Haberler

AK Parti Bursa İl Başkanı Cemalettin Torun Açıklaması

AK Parti Mudanya İlçe Teşkilatı'nın düzenlediği iftarda konuşan AK Parti Bursa İl Başkanı Cemalettin Torun, Başbakan Erdoğan'ın bir sonraki Bursa ziyaretinde cumhurbaşkanı olarak geleceğini söyledi.

AK Parti Mudanya İlçe Teşkilatı'nın düzenlediği iftarda konuşan AK Parti Bursa İl Başkanı Cemalettin Torun, Başbakan Erdoğan'ın bir sonraki Bursa ziyaretinde cumhurbaşkanı olarak geleceğini söyledi.

AK Parti Mudanya İlçe Teşkilatı düzenlediği iftarla Mudanyalıları biraraya getirdi. Yoğun bir kalabalığın gözlemlendiği programa AK Parti Bursa İl Başkanı Cemalettin Torun, il yöneticileri, Mudanya İlçe Başkanı Erdal Kaya, eski Bursa Milletvekilleri Sedat Kızılcıklı ile Faruk Ambarcıoğlu katıldı. Huzurun, birliğin, beraberliğin değerini bilmek gerektiğini ifade eden Torun, "Çevremize baktığımızda İslam coğrafyasının her zaman olduğu gibi kan ve gözyaşı içinde olduğunu görüyoruz. Birileri her zaman böyle oyunlar içinde oluyor. Onun için birlik ve beraberliğimizi mutlaka muhafaza etmeliyiz. Çünkü birlik, beraberlik içinde olamayanlar huzuru bulamıyorlar, ülkeleri parçalanıyor. Bizler yüzlerce yıldır bu coğrafyada birlikte yaşıyoruz, kardeşliğimizi bozmaya çalışanlara hiçbir zaman izin vermedik, vermeyeceğiz. İşte son yıllarda atılan barış süreci adımları başarıyla devam ediyor. Birileri aramıza nifak soksa da biz bunlara müsaade etmeyeceğiz. Çevremizdeki olayları görüyoruz, Suriye bir türlü, Irak bambaşka, Gazze'de katil İsrail katliam yapıyor. Uluslararası örgütlere bakıyorsunuz, örneğin Birleşmiş Milletler, amacı neyse? Ne için kurulduysa, hiç sesi çıkmıyor. Batılı ülkeler de aynı şekilde. Bu tür örgütlerin adaletten değil güçlüden yana hareket ettiğini görüyoruz ama bizi asıl üzen İslam ülkelerinin bu sessizliğidir. Bir tek Türkiye var, bir tek Recep Tayyip Erdoğan var. Bizler zulmün karşısında boyun bükmeyeceğiz" dedi.

"BAŞBAKAN ERDOĞAN'I ARTIK CUMHURBAŞKANI OLARAK AĞIRLAYACAĞIZ"

Cumhurbaşkanlığı seçimleri konusuna da değinen Torun, "Geçen yıldan bu yana ülkemizi karıştırmak için yapılan çalışmaları yaşadık gördük ama tüm bunların asıl hedefinin Cumhurbaşkanlığı seçimleri olduğunu biliyoruz. Önümüzde kısa bir süre var. Türkiye nasıl bir Cumhurbaşkanı seçecek? Yerinde oturan, sesi çıkmayan biri mi olmalı yoksa haksızlığa karşı sesini yükselten milletin derdi ile dertlenen Türkiye sevdalısı bir Cumhurbaşkanı mı olmalı? Bunun kararını milletimiz verecek. Bize düşen rehavet içinde olmadan çok çalışmaktır. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı inşallah son defa Başbakan olarak Bursa'da ağırladık. Allah nasip ederse bir daha ki sefere Cumhurbaşkanı olarak ağırlayacağız. Bunun için çok gayret etmek zorundayız" açıklamasında bulundu.

"İSTİKRARIN SEBEBİ ERDOĞAN'DIR"

AK Parti Mudanya İlçe Başkanı Erdal Kaya ise, "Bizler şehrimizin ve ülkemizin her yerinde böyle organizasyonlarla huzur içinde ve kardeşçe oruçlarımızı açabilirken ne yazık ki dünyanın her yerinde durum böyle değil. Şu anda dünyanın farklı yerlerinde İftar ya da Sahur yapabilecek yiyecekleri olmayan, huzuru olmayan insanlar var. Bunun sebebi nedir? Acaba bizim ülkemizde istikrar, ekonomik gelişme, demokrasi varken diğer ülkelerde neden yok? Ülkemizdeki bu istikrarın sebebi milletin adamı Recep Tayyip Erdoğan'dır. Bizler de AK Parti teşkilatları olarak bu bilinçle sonuna kadar kendisini destekleyeceğiz ve bu yolda gücümüz yettiğince çalışacağız" diye kaydetti. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Recep Tayyip Erdoğan Ak Parti Mudanya Yerel Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Bakmadan Geçme

Gönül Dağı Reyhan kimdir? İpek Uzkalan kaç yaşında, nereli? Gönül Dağı Reyhan karakteri gerçekte kim? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 11 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Kimler Geldi Kimler Geçti 2. sezon olacak mı? Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin 2. sezonu var mı, ne zaman yayınlanacak? 14 Mayıs anneler günü mü? 14 Mayıs Salı anneler günü mü, özel gün mü? Anneler günü ne zaman 2024? Davaro filmi nerede çekildi? Davaro filmi hangi semtte, şehirde çekilmiştir? Sinan Ateş neden öldürüldü? Sinan Ateş ölüm sebebi ne, neden öldü? Sinan Ateş niye, kim tarafından öldürüldü? Kemal Sunal kaç filmde oynadı? Kemal Sunal kaç filmde yer almıştır? Pazartesi okul var mı? 13 Mayıs Pazartesi günü okul tatil mi, tatil edildi mi? Pazartesi günü resmi tatil var mı? Ali Koç aday olacak mı? Fenerbahçe Başkanı Ali Koç tekrar aday olacak mı, adaylığa başvuracak mı? Memur ve emekli zam oranı ne kadar? Memur ve emekli ne kadar zam alacak? Memur ve emeklinin temmuz zammı belli oldu! Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı ne zaman? Granada - Real Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta? Granada - Real Madrid maçı nereden izlenir? Yarın hava nasıl olacak? Yarın yağmur yağacak mı, yağmur var mı? 11 Mayıs Cumartesi – Pazar hava durumu! Canik dağları nerede? Canik dağları hangi ilde, hangi şehirde? Newcastle – Brighton maçı nereden, nasıl izlenir? Newcastle Brighton canlı yayın linki!
Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title