Haberler

Adem Güney, Bafralılarla Bir Araya Geldi

AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Avukat Adem Güney, “Türkiye’de bir haftada yaşamış olduğumuz gündem konularını Avrupa’da bir ülke belki 6 ayda bir yaşamıyor” dedi.

AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Avukat Adem Güney, " Türkiye'de bir haftada yaşamış olduğumuz gündem konularını Avrupa'da bir ülke belki 6 ayda bir yaşamıyor" dedi.

AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Adem Güney, AK Parti Bafra İlçe Teşkilatı ile yemekte bir araya geldi. Bafra Öğretmen Evi'nde düzenlenen etkinliğe Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, AK Parti Bafra İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven, çok sayıda partili, mahalle ve köy temsilcileri katıldı.

Yemekte konuşan Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, "Aday adaylarımız kendilerini teşkilat mensuplarına tanıtıyorlar. Parti içi bir mücadele devam ediyor şuanda, inşallah hayırlısıyla bu süreç sona erer. AK Parti için güzel bir heyecanla 7 Haziran seçimlerine katılırız diyorum. Bizim gönlümüzde olan gerçekten şehrimizin problemlerini bilen, şehrimizi gerçek manada sahiplenecek olan inşallah listeye girer diyorum" dedi.

AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Adem Güney ise yaptığı konuşmada, " Türkiye'de bir haftada yaşamış olduğumuz gündem konularını Avrupa'da bir ülke belki 6 ayda bir yaşamıyor. Neden Türkiye'nin jeopolitik konumu, coğrafyası kritik bir noktada, dünya özellikle orta doğuya hükmedebilmek için enerji kaynaklarına sahip olabilmek için Türkiye'yi muhakkak yanlarında görecekler, Türkiyesiz orta doğuda enerji politikalarını geliştiremezler. Hamdolsun özellikle Recep Tayyip Erdoğan önderliğindeki Türkiye artık dünyaya örnek gösterilen muhakkak dostluğu kazanılması gereken ülke konumuna gelmiştir. Düşmanlığından korkulup dostluğundan emin halde güvenilir bir ülke haline geldi. Onun için müthiş bir heyecan müthiş bir önemi olan bir 7 Haziran 2015 seçimine gidiyoruz. 7 Haziran seçimi Cumhurbaşkanımızın söylemiyle Türkiye'ye dar gelen Türkiye'nin adım atmasına engel olan prangalardan kurtulması seçimidir. 7 Haziran seçimlerinin önemine bilerek bizde bu kutlu yola baş koyduk. Aday adayı olduk ve sizin karşınıza geldik" diye konuştu. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Adem Güney Ak Parti Türkiye Samsun Yerel Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Bakmadan Geçme

Resmi Gazete bugün (12 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Gönül Dağı Reyhan kimdir? İpek Uzkalan kaç yaşında, nereli? Gönül Dağı Reyhan karakteri gerçekte kim? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 11 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Kimler Geldi Kimler Geçti 2. sezon olacak mı? Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin 2. sezonu var mı, ne zaman yayınlanacak? 14 Mayıs anneler günü mü? 14 Mayıs Salı anneler günü mü, özel gün mü? Anneler günü ne zaman 2024? Davaro filmi nerede çekildi? Davaro filmi hangi semtte, şehirde çekilmiştir? Sinan Ateş neden öldürüldü? Sinan Ateş ölüm sebebi ne, neden öldü? Sinan Ateş niye, kim tarafından öldürüldü? Kemal Sunal kaç filmde oynadı? Kemal Sunal kaç filmde yer almıştır? Pazartesi okul var mı? 13 Mayıs Pazartesi günü okul tatil mi, tatil edildi mi? Pazartesi günü resmi tatil var mı? Ali Koç aday olacak mı? Fenerbahçe Başkanı Ali Koç tekrar aday olacak mı, adaylığa başvuracak mı? Memur ve emekli zam oranı ne kadar? Memur ve emekli ne kadar zam alacak? Memur ve emeklinin temmuz zammı belli oldu! Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı ne zaman? Granada - Real Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta? Granada - Real Madrid maçı nereden izlenir? Yarın hava nasıl olacak? Yarın yağmur yağacak mı, yağmur var mı? 11 Mayıs Cumartesi – Pazar hava durumu! Canik dağları nerede? Canik dağları hangi ilde, hangi şehirde?
Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title