Haberler

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çalık Açıklaması

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, seçim için tam kadro çalıştıklarını belirterek, "Eski Türkiye 7 Haziran 2015 seçimlerinde noktalanacak" dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, seçim için tam kadro çalıştıklarını belirterek, "Eski Türkiye 7 Haziran 2015 seçimlerinde noktalanacak" dedi.

Çalık, seçim çalışmaları kapsamında partisinin Osmaniye seçim bürosunu ziyaret etti. Burada konuşan Çalık, Türkiye üzerinde oynanan büyük oyunu halka anlatmak zorunda olduklarını bildirdi.

Seçime AK Parti'nin tam kadro çalıştığını vurgulayan Çalık, "Eski Türkiye 7 Haziran 2015 seçimlerinde noktalanacak. Eski Türkiye'nin özlemini çekenler var mı? Elbette var. Allah göz vermiş görmüyorlar, kulak vermiş duymuyorlar. 7 Haziran çok önemli bir gündür, bütün muhalefet yan yana dizilmiş vaziyette. CHP'si, MHP'si, HDP'si yanına kimi almış? PKK, DHKP-C ve paralel yapı. Onlara biz yıkım ekibi diyoruz. Yıkım ekibinin karşısında yapım ekibi var. Aslanlar gibi AK Parti var. İşte o AK Parti'nin yaptıkları ortada Allah nazardan korusun" diye konuştu.

Çalık, Ortadoğu'da katliamların yapıldığını, Avrupa, Amerika ve muhalefetin sessiz kaldığını ifade etti.

"Mısır'ın seçilmiş Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi'ye idam kararı verildi. İdam kararı Türkiye'den tek bir sesle kınandı. Başbakanım ve Cumhurbaşkanımın sesinin dışında ses çıkaran var mıydı?" diyen Çalık, şöyle devam etti:

"Suriye'de çocuklar ölüyor, anneler ölüyor, CHP sessiz kalıyor. İşte mazlumların yanında duran yegane parti AK Parti, tüm dünyada mazlumun yanında duran tek ülke Türkiye. Başbakanımız Davutoğlu Cumhurbaşkanımız Erdoğan Arslanlar gibi duruyor mazlumların yanında. Biz bu duruşu 'one minute' başlattık. Bizim 'one minute' çıkışımız tüm dünyada tarih oldu, ümmete sahip çıkacak en önemli cümle oldu. Dünyada nerede mağdur nerede mazlum varsa onun yegane sahibi yüce Rabbim'den sonra AK Parti mensupları oldu."

Çalık, eski Türkiye'deki ekonomik verilerin, engellilerin durumunun, muhtarlara verilen maaşların ve başbakanın önüne kasa atanların hatırlamasını isteyerek, şunları kaydetti:

"Allah'a hamdolsun bu gün Türkiye'de milli gelir 11 bin dolara çıktı. Bugün IMF kapımıza giremiyor. Bir dönem IMF'yi Türkiye'ye getirenle bugün milliyetçilik söylemi içerisindeler. Milliyetçilik, Türkiye'nin her karesinde olmakla mümkündür. Ekonomiyi güçlendirirseniz milliyetçi siz olursunuz. Ülkeyi, bayrağı vatanı sevmenin ne demek olduğuna siz cevap vereceksiniz."

Kaynak: AA / Yerel

Öznur Çalık Ak Parti Osmaniye Türkiye Yerel Haberler

Fidan'dan Hamas için 'Terör örgütü' ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

Fidan'dan Hamas için "Terör örgütü" ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

Nihat Doğan'dan boşanma kararı alan Arzu Doğan'dan çok konuşulacak itiraflar

Nihat Doğan'dan boşanma kararı alan Arzu Doğan'dan çok konuşulacak itiraflar

CHP lideri Özel, sözünü kesen çiftçiye kızdı: Arkadaşların sana hesap sorsun

CHP lideri Özel, sözünü kesen çiftçiye kızdı: Arkadaşların sana hesap sorsun

Müge Anlı'nın programında kan donduran anlar! Muhabir, canlı yayında ceset buldu

Müge Anlı'nın programında kan donduran anlar! Muhabir, canlı yayında ceset buldu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title