Haberler

Sivas 1 - 2 BJK maçı özeti - Sivasspor Beşiktaş geniş özeti

Güncelleme:

Sivasspor 1 Beşiktaş 2 maç özeti. 16 Nisan Cumartesi Sivasspor Beşiktaş maç özeti ve lig de haftanın golleri. Sivasspor Beşiktaş maçının geniş özet görüntüleri, maça damga vuran pozisyonlara nokta koyan yorumlar ve mücadelenin öncesi - sonrası bu adreste. Kartal istikrarlı yürüyüşünü Sivas'ta da sürdürdü.

Sivasspor 1 Beşiktaş 2 maç özeti. Sivasspor Beşiktaş maçı geniş özeti. Spor Toto Süper Lig'de haftanın karşılaşmalarında alından toplu sonuçlar ve mücadelelerden maç özeti görüntüler. Sivasspor Beşiktaş ve lig de bu hafta oynanan karşılaşmalardan geniş özet görüntüler ile birlikte tüm detaylar haberler.com'da. Maç özeti için aşağıdaki linki izleyin.

MAÇ ÖZETİ İÇİN LİNKE TIKLAYIN

Sivasspor Spor Toto Süper Lig'de zirvede yer alan Beşiktaş, 29. hafta maçında deplasmanda Medicana Sivasspor ile karşılaşacak. Beşiktaş'da kırmızı kart cezalısı Ricardo Quaresma, Medicana Sivasspor ile oynanacak maçta forma giyemeyecek.

Beşiktaş'ta Medicana Sivasspor maçı öncesinde 6 futbolcu sarı kartcezası sınırında bulunuyor.Siyah-beyazlı futbolcular Mario Gomez, Andreas Beck, İsmail Köybaşı,Olcay Şahan, Necip Uysal ve Oğuzhan Özyakup, Sivas ekibiyle oynanacak maçta sarıkart görmeleri durumunda ligin 30. haftasındaki Akhisar Belediyespor maçındaforma giyemeyecek.

Attığı gollerle Beşiktaş'a şampiyonluk yarışında büyük katkı sağlayan Mario Gomez'in gelecek sezonda da takımda kalmasını isteyen Siyah-Beyazlı yönetim çalışmalara başladı..

İtalya'nın Fiorentina takımından 1 artı 1 yıllığına kiralanan Alman oyuncunun ikinci senesini Beşiktaş'ta geçirmesi için kararı kendisi verecek. Ancak oyuncunun anlaşmaya göre kalıp kalmama kararını 30 Nisan'a kadar vermesi gerekiyor.

Ya İtalya'ya dönme kararı alacak ya da Beşiktaş'ta 1 yıl daha kalma maddesini kullanacak olan yıldız futbolcunun, Avrupa'nın büyük kulüplerinin radarına girmesi de Siyah-Beyazlılar tarafından yakından takip ediliyor. Gomez "Kalacağım" derse Beşiktaş 1 milyon Euro gibi sembolik bir ücret karşılığında oyuncunun bonservisine sahip olacak.

Gomez'in takımda kalmasını isteyen Beşiktaş Yönetimi ise oyuncu ve Fiorentina ile yapılan sözleşmede yer alan maddeye göre hareket edecek. Eğer Gomez, Fiorentina'ya geri dönerse ve İtalyanlar da oyuncuyu satarsa Beşiktaş bu satıştan yüzde 50 pay alacak.

Ancak Siyah-Beyazlılar, Gomez'e ekstra kazanç sağlayabileceği yeni bir teklif sunmayı planlyor. Alman futbolcudan İtalya'ya dönmemesini isteyecek olan yönetim, "Eğer kalırsan ve bizden başka bir takıma satılırsan, sana bonservisinden pay verelim" teklifini sunacak.

Mario Gomez bu teklifi kabul ederse hem Beşiktaş pastanın büyük kısmını alacak hem golcü oyuncu ekstra para kazanacak hem de bir sezon daha Siyah-Beyazlı formayı giymiş olacak.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Mario Gomez Sivasspor Beşiktaş İtalya Gündem Haberler

Tarımsal üretim rakamlarını paylaşan Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hepinizi alnınızdan öpüyorum

Tarımsal üretim rakamlarını paylaşan Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hepinizi alnınızdan öpüyorum

Fidan'dan Hamas için 'Terör örgütü' ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

Fidan'dan Hamas için "Terör örgütü" ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

Akaryakıtta tek fiyat uygulaması yarın başlıyor! 13 bin bayide fiyatlar güncellenecek

Akaryakıtta tek fiyat uygulaması yarın başlıyor! 13 bin bayide fiyatlar güncellenecek

Nihat Doğan'dan boşanma kararı alan Arzu Doğan'dan çok konuşulacak itiraflar

Nihat Doğan'dan boşanma kararı alan Arzu Doğan'dan çok konuşulacak itiraflar

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title