Haberler
Güncelleme:

"Terlikli İZBAN kekosu" diye küçümsenen genç, 5 yıl sonra roman yazdı

İzmir'de toplu taşımada kitap okurken gizlice fotoğrafı çekilip "Kız tavlayacağım diye kendini yırtan İZBAN kekosu, terliklerine bayıldım" diye küçümsenen Ali Uçar, 5 yıl sonra yazdığı romanla gündeme geldi. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (85)

CONY:

BAZEN HAYVANLA İNSANI KARIŞTIRIRSIN YA BAZEN DE KİM KEKO KİM DEGİL ONU KARIŞTIRIRSIN

10
145
yanıtYanıtla
gökhan:

Bu haberde o paylaşımı yapıp aşağılayan kişinin haberi yapılmalıydı ismi kim olduğu ne iş yaptığı nerde yaşadığı belirtilmeliydiki insanlar ondan uzak dursun huzurlarını yine kaçırmasın

144
1
yanıtYanıtla
Vatandaş:

Konu eski olduğu için o aşağılayan kişi unutulmuş muhtemelen de toplum sindirmiştir , zavallı yaşamına devam etmektedir yani çok da önemli bir karakter değildir. Hikayenin özüne bu vatandaşın azmine odaklanmak gerek.

yanıt1
yanıt0
serif:

toplum cok geri ab ulkelerinde ne giymissin ne var hic kimse birbirinin kiyafeti saci basi boyle sacma cahilce seylere bakmaz en zenginde ayni yerde yemek yer fakirda

103
4
yanıtYanıtla
kral:

fotoğrafı çeken sapık ruhlu kadında tacizden tutuklansaydı adalet var derdim.

99
1
yanıtYanıtla
Cevdet:

Merak ettim bu arkadaşı güya aşağıladığını sanan şahıs bunu yayınladığında nasıl bir ruh haline büründü, egosu tatmin oldu mu? Sanal alemde iki beğeni alacağım diye bunu yapmak nasıl bir izansızlıktır?

69
2
yanıtYanıtla
Gkn:

Kardeşim elline sağlık kitabın çıkınca bende alacağım takipteyim

66
1
yanıtYanıtla
Mustafa:

Kardeşim romanini alacağım .seni tebrik ediyorum.guzel ahlakli erdemli birisin.seni sosyal medyaya atip kucumseyenlerin buyumesine katki saglayacak olgunluktasin..

61
1
yanıtYanıtla
Kim daha SAPIK:

Gizlice fotoğraf çeken bir erkek olsaydı linç edilirdi. bir bayan olunca konunun rengi nasılda bukalemun olup değişiyor. Son zamanlarda ''Amazon'' hışmına uğruyoruz. İstanbul Sözleşmesi de bu binanın tuğlası. Yazık Erkek - Kadın değil önce insan olmalıyız. Ne demek kadın beyanı esas olur sözü! Üstelik kime karşı? erkeğe. Hani Erkeğin sözünün kıymetliydi dinen mahkemede bile. . .

56
4
yanıtYanıtla
yok:

keko diye küçümseyen ucuz karıya uyuz oldum, sanki erkekler sizin etrafınızda fırıldak olmak zorunda. ayağınız yere bassın artık, cinsellikle elde ettiğiniz erkeklerin sırtından ömür boyu inmiyorsunuz. haddinizi bilin.

57
2
yanıtYanıtla
Nilgün Toker koca:

Bu tip insanlar yani alnı ak helalinden yaşayan ve Kuran-I Kerim’in ilk emrini yerine getiren (İKRA) OKU baş tacıdır . Ona laf uzatan hanımefendi Yazarımızdan ders almalı . ??????????yazarımızdan ders almalı .

54
3
yanıtYanıtla
ADL:

''İnsanda yoksa EDEP Neylesin Mektep''. . .

42
0
yanıtYanıtla
Ahmet:

O kızın iqsu ayakkabı numarasından küçük belli ki bu adam kızı 4 e katlar bilgi ve kültürde

41
0
yanıtYanıtla
Fahri:

Harabat ehlini hor görme zakir, defineye malik ne viraneler var...

39
1
yanıtYanıtla
Mehmet:

Ne güzel bir söz...

yanıt3
yanıt0
Harbiden Senaryo Saglam:

Kendisinle Dalga Gecende Zaten Kendisinin Yakin Arkadasi Hedefleri Kitap Romanmis 5 Yil Nediye Beklediniz 1 Yil Yeterli Roman Yazmak Neki Ayasofya Acildi Adli Romanimi Ben Bir Haftada Yazdim Bitirdim Yakinda Piyasaya Cikar

2
36
yanıtYanıtla
Melek:

Seninde ayri bi beyinsiz oldugun yaptigin yorumdan belli

yanıt7
yanıt1
Cevdet:

Bir paragraf yaz ama her kelime büyük harfle başlasın ödevi mi verdiler okulda?

yanıt4
yanıt0
:

Senin klavyende yazı yazarken noktalama işaretleri parayla mı alınıyor? Boşlafizm üstadı...

yanıt3
yanıt1
Musab:

Beynine Koronavirüs bulaşmış olmalı, bi ara getir dezenfektan sıkalım.

yanıt5
yanıt0
Nilay Yaşar:

Cümle kurulumuna, anlatım bozukluklarına, imla hatalarına bak. Kalkmış bir de roman yazdım diyor. Kafan mı güzel kardeşim?

yanıt0
yanıt1
Serdar:

Bu olay izmir dışında hiç bir şehirde olmaz anadoludaysa asla olmaz