yatırımlarla 350 milyon m2 çıkması da büyük bir başarıdır. Bizlerde sektörde tarafımıza iletine sorunların çözümü için her zaman olduğu gibi yine seferber olacağız. Turizmi de olumlu yönde etkileyen ve Gaziantep'te bir sinerji oluşturan Domotex Turkey'in gerçekleştirilmesinde emeği geçenlerle fuara destek olan ve katılan firmalarımızı kutluyorum" diye konuştu.

Ak Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan standları ziyareti sırasında ünlü bir ebru ustası Erdoğan'a üzerinde Mehmet Erdoğan yazılı ebru hediye etti. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Gaziantep Ticaret Odası Mehmet Erdoğan Ak Parti Yerel Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Bakmadan Geçme

Resmi Gazete bugün (12 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Gönül Dağı Reyhan kimdir? İpek Uzkalan kaç yaşında, nereli? Gönül Dağı Reyhan karakteri gerçekte kim? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 11 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Kimler Geldi Kimler Geçti 2. sezon olacak mı? Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin 2. sezonu var mı, ne zaman yayınlanacak? 14 Mayıs anneler günü mü? 14 Mayıs Salı anneler günü mü, özel gün mü? Anneler günü ne zaman 2024? Davaro filmi nerede çekildi? Davaro filmi hangi semtte, şehirde çekilmiştir? Sinan Ateş neden öldürüldü? Sinan Ateş ölüm sebebi ne, neden öldü? Sinan Ateş niye, kim tarafından öldürüldü? Kemal Sunal kaç filmde oynadı? Kemal Sunal kaç filmde yer almıştır? Pazartesi okul var mı? 13 Mayıs Pazartesi günü okul tatil mi, tatil edildi mi? Pazartesi günü resmi tatil var mı? Ali Koç aday olacak mı? Fenerbahçe Başkanı Ali Koç tekrar aday olacak mı, adaylığa başvuracak mı? Memur ve emekli zam oranı ne kadar? Memur ve emekli ne kadar zam alacak? Memur ve emeklinin temmuz zammı belli oldu! Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı ne zaman? Granada - Real Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta? Granada - Real Madrid maçı nereden izlenir? Yarın hava nasıl olacak? Yarın yağmur yağacak mı, yağmur var mı? 11 Mayıs Cumartesi – Pazar hava durumu! Canik dağları nerede? Canik dağları hangi ilde, hangi şehirde?
Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title