Haberler

AK Parti'li Şahin ve Önalan, Mahalle Ziyaretlerine Devam Ediyor

Seçim gezilerini sürdüren AK Parti Malatya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Mustafa Şahin, “AK Parti sadece ve sadece Türkiye’nin partisi olmuştur” dedi.

Seçim gezilerini sürdüren AK Parti Malatya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Mustafa Şahin, "AK Parti sadece ve sadece Türkiye'nin partisi olmuştur" dedi.

AK Parti Malatya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Mustafa Şahin ile AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Ufuk Önalan, seçim çalışmaları kapsamında merkeze bağlı Yaygın, Puluşağı, Yenice, Yeniköy, Çakıklı, Selvidağ, Beydağı, Yapraklı, Balıkdere, Fırıncı, Üzümlü ve Çamurlu mahallelerini ziyaret etti. Vatandaşlarla bir araya gelen adaylar, vatandaşlardan destek ve dua istedi. Milletvekili Şahin, 1 Kasım seçimlerinin Türkiye açısından büyük bir öneme sahip olduğunu vurguladı. Şahin, "Biz, oy için değil, buradaki insanlarımızın halini, hatırını sormak için de geliyoruz. Kuş konmaz, kervan geçmez babında bir yer de olsa, mutlaka burada yaşayan insanları gelip ziyaret etmemizde fayda var. Onlar burada hangi sıkıntılarla karşı karşıya, buradaki yaşam mücadeleleri nedir, ne değildir, bizden beklentileri nelerdir bunlarla ilgileniyoruz. 13 yıllık AK Parti iktidarıyla beraber Türkiye'de her şeyi değiştirmeye çalıştık. Bu ülkede olumsuz olan ne varsa bunların tümünü birden şekillendirmeye başladık. Bunlar ister merkezi hükümetimiz olsun, ister belediyelerimiz olsun, her noktada çalışmalar yaptık. Yine yasal düzenlemeler konusunda ne engel varsa o engellerin tamamını ortadan kaldırdık ve onları da yasal bir zemine oturtmaya gayret gösterdik" şeklinde konuştu.

Partisinin seçim vaatlerini de vatandaşlarla paylaşan Şahin, "AK Parti 81 vilayetin, 78 milyon vatandaşımızın, Türkiye'nin partisi olmuştur. Memleketin partisi olmuştur. Memleket meselesinin partisi olmuştur. Bu nedenle millet memleket için AK Parti diyor. Şu 4 ay göstermiştir ki bütün bu sorunların karşısında dik duracak tek parti, AK Parti'dir. Memleketin partisi olarak 7'den 70'e herkese müjdeler verdik. Sağlık çalışanlarının özlük haklarıyla ilgili yeniden düzenleme yapılacak. Engelli genç ve çocuklar için 'Engelli Yaşam Merkezleri' kurulacak. Tarım Bağ- Kur emeklilerinin, iktidara geldiğimizde 66 lira olan emekli maaşları 884 liraya ulaşacak. Yeni iş kuran gençlerimize 3 yıl boyunca gelir vergisi muafiyeti sağlayacağız. Gelin bu projelerimizi hayata geçirmek için el ele verelim. Biz de hayal tacirliği yok. Biz verdiğimiz sözün arkasında dururuz, çünkü biz AK Parti'yiz" dedi.

"GAZZE, FİLİSTİN, SURİYE BU TARİHİ BEKLİYOR"

Milletvekili adayı Önalan ise 1 Kasım seçimleri kapsamında herkesi ziyaret ettiklerini söyledi. Gece gündüz demeden çalıştıklarını ifade eden Önalan, "Uzun ince bir yolda koşuyoruz. Biz, sizlere hemhal olmaya geldik. 1 Kasım'da yapılacak olan seçim çok önemli. 1 Kasımın önemi bütün İslam aleminde yankılanıyor. Herkes 1 Kasım'ı bekliyor. Bütün mazlumlar, masumlar, Gazze'sinden tutun Suriyelisine kadar herkes 1 Kasım'ı bekliyor. İnşallah 1 Kasım'da güçlü bir AK Parti iktidarı olursa, 'bizi daha da sahiplenip, bağırlarına basarlar' diyorlar. Şu an ki belirsizlik devam ederse, onlarda 'biz de mahvoluruz, biteriz' diyorlar. Onun için 1 Kasım mazlumların umududur. Bizim de umudumuzdur. İnşallah AK Parti'nin güçlü olduğu bir iktidarla büyük Türkiye yolunda emin adımlarla yürürüz" ifadelerini kullandı. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ak Parti Ak Parti Malatya Türkiye Yerel Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Bakmadan Geçme

Resmi Gazete bugün (12 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Gönül Dağı Reyhan kimdir? İpek Uzkalan kaç yaşında, nereli? Gönül Dağı Reyhan karakteri gerçekte kim? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 11 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Kimler Geldi Kimler Geçti 2. sezon olacak mı? Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin 2. sezonu var mı, ne zaman yayınlanacak? 14 Mayıs anneler günü mü? 14 Mayıs Salı anneler günü mü, özel gün mü? Anneler günü ne zaman 2024? Davaro filmi nerede çekildi? Davaro filmi hangi semtte, şehirde çekilmiştir? Sinan Ateş neden öldürüldü? Sinan Ateş ölüm sebebi ne, neden öldü? Sinan Ateş niye, kim tarafından öldürüldü? Kemal Sunal kaç filmde oynadı? Kemal Sunal kaç filmde yer almıştır? Pazartesi okul var mı? 13 Mayıs Pazartesi günü okul tatil mi, tatil edildi mi? Pazartesi günü resmi tatil var mı? Ali Koç aday olacak mı? Fenerbahçe Başkanı Ali Koç tekrar aday olacak mı, adaylığa başvuracak mı? Memur ve emekli zam oranı ne kadar? Memur ve emekli ne kadar zam alacak? Memur ve emeklinin temmuz zammı belli oldu! Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı ne zaman? Granada - Real Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta? Granada - Real Madrid maçı nereden izlenir? Yarın hava nasıl olacak? Yarın yağmur yağacak mı, yağmur var mı? 11 Mayıs Cumartesi – Pazar hava durumu! Canik dağları nerede? Canik dağları hangi ilde, hangi şehirde?
Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title