Haberler

Boşandığı Eşini ve Erkek Arkadaşını Öldüren Polis Memurunun İfadesi Ortaya Çıktı: Uygunsuz Yakaladım

Güncelleme:

Konya'da, 7 yıl önce anlaşmalı boşandığı eski eşini ve arkadaşını öldüren polis memurunun ifadesi ortaya çıktı. Polis, eski eşini ve arkadaşını uygunsuz yakaladığını ve bu nedenle cinayeti işlediğini söyledi.

Konya'da, 7 yıl önce anlaşmalı boşandığı eski eşi Hediye İnanç (34) ve onun arkadaşı Semi Oğuz Deniz'i (38) bıçaklayarak öldüren emekli polis memuru Mehmet G. (44) yakalandı. Psikolojik sorunları nedeniyle 1 yıl önce malulen emekli edilen Mehmet G., boşandığı, ancak dini nikahla hala birlikte yaşadığını belirttiği İnanç ile Semi Oğuz Deniz'i uygunsuz halde yakaladığını, çıkan kavgada bıçaklayıp öldürdüğünü söyledi.

PSİKOLOJİK NEDENLERLE POLİSLİKTEN EMEKLİ OLMUŞ

Olay, dün saat 18.00 sıralarında, merkez Karatay ilçesi Fevzi Çakmak Mahallesi 10620 Sokak'ta meydana geldi. Kreş işletmecisi 2 çocuk annesi Hediye İnanç, doğalgaz bakım işleri yapan arkadaşı evli ve 1 çocuk babası Semi Oğuz Deniz'in iş yerinde otururken, yanlarına 7 yıl önce anlaşmalı boşandığı Mehmet G. geldi. Burada bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine, psikolojik nedenlerle 1 yıl önce polislik mesleğinden malulen emekli edilen Mehmet G., İnanç ve Deniz'i bıçaklayıp, kaçtı.

OLAY YERİNE GELEN KOMŞULAR HEMEN POLİS EKİPLERİNE HABER VERDİ

Bir süre sonra çevre sakinleri, iş yerinin camlarının kırık olduğunu fark edip, karşı komşusu Sedat Sucu'ya durumu bildirdi. İçeri giren Sucu, İnanç ve Deniz'i kanlar içinde bulup, polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Gelen ekiplerin müdahale ettiği yaralılardan Hediye İnanç, kurtarılamadı. Duran kalbi yeniden çalıştırılan Deniz ise ambulansla Konya Numune Hastanesi'ne kaldırıldı. Deniz de tüm müdahalelere karşın kurtarılamadı.

Cinayetlerin ardından soruşturmayı yürüten Asayiş Şubesine bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Mehmet G.'nin gidebileceği adresleri tespit etti. Yapılan baskınlarla Mehmet G. yakalanıp, gözaltına alındı.

"UYGUNSUZ HALDE BASTIM"

Konya Numune Hastanesinde sağlık kontrolünün ardından Cinayet Büro Amirliği'ne götürülen Mehmet G., ilk ifadesinde Hediye İnanç ile maddi sıkıntılar nedeniyle 7 yıl önce anlaşmalı olarak boşandıklarını ancak imam nikahlı olarak beraber yaşamaya devam ettiklerini söyledi. Mehmet G., "2 çocuğumuz var. Eşimin bazı hareketlerinde şüpheleniyordum. Akşam Hediye'yi takip ettim. Bir iş yerine girdiğini gördüm. Bir süre sonra iş yerinin önüne gidip kapalı olan kepenkleri zorlayarak açtım. İçeri girdiğimde Hediye ve Semi Oğuz'u uygunsuz halde gördüm. Aramızda tartışma çıktı. Semi Oğuz üzerime sandalye attı. Ben de yanımda getirdiğim bıçakla onlara saldırdım. Olaydan sonra bıçağı bir yere attım ve o bölgeden uzaklaştım" dedi.

