Haberler
Güncelleme:

Türkiye, ülke puanı sıralamasında bir basamak daha geriledi

Son zamanlarda Türk kulüplerinin Avrupa'da aldığı başarısız sonuçlar, Süper Lig şampiyonunun Devler Ligi gruplarına doğrudan katılma şansını zora sokmuştu. Galatasaray'ın Rangers'a elenmesi, Başakşehir'in Leipzig ve Sivasspor'un Villarreal mağlubiyetleriyle Türkiye, sıralamada bir basamak daha geriledi. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (14)

bu ne lan:

ulan guney kibris bile bize yetişmiş be. bundan daha beter bişey olabilirmi.

9
0
yanıtYanıtla
vay be:

bu daha iyi gunlerimiz. yarin bir gun şampiyonlar ligi ön elemeden bile muaf olabiliriz. yani sadece uefa avrupa ligi ile yetinebiliriz.

7
0
yanıtYanıtla
1907:

FENERBAHÇE yi değil ama Türk futbolunu bitirdiniz.

5
2
yanıtYanıtla
Ülke Puanı:

Ülke puanını namus meselesi haline getirdiğiniz kadar başka şeyleri de getirseydiniz bambaşka yerde olurduk

2
2
yanıtYanıtla
...:

ülke puanı bir namus meselesi zaten

yanıt2
yanıt1
......................:

bir sözde şike davası daha çıkarsınlar da size de destekleyin bu kafayla çok daha ileriye gideriz biz futbolumuzu bitirdiler ruhunuz duymadı

3
0
yanıtYanıtla
harbiden:

Futbol bitmiş her şey rant olmuş ama çok güzel oluyor o paralar futbolculara verilen haksız ücretler şimdi uğraşın ön elemeden çıkmayı zaten spor sitelerinde şampiyon olan türiyede ön eleme olarak gösteriyor muhtemelen seneye ön eleme oynayacaklar yazıklar olsun milli takımımız güzel yide oynuyorlar o lafım yok kulüp bazında pert olmuş hepsi

2
1
yanıtYanıtla
MARJİNAL BJK:

Bunları eyyamcı hakemlerinize TFF''nize , MHK''nize , Cüneyt ÇAKIR VE BENZERLERİNE hile hurda ile işi olanlara kapalı kapılar arkasında iş çeviren ve buna çanaklık eden futbolla ilgili olan kişilere söyleyeceksiniz futbolda hep ben olayım diyenlerin sonu böyle olur . Aspor ve benzerleri için bu haktır böyle taraflı olan herkesin sonu bu şekilde olacaktır .

2
0
yanıtYanıtla
AFYONLU:

TÜRKİYEDE NE İYİ BİR FUTBOLCU NE İYİ BİR TEKNİK DİREKTÖR VAR HERKES VASAT BOŞ REZİLLİK BIKTIK ARTIK

2
0
yanıtYanıtla
Hasan:

Ülkemizde futbolu bilen o kadar çok insan varki oyle teknik direktörlerimi ve yöneticilerimiz varki o yuzden yerlerde sürünüyoruz kulüple borç batağında teknik direktörler yerlerde sürünüyor yenilgide suçlu hakemler Allahtan korkun siz bu isi bilmiyorsunuz ve gidin yürekli insanlar gelsin genç çocuklara sanas versin milyon dokarlarda hiçe gitmesin bari

1
0
yanıtYanıtla
YORGUN:

HEP HALININ ALTINA SÜPÜRDÜNÜZ. SONUÇ. FENER ŞAMPİYON. YOLA DEVAM. TÜRK FUBOLU DİP YAPTI, EKONOMİMİZ GİBİ.

1
0
yanıtYanıtla
GADDAR:

YILDIRIM DEMİRÖREN , NİHAT ÖZDEMİR GİBİ AZILI ŞİKECİLERİN TFF BAŞKANI OLARAK GÖREV YAPTIĞI BU ÜLKE FUTBOLU DAHA BETER OLSUN. . . . RESMEN KUZUYU KURTLARA EMANET EDİYORLAR !!!! HALUK ULUSOY İÇİN HIRLAYANLAR, DEMİRÖREN VE NİHAT REYİZ İN İCRAATLARINDAN ÇOK HOŞNUT OLMALILAR. . . .

0
0
yanıtYanıtla
Nirvana:

Kaç yıldır söylüyorum . Kendi gençlerimize şans vermeyip yabancıları takımlarımızace düşüş devam edecektir . bir gün Maltaya 3-0 mağlup olacağız ve yabancı futbolcu yasağı gelecek . Türkiye 5 yıl sadece Türk oyuncularla oynasın gelecek 5 yılda bir dünya bir Avrupa şampiyonluğu gelir .

0
0
yanıtYanıtla
futbolmu tiyatro mu:

Futbol oynayan takımların cezasız kalmadığı , şikeci ve bahisçi çetelerin eline geçen bir spor dalından bahsediyoruz. İnsallah dibi görür. de gemi batınca fareler terk eder miş . . . Bu riyakat insanları görmekten bıktık.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title