Haberler

AK Parti Belediye Başkan Adayından Tekerlekli Sandalye Sözü

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır’ın Eğil İlçe Belediye Başkan adayı Mehmet Karakaş, seçim çalışmaları kapsamında rastladığı engelli bir vatandaşın talebine olumlu yanıt vererek, tekerlekli sandalye sözü verdi.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır'ın Eğil İlçe Belediye Başkan adayı Mehmet Karakaş, seçim çalışmaları kapsamında rastladığı engelli bir vatandaşın talebine olumlu yanıt vererek, tekerlekli sandalye sözü verdi.

Mehmet Karakaş seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Seçim çalışmaları kapsamında ilçeye bağlı köy ve mahalleleri gezen Karakaş, Meşeler köyü Arı mezrasında karşılaştığı engelli vatandaş Remziye Kızıl ile bir süre sohbet etti. Engelli vatandaş Remziye Kızıl, başkan adayı Mehmet Karakaş'tan tekerlekli sandalye talebinde bulundu. Karakaş, Kızıl'ın talebine olumlu yanıt vererek, tekerlekli sandalye sözü verdi. Vatandaşların her türlü sorunu ile yakından ilgilendiklerini söyleyen Karakaş, kendilerine iletilen tüm sıkıntıları imkanlar nispetinde çözmek için gayret göstereceklerini söyledi. Vatandaşlara hizmet için bu göreve talip olduğunu belirten Karakaş, "Bizim tek derdimiz var, o da vatandaşımıza hak ettiği hizmeti vermektir. Gittiğimiz bütün köy ve mahallelerde vatandaşlarımızın sorun ve sıkıntılarını dinleyerek notumuzu alıyoruz. Bu sorun ve sıkıntıları çözmek için gerekli yerlerle iletişime geçiyoruz. Ayrıca vatandaşlarımızın bizden talep ettikleri isteklerini ise kendi imkanlarımızla çözüyoruz. Çünkü biz vatandaşa hizmet için bu yola baş koyduk. Vatandaşımızın huzur ve refahını çok önemsiyoruz. Bütün hizmetimiz vatandaş odaklı olacaktır" dedi.

SEÇİM YORGUNLUĞUNA TANDIR EKMEĞİ İLE MOLA

AK Parti Eğil İlçe Belediye Başkan adayı Mehmet Karakaş ve beraberindeki heyet, aralıksız çalışmalarını sürdürüyor. Köylerde ve mahallelerde sürekli olarak vatandaşlarla iç içe olan Karakaş, yoğun tempo ile çalışmalarına devam ediyor. Durmadan köyleri gezen Karakaş, gittiği Arı mezrasında seçim yorgunluğunu köyle kadınlar tarafından yapılan tandır ekmeği ikramı ile attı. Arılar köyünde seçim çalışmaları yapan Karakaş'a köyle kadınlar tandır ekmeği ikram etti. Karakaş, ikram edilen tandır ekmeğini alarak köylü kadınlara teşekkür etti.

ESKİ BAKAN'DAN KARAKAŞ'A DESTEK

Ak Parti'ye geçen eski Devlet Bakanı Mehmet Salim Ensarioğlu Eğil İlçe Belediye Başkanı Mehmet Karakaş'a seçim çalışmalarında destek verdi. Karakaş ile birlikte ilçeye bağlı köy ve mezraları gezen Ensarioğlu, AK Parti'nin bölge için büyük bir şans olduğunu ve huzurun devam etmesi için herkesin AK Parti'ye destek vermesi gerektiğini söyledi. Ensarioğlu, Karakaş ile birlikte Eğil ilçesine bağlı Akalan, Yatır, Baysu, Oyalı, Tepecik, Kazanlı ve Sağlam köylerini ziyaret ederek vatandaşların sorun ve sıkıntılarını dinleyip, AK Parti hizmetlerini anlattı. - DİYARBAKIR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Karakaş Diyarbakır Ak Parti Ak Parti Yerel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan köklü değişim sinyali: Yeni isimlerle yola devam edeceğiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan köklü değişim sinyali: Yeni isimlerle yola devam edeceğiz

Nihat Doğan'dan boşanma kararı alan Arzu Doğan'dan çok konuşulacak itiraflar

Nihat Doğan'dan boşanma kararı alan Arzu Doğan'dan çok konuşulacak itiraflar

Akaryakıtta tek fiyat uygulaması yarın başlıyor! 13 bin bayide fiyatlar güncellenecek

Akaryakıtta tek fiyat uygulaması yarın başlıyor! 13 bin bayide fiyatlar güncellenecek

Fidan'dan Hamas için 'Terör örgütü' ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

Fidan'dan Hamas için "Terör örgütü" ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title