Emniyetteki işlemleri süren Mehmet G.'nin bugün adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Oğuz Deniz Konya 3.Sayfa Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Bakmadan Geçme

Resmi Gazete bugün (12 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Gönül Dağı Reyhan kimdir? İpek Uzkalan kaç yaşında, nereli? Gönül Dağı Reyhan karakteri gerçekte kim? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 11 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Kimler Geldi Kimler Geçti 2. sezon olacak mı? Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin 2. sezonu var mı, ne zaman yayınlanacak? 14 Mayıs anneler günü mü? 14 Mayıs Salı anneler günü mü, özel gün mü? Anneler günü ne zaman 2024? Davaro filmi nerede çekildi? Davaro filmi hangi semtte, şehirde çekilmiştir? Sinan Ateş neden öldürüldü? Sinan Ateş ölüm sebebi ne, neden öldü? Sinan Ateş niye, kim tarafından öldürüldü? Kemal Sunal kaç filmde oynadı? Kemal Sunal kaç filmde yer almıştır? Pazartesi okul var mı? 13 Mayıs Pazartesi günü okul tatil mi, tatil edildi mi? Pazartesi günü resmi tatil var mı? Ali Koç aday olacak mı? Fenerbahçe Başkanı Ali Koç tekrar aday olacak mı, adaylığa başvuracak mı? Memur ve emekli zam oranı ne kadar? Memur ve emekli ne kadar zam alacak? Memur ve emeklinin temmuz zammı belli oldu! Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı ne zaman? Granada - Real Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta? Granada - Real Madrid maçı nereden izlenir? Yarın hava nasıl olacak? Yarın yağmur yağacak mı, yağmur var mı? 11 Mayıs Cumartesi – Pazar hava durumu! Canik dağları nerede? Canik dağları hangi ilde, hangi şehirde?
Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

500

Yorumlar (76)

demir ali:

yuvayı dişi kuş yapar . Kadınlar sizlere büyük işler düşerken kanmayın namussuz 5 dakikalık erkeklerin zevklerine yuvanızı erkeğinizi sevin göreceksiniz 5 dk değil 50 yıl zevk alarak hayatınızı yaşayacaksınız.

39
9
yanıtYanıtla
kartal:

bir serefiz namusuz kadin vakasi daha adamin basini yakti yazik oldu adama geberip giti de iyi oldu cehenemin dibine yanarsin artik ama dama acidim

31
10
yanıtYanıtla
Mehmet Emin Demir:

Kartal olayları katillerin anlattığı gibi anlıyor ona göre yazıyorsun. Diğer haberde de bu şekilde yorum yapmışsın.

yanıt7
yanıt1
Aysun Aydinli:

Helal olsun polise. . en doğrusunu yapmış. . bir erkeğin şerefiyle oynamanın cezası budur. . .

22
14
yanıtYanıtla
seko:

kadınlar şeytan olmuş

26
5
yanıtYanıtla
SUÇLU ERKEK:

KADIN EVLİ ADAMLA FİNGİRDEŞİYOR SONRA YİNE SUÇLU OLAN KADINA ŞİDDET OLAN KATİL OLAN ERKEK OLUYOR NE SAÇMASALAK BİR DÜNYA?BENCE NAMUS CİNAYETİNDE ESKİDEN OLDUĞU GİBİ AĞIR TAHRİK İNDİRİMİ UYGULANMALI. GERÇİ BU HERİF BOŞANMIŞ KARISINI VURDUĞUNDAN BUNDAN YARARLANAMAZ AMA İŞTE DİNSİZİN HAKKINDAN İMANSIZ GELİYOR. OLAN O GEBEREN HERİFİN MASUM EŞİNE VE ÇOCUĞUNA OLDU ADİ BİR KADIN YÜZÜNDEN YİNE AMA SUÇLU BELLİ DİREK ERKEK DEĞİL Mİ?

12
12
yanıtYanıtla
ADANALI:

Tamam boşamış söz hakkı yok eski karısı üstünde. Peki ya karısının elin evli ve çocuklu adamıyla fingirdemesine ne demeli?

17
7
yanıtYanıtla
KAAN:

BU TİP OLAYLAR NEKADAR ÇOK ARTTI ARTIK EVLENMEYİ DEĞERSİZLEŞTİRİYORLAR AİLE KAVRAMININ İÇİ BOŞALTILDI

23
0
yanıtYanıtla
şeker şükür tükür:

Evlilikte: Şeker, sonra şükür ardından Tükür dönemlerinden sonra gelen vaka. . . bitmez bu gidişle hergün bu tür haberleri okuyacağız. . . . Allah aklı olan insanlara yardım etsin

yanıt17
yanıt1
ZEBANİ:

Arkadaşı ile yapmayacaktı. Evli iken de boynuzlandı demek bu. Makamı eteş olsum rahat durun kadınlar. Ölüp ülüp duruyorsunuz akıllanmadınız.

16
4
yanıtYanıtla
Tüm 76 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title