Haberler

Antalya'da Ormanlık Alanda Çıplak Halde Gömülmüş Kadın Cesedi Bulundu!

Güncelleme:

Antalya'nın Korkuteli ilçesinde 23 yaşındaki iki çocuk annesi Dilara'nın cesedi, ormanlık alanda çıplak halde gömülmüş bulundu.

Antalya'nın Korkuteli ilçesinde ormanlık alanda bir tarlaya gömülü çıplak kadın cesedi bulundu.

ÇIPLAK OLARAK BATTANİYEYE SARILMIŞ HALDE BULUNDU

Antalya'nın Korkuteli ilçesi Alaaddin Mahallesi Gölbent mevkiinde ormanlık alanı içindeki tarlaya gömülmüş bir kadın cesedi bulundu. Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, çevrede güvenlik önlemi aldı. Battaniyeye sarılmış ve çıplak olarak toprağa gömülü vaziyette bulunan cesedin kimliğinin 2 çocuk annesi Dilara Kandak'a (23) ait olduğu belirlendi.

OTOPSİ İÇİN ADLİ TIP MORGUNA KALDIRILDI

Olay yerinde cumhuriyet savcısının yaptığı incelemenin ardından Kandak'ın cesedi, otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Cumhuriyet savcılığı olayla ilgili geniş araştırma başlattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Korkuteli Gölbent Antalya 3.Sayfa Haberler

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Selahattin Demirtaş'a Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezası

Selahattin Demirtaş'a Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezası

Figen Yüksekdağ, Kobani Davası'nda 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Figen Yüksekdağ, Kobani Davası'nda 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Bakmadan Geçme

Aleyna elendi mi? Survivor Aleyna elendi mi gitti mi? 17 Mayıs okullar tatil mi? Bugün okullar tatil mi? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? Bodrumspor-Çorum FK maçı ne zaman? 28 Şubat Davası'nda affedilen generaller kim, isimleri ne? 17 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 17 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 17 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 17 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 17 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

500

Yorumlar (40)

1:

HER ÖNÜNÜZE GELEN HANZOYLA TAKILIRSANIZ SONUNUZ BU . KIZLAR ÇOK SALAK . OKUMUŞ DOKTOR MÜHENDİS AVUKAT AKLI BAŞINDA ERKEKLER VAR DÜNYA KADAR . AMA BUNLAR GİDİP NERDE BİR MÜPTEZEL VE BAĞIMLI , YADA ALTINDA NERDEN GELDİĞİ BELLİ OLMAYAN 1 MİLYON TL LİK RANGE ROVERLAR ONLARLA TAKILMAYA DEVAM EDİN SİZ .

36
8
yanıtYanıtla
DOĞULU:

Ulan birde doğuda güneydoğuda kadınlara şiddet var taciz tecavüz var diyorlar. ülkenin batısındaki ahlaksılığın binde bıri burda yok.

13
26
yanıtYanıtla
ferhat:

geldiniz buralarıda berbat ettiniz antalyada antalyalımı kaldı hep siz vala valalala lar

yanıt14
yanıt2
krokan:

belli mekanların patronları nerden acebaaa. . .

yanıt2
yanıt0
HAN:

Sen bak bakalım bu tür suçları işleyenlerin memleketleri genelde neresi ?

yanıt0
yanıt0
NANA:

23 yaşında 2 çocuk. . . perşembenin gelişi çarşambadan belliymiş maalesef

5
33
yanıtYanıtla
angaralı:

çocugunmu olmuyo çocuk yapacak adayı bulamayacak kapasitedemisin nedir ahvalin senin sen onu de hele. . . zıpzıp seni

yanıt8
yanıt0
....:

O KADININ OTOPSİSİNE GİDEN VE TOPRAKTAN ÇIKARILIRKEN GÖREN BİRİSİ OLARAK GÖRDÜĞÜM ŞEYLERİ ANLATACAK KELİMELER BULAMIYORUM. KİM OLURSA OLSUN SONUÇTA İNSAN VE BİR İNSANA BU YAPILMAZ. SENİN GİBİ DÜŞÜNCEDE İNSANLAR OLDUĞU MÜDDETÇE BU TÜR OLAYLARDA EKSİK OLMAZ.

yanıt4
yanıt0
DERİN GÖLGE:

ANTALYAYI ALLAH ISLAH ETSİN

12
26
yanıtYanıtla
..........:

inatla çıplak çıplak çıplak vurgusu yapılmasındaki amaç nedir ya ????

31
3
yanıtYanıtla
Tüm 40 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title