Haberler

AK Parti'li Hotar'dan Anlamlı Ziyaret

AK Parti Sosyal İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Prof.Dr.Nükhet Hotar iftarını Çeşme'de yaşayan 90 yaşındaki Münire Nine ile yaptı.

AK Parti Sosyal İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Nükhet Hotar iftarını Çeşme'de yaşayan 90 yaşındaki Münire Nine ile yaptı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Nükhet Hotar önceki akşam İzmir'in Çeşme ilçesinde gecekondu bir evde oturan ve çeşitli sağlık sorunları nedeniyle yürüyemeyen Münire Nine ile iftarda buluştu. Hotar evine sürpriz bir ziyarette bulunduğu Münire Nineye elleriyle çorba içirdi. AK Parti Çeşme Kadın Kolları Başkanı Gardenya Erdöl Çizmeci'nin düzenlediği organizasyona,

AK Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı Ahmet Kurtuluş, AK Parti Meclis Üyesi Arif Barata, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nükhet Hotar ve beraberlerindeki heyet katıldı. Yaşı ve geçirdiği rahatsızlıklar sebebiyle yatalak durumda olan 90 yaşındaki Münire Nine'nin sorunlarını sıkıntılarının dinleyen ve çözüm konusunda yardımcılarına talimat veren Hotar, Münire nine ile yakından ilgilenirken, kendisine elleriyle çorba içirdi. İftarlarını Münire Ninenin evinde açan Hotar ve ekibi tarafından oldukça sevilen Münire Nine Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a da teşekkür etti.

Başbakan Erdoğan'ın kendisine çok iyi baktığını belirten Münire nine, "Allah ondan razı olsun. Rabbim ona uzun ömürler nasip etsin. Kömürümü odunumu alır. Her durumumla ilgilenir. Allah onu bu millete bağışlasın. Ne istiyorsa rabbim ona iki katının versin" diye konuştu. Bu konuşmadan sonra oldukça duygulanan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nükhet Hotar, Münire nine ile iftar sofrasında beraber olmaktan son derece mutlu olduklarını söyledi. Hotar, "Bu güzel günü, böyle değerli, kıymetli büyüklerimizle birlikte paylaşmaktan son derece memnunuz. Biz çok mutlu olduk. İnşallah onları da mutlu etmişizdir" diye konuştu. AK Parti Çeşme Kadın kolları tarafından düzenlenen bu tür organizasyonları son derce başarılı bulduğunu belirten Hotar, "Çeşme teşkilatımızın düzenlediği bir iş. Bu tür yerlerde, bu durumda ki insanları mutlu etmekten son derece memnunuz. İnanın böyle çalışmalar yaptıktan sonra, yaptığınız diğer işler anlamını yitiriyor. Biz bu kıymetli ve değerli günleri bu şekilde geçirmek istiyoruz. Balolar ve lüks mekanlar yerine bu tür yerlerde olmak beni son derece mutlu ediyor" diye konuştu. Özellikle Ramazan ayında durumu olan herkesin bu tür ziyaretler yapması gerektiğini belirten Hotar, "Gücü olan herkesin, en azından bu aylarda bu tür işler yapması, ileriye dönük şekilde ülkemizin refahını arttıracaktır. Biz kendi imkanlarımız ölçüsünde örnek olmaya çalışıyoruz. Bir farkındalık oluşturmak istiyoruz. Manevi olarak görevimiz olduğuna inandığımız şeyleri yapıyoruz. Başbakanımızın bu konuda ki duyarlılığı herkese örnek olmalı. Ülkesinin insanlarına bu kadar duyarlı, bu kadar samimi bir lider, bir başbakana, yaşını almış, nur yüzlü ve yardıma muhtaç bir teyzemizin, o içten ve samimi duası tabii ki bizi oldukça duygulandırdı. Duygu yoğunluğumuz bu sebepledir" diye konuştu. Ziyaret çıkışında sokaktaki bir bebeği de seven Hotar minik bebeğe oyuncak ve çikolata hediye etti. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Nükhet Hotar Ak Parti İzmir Çeşme Yerel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan köklü değişim mesajı: Yeni isimlerle yola devam edeceğiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan köklü değişim mesajı: Yeni isimlerle yola devam edeceğiz

Nihat Doğan'dan boşanma kararı alan Arzu Doğan'dan çok konuşulacak itiraflar

Nihat Doğan'dan boşanma kararı alan Arzu Doğan'dan çok konuşulacak itiraflar

Akaryakıtta tek fiyat uygulaması yarın başlıyor! 13 bin bayide fiyatlar güncellenecek

Akaryakıtta tek fiyat uygulaması yarın başlıyor! 13 bin bayide fiyatlar güncellenecek

Merkez Bankası Başkanı'ndan kamuda tasarruf paketine ilk yorum: Enflasyonla mücadelede bize yardımcı olacak

Merkez Bankası Başkanı'ndan kamuda tasarruf paketine ilk yorum: Enflasyonla mücadelede bize yardımcı olacak

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title