Haberler

Bahçelievler'de Cinayet Gibi Kaza! Ehliyet de Yok, Fren İzi de

Güncelleme:

Bahçelievler'de alkollü sürücünün park halindeki kamyona çarpmasıyla ölen Behçet Gürel'in yakınları, "Ehliyet de yok, fren izi de. Cinayet gibi kaza" diyerek şikayetçi olacaklarını söyledi.

Bahçelievler'de 158 promil alkollü olduğu öğrenilen Ertuğrul Ö. isimli sürücü park halindeki kamyona hızla çarpmış ve araçta bulunan arkadaşı Behçet Gürel hayatını kaybetmişti. Sürücü kendisini görüntüleyen basın mensuplarına, "İçkiliydim. Yalan mı söyleyeceğim" diye tepki göstermişti.

EHLİYET DE YOK, FREN İZİ DE

Bugün cenazelerini almak üzere Yenibosna Adli Tıp Kurumu'na Gürel ailesi tepkilerini dile getirdi. Sürücünün alkollü olduğunu, firen izi olmadığını ve sürücünün ehliyeti olmadığını iddia eden aile, sürücü Ertuğrul Ö.'den şikayetçi olacaklarını söyledi.


"GECE TELEFON ETMİŞ 'İLLA GEL' DİYE! ONDAN SONRASI MEÇHUL"

Ertuğrul Ö.'den muhakkak şikayetçi olacaklarını söyleyen Behçet Gürel'in kardeşi Ali Gürel, "Gece evdeymiş ağabeyim telefon etmiş illa gel diye çıkmış gitmiş o da. Ondan sonrası meçhul işte. Saat 03.00- 03.30 muydu tam bilmiyorum. Kamyonun arkasına girmişler. Direkt dalmış.


(Hayatını kaybeden Behçet Gürel -ortada-)

"GERİDE 2 ÇOCUK BIRAKTI, ÇOCUKLAR PERİŞAN"

Geride iki tane çocuk bıraktı. Çocuklar perişan. Bitik yani. Düşün, ben 30 yaşımda babamı kaybettim. Ben perişan oldum. Bunlar çocuk. Şikayetçi olmaları lazım. Ben de olacağım. Muhakkak olacağız" dedi.


"CİNAYET GİBİ KAZA! ŞİKAYETÇİ OLACAĞIZ"

Gürel'in başka bir yanı ise "Çok acı. Cinayet gibi kaza. Şikayetçi olacağız. Ben şahsi tanımıyorum. Ama arkadaşı olduğunu öğrendim. İş arkadaşıymış. Çağırmış gece 12.00 gibi sonra çıkıyorlar. Olay oluyor. Cinayet gibi kaza. Tabi ki peşini bırakmayacağız. Mutlaka şikayetçi olacağız. 158 promil alkollüymüş aracı kullanan, ehliyeti de yokmuş. Bir metre firen izi yok o çok kötü" şeklinde konuştu.

(Kazayı yapan alkollü sürücü Ertuğrul Ö.)

Gürel'in başka bir akrabası ise şoför Ertuğrul Ö.'nün ehliyeti olmadığını iddia ederek, "Ehliyetinin olmadığını polislerden öğrendik. Firen izi bile yok. Direkt kamyonun altına giriyor. Sürücü engelliymiş maalesef" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Adli Tıp Kurumu Bahçelievler Yenibosna Ali Gürel 3.Sayfa Haberler

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Selahattin Demirtaş'a Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezası

Selahattin Demirtaş'a Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezası

Figen Yüksekdağ, Kobani Davası'nda 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Figen Yüksekdağ, Kobani Davası'nda 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Bakmadan Geçme

Aleyna elendi mi? Survivor Aleyna elendi mi gitti mi? 17 Mayıs okullar tatil mi? Bugün okullar tatil mi? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? Bodrumspor-Çorum FK maçı ne zaman? 28 Şubat Davası'nda affedilen generaller kim, isimleri ne? 17 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 17 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 17 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 17 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 17 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title