Haberler

AK Parti Genel Sekreteri İpek'ten, Başkan Acehan'a Hayırlı Olsun Ziyareti

Çubuk ilçesini ziyaret eden AK Parti Genel Sekreteri Haluk İpek, yerel seçimlerde Çubuk Belediye Başkanı seçilen Tuncay Acehan'ı ziyaret ederek, ‘hayırlı olsun’ dileğinde bulundu.

Çubuk ilçesini ziyaret eden AK Parti Genel Sekreteri Haluk İpek, yerel seçimlerde Çubuk Belediye Başkanı seçilen Tuncay Acehan'ı ziyaret ederek, 'hayırlı olsun' dileğinde bulundu.

Yıldırım Beyazıt Üniversitesi'nin çalışmalarının çok yakında başlayacağını kaydeden İpek, üniversite ile birlikte bundan sonra Çubuk'un her yönden kaderinin değişeceğini ifade ederek, "Çubuk halkı para kazanmayı bilen bir şehrimiz. Hem turşudan, hem etten, hem sebzeden çok şeyden gelir kazanan bir şehir Çubuk ve artık üniversitesi olan bir şehir. Havaalanına en yakın, üniversitesi olan bir cazibe merkezi bir ilçemiz. Zaten başkanımız da ilçenin tüm sorunlarını bilen ve bu sorunları çözerek ilçeyi taçlandıracak çalışmalar yapacaktır" dedi.

Gazi Üniversitesi'ne ait yerleşkenin Yıldırım Beyazıt Üniversitesi'ne devredilmesi ve buradaki yerleşkeye fakülte veya yüksek okul yapılması iteğinin ilçedeki yöneticilerden geldiğini hatırlatan İpek, demokrasilerin önemli bir kuralı olduğunu kaydederek, her ne olursa olsun sonunda halkın çoğunluğunun dediğinin olacağını söyledi.

Başbakanın yerleşkeden haberdar olduğunu kaydeden İpek, "Üniversite de bizlerde sonunda sizlerin düşüncelerinizi, görüşlerinizi, taleplerinizi göz ardı edemeyiz. Çubuk halkı olarak sizlerin isteği doğrultusunda adım atmak zorundayız. Başbakanımız üniversitenin Çubuk'a yapılması konusunda güçlü bir irade ortaya koydu ve bu gerçekleşti. Dolayısı ile kendisi buradaki bu yerleşke alanından da haberdardır kendisi. Üniversite yerleşkenin nasıl kullanılacağı konusunda kendi arasında tartışıyorlar" şeklinde konuştu.

YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ İLK ONA GİREN ÜNİVERSİTE OLDU

Çubuk'un Türkiye'nin önemli bir Üniversitesi'ne ev sahipliği yapacağını anlatan İpek, " Türkiye'nin zeki öğrencileri bu kampüs alanına dolayısı ile buraya gelecek. Mimarisi Selçuklu ve Osmanlı mimarisi olacak ve o açıdan da güzel ve hoş bir üniversite olacak. Yıldırım Beyazıt Üniversitesi yeni kurulan bir üniversite olmasına rağmen kendisi ile birlikte kurulan üniversitelerin on yıl önüne geçti. Bu yerleşke planlanacak ve o planlamadan sonra en son kararlarını verecekler. Bu kararı ben vermeyeceğim yine üniversite verecek. Bizim Yıldırım Beyazıt Üniversitesini Çubuk'un bir markası yapmamız lazım" diye konuştu.

ÇUBUK'TA 25 MECLİS ÜYESİNDEN 22'İSİNİ ALARAK TÜRKİYE REKORU KIRILDI

Belediye Başkanı Acehan'da seçimde bir Türkiye rekoruna sahip olduklarını ve 25 belediye meclisinin 22'sini aldıklarını söyledi. Başkan Acehan, "Türkiye genelinde nüfusuna oranla 25 belediye meclis üyesinden 22 belediye meclis üyesini alan başka bir ilçe yok. Biz 22 meclis üyesini alarak bir Türkiye rekorunu kırmış olduk. Bu konuda bize oy vererek destek olan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz" dedi.

Belediye başkanı Acehan, belediyenin projeleri hakkında İpek'e bilgi verirken, ziyaretin sonunda başkanlık binasının önünde hatıra fotoğrafı çektirildi. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Tuncay Acehan Haluk İpek Ak Parti Türkiye Yerel Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Bakmadan Geçme

Resmi Gazete bugün (12 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Gönül Dağı Reyhan kimdir? İpek Uzkalan kaç yaşında, nereli? Gönül Dağı Reyhan karakteri gerçekte kim? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 11 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Kimler Geldi Kimler Geçti 2. sezon olacak mı? Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin 2. sezonu var mı, ne zaman yayınlanacak? 14 Mayıs anneler günü mü? 14 Mayıs Salı anneler günü mü, özel gün mü? Anneler günü ne zaman 2024? Davaro filmi nerede çekildi? Davaro filmi hangi semtte, şehirde çekilmiştir? Sinan Ateş neden öldürüldü? Sinan Ateş ölüm sebebi ne, neden öldü? Sinan Ateş niye, kim tarafından öldürüldü? Kemal Sunal kaç filmde oynadı? Kemal Sunal kaç filmde yer almıştır? Pazartesi okul var mı? 13 Mayıs Pazartesi günü okul tatil mi, tatil edildi mi? Pazartesi günü resmi tatil var mı? Ali Koç aday olacak mı? Fenerbahçe Başkanı Ali Koç tekrar aday olacak mı, adaylığa başvuracak mı? Memur ve emekli zam oranı ne kadar? Memur ve emekli ne kadar zam alacak? Memur ve emeklinin temmuz zammı belli oldu! Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı ne zaman? Granada - Real Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta? Granada - Real Madrid maçı nereden izlenir? Yarın hava nasıl olacak? Yarın yağmur yağacak mı, yağmur var mı? 11 Mayıs Cumartesi – Pazar hava durumu! Canik dağları nerede? Canik dağları hangi ilde, hangi şehirde?
Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title