Haberler

Ahmet Ünal Güven Tazeledi

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası tarafından 2014 yılı Olağan Genel Kurul toplantısı yapıldı.

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası tarafından 2014 yılı Olağan Genel Kurul toplantısı yapıldı.

Divan heyetinin oluşturulması ile başlayan kongrede, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Yönetim ve Denetim kurullarının raporlarının okunarak ibrası yapıldı. Daha sonra gelir gider hesaplarının okunarak ibra edildi. Kongrede, yeni dönem tahmini gelir ve gider bütçesinin kabulünün sonrasında seçimlere geçildi.

Kurul toplantısına katılan 84 üyenin tamamının oyunu alarak yeniden göreve gelen Oda Başkanı Ahmet Ünal, odanın menfaatleri doğrultusunda çalışmaya devam edeceklerini söyledi. Ünal, "Bugüne kadar her yaptığımız işte 'Esnafımızı bir adım daha nasıl ileri götürürüz?' düşüncesi ile hareket ettik. Yeni dönemde de aynı kararlılıkla biraz daha tecrübe kazanmış olarak mücadelemize devam edeceğimizi bilmenizi istiyorum. Odamızın menfaatlerini her platformda ön planda tuttuk. Bundan sonrada bu doğrultuda çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bizlere bu konuda güven vererek yeniden görev verdiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum" dedi.

Ahmet Ünal Başkanlığındaki Yönetim Kurulu, Mustafa Bayrak, Salim Oğuz, Necati Arslan, Nurettin Gök, Ayhan İnci ve Recep Enki'den oluştu. Denetleme Kurulu üyeleri ise Nail Gürel, İsmail Hakkı Yavaş ve Abdullah Erkan oldu.

Kongreye, Bozüyük Belediye Başkan Vekili Fatih Bakıcı, Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı M. Doğan Tunç, Belediye Meclis üyesi Ayhan Ersoy, Bilecik Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Halit Golcan, Bozüyük Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İbrahim Kayacık, Bozüyük Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Nejdet Kayırmaz ve ilçede faaliyet gösteren çeşitli dernek temsilcileri katıldı. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Ünal Bilecik Bozüyük Yerel Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Bakmadan Geçme

Sinan Ateş neden öldürüldü? Sinan Ateş ölüm sebebi ne, neden öldü? Sinan Ateş niye, kim tarafından öldürüldü? Kemal Sunal kaç filmde oynadı? Kemal Sunal kaç filmde yer almıştır? Pazartesi okul var mı? 13 Mayıs Pazartesi günü okul tatil mi, tatil edildi mi? Pazartesi günü resmi tatil var mı? Ali Koç aday olacak mı? Fenerbahçe Başkanı Ali Koç tekrar aday olacak mı, adaylığa başvuracak mı? Memur ve emekli zam oranı ne kadar? Memur ve emekli ne kadar zam alacak? Memur ve emeklinin temmuz zammı belli oldu! Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı ne zaman? Granada - Real Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta? Granada - Real Madrid maçı nereden izlenir? Yarın hava nasıl olacak? Yarın yağmur yağacak mı, yağmur var mı? 11 Mayıs Cumartesi – Pazar hava durumu! Canik dağları nerede? Canik dağları hangi ilde, hangi şehirde? Newcastle – Brighton maçı nereden, nasıl izlenir? Newcastle Brighton canlı yayın linki! Azerbaycan deprem mi oldu? Az önce nerede, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 11 Mayıs Cumartesi depremler! KOCAELİSPOR – SAKARYASPOR CANLI: Kocaelispor – Sakaryaspor maçı nereden, nasıl izlenir? Kocaelispor Sakaryaspor canlı yayın linki! BOLUSPOR – ÇORUM FK CANLI: Boluspor – Çorum FK maçı nereden, nasıl izlenir? Boluspor Çorum FK canlı yayın linki! ŞANLIURFASPOR – MANİSA FK CANLI: Şanlıurfaspor – Manisa FK maçı nereden, nasıl izlenir? Şanlıurfaspor Manisa FK canlı yayın linki! TUZLASPOR – GENÇLERBİRLİĞİ CANLI: Tuzlaspor – Gençlerbirliği maçı nereden, nasıl izlenir? Tuzlaspor Gençlerbirliği canlı yayın linki!
Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title