Haberler

AK Parti Kadın Kollarında Nöbet Değişimi

AK Parti Kadın Kolları Denizli İl Başkanı Dilek Yüksel Kahveci, Görevini Geçen Dönem Denizli Belediye Meclis Üyeliği Yapan Yıldız Söylemez'e Devretti

AK Parti Kadın Kolları Denizli İl Başkanı Dilek Yüksel Kahveci, görevini geçen dönem Denizli Belediye meclis üyeliği yapan Yıldız Söylemez'e devretti.

Kahveci'nin görevi devretmesi dolayısıyla İl Başkanlığında bir tören düzenlendi. Törene AK Parti Denizli İl Başkanı Bilal Uçar ile birlikte Kadın Kolları yönetim kurulu üyeleri katıldı.

AK Parti Denizli İl Başkanı Bilal Uçar, görev devir tesliminde yaptığı konuşmada, dört yıla yakın bir zamandan beri birlikte çalıştıkları Dilek Yüksel Kahveci ile aynı çatı altında birçok başarıyı paylaştıklarını belirterek, şöyle dedi:

'Bugün bir görev değişikliği gerçekleştiriyoruz. AK Parti'nin diğer partilerden özelliği, tamamen hizmete odaklanması, çalışmaya odaklanmasıdır. Bunun için de kendi içinde hiçbir ayırım kayırım kavgası olmadan, çatışma olmadan bu memleketin kalkınması için neler yapabileceğini, daha fazla elinden ne gelir diye düşündüğünü ve düşündüklerini icraata koymayı hedeflediği bir yerdir burası. Dilek kardeşimizin gerçekten bugüne kadar aşırı derecede fedakarlık göstererek bu çalışmaları yürüttü. Bundan sonra yine beraber çalışacağız. Ama burada bir görev değişimi yapıyoruz. Bu da başkanımızın kendi rızası doğrultusunda. Ben başkanımıza bugüne kadar vermiş olduğu fedakarlık ve emekten dolayı teşekkür ediyorum.'

AK Parti Kadın Kolları Denizli İl Başkanı Dilek Yüksel Kahveci de, yaptığı konuşmada, 'Dört yıl önce bana emanet edilen ve büyük bir gururla temsil ettiğim Kadın Kolları İl Başkanlığı görevimi bırakıyorum. Bundan sonraki seçim çalışmalarındaki görevim sosyal sorumluluk projeleri, özürlüler, yaşlılar, ihtiyaç sahiplerine yönelik yürütülecek olan stratejik noktalarda Sayın Belediye Başkanımızla yapacağımız çalışmaların içerisinde partimizin ve belediyemizin bütün programları içerisinde olacağım. Partimizi en üst noktalara taşımak için bütün arkadaşlarımızla beraber çalışmaya devam edeceğiz' dedi.

Kahveci, '4 yıllık görevim boyunca bana destek veren sayın bakanıma, genel merkez kadın kolları başkanım Fatma Şahin'e, sayın belediye başkanıma, çok değerli milletvekillerimize, il başkanıma, merkez ilçe başkanıma, gençlik kolları başkanıma, ilçe belediye başkanlarıma, ilçe başkanlarıma, ve ilçe kadın kolları başkanlarıma sonsuz teşekkür ediyorum' diye konuştu.

'Benimle gece gündüz sıcak soğuk demeden bana yol arkadaşlığı yapan kadın kollarının her kademesinde görev alan çok kıymetli hanım kardeşlerime teşekkür ediyorum. Bu okyanusta bir damla su olabildiysek ne mutlu bize' diyen Kahveci, 'Bayrağı devredeceğim Yıldız Söylemez'e başarılar diliyor hepinize' şeklinde konuştu.

Kahveci, Kadın Kolları İl Başkanlığı görevini geçen dönem Denizli Belediye meclis üyeliği yapan Yıldız Söylemez'e devretti.

Görevi devralan Yıldız Söylemez de, bundan sonra bu görevi birlikte yürüteceklerini belirterek, 'İnşallah hem Denizli'yi hem AK Parti'yi daha iyi yerlere getirmek için çalışacağız. Daha hareketli günler bizi bekliyor şu son altı ay içerisinde. Bundan sonra hep birlikte olacağız. Her zaman AK Parti'de söylendiği gibi, her zaman hep ileriye doğru gidiyoruz. Sizin destekleriniz bizim için çok önemli, desteklerinizi bekliyoruz. Bundan sonra parti yönetimi ve kadın kolları üyelerinin destekleriyle hep daha ileriyi hedefleyeceğiz. Aldığımız bu bayrağı başarılı bir şekilde daha ileriye doğru götürerek, daha güzel günlere gideceğiz' dedi.

Yeni Kadın Kolları Denizli İl Başkanı Yıldız Söylemez, eski başkan Kahveci'ye yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ederek, çiçek takdim etti. Kadın Kolları yönetiminin katıldığı toplantı daha sonra İl Başkanı Bilal Uçar başkanlığında basına kapalı olarak devam etti.

(MUS-ÜNS) - DENİZLİ

Kaynak: AA / Yerel

Haberler

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Selahattin Demirtaş'a Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezası

Selahattin Demirtaş'a Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezası

Kobani davasında 10 yıl hapis cezasına çarptırılan Ahmet Türk: Karar verenler yargıçlar değil siyasiler

Kobani davasında 10 yıl hapis cezasına çarptırılan Ahmet Türk: Karar verenler yargıçlar değil siyasiler

Figen Yüksekdağ, Kobani Davası'nda 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Figen Yüksekdağ, Kobani Davası'nda 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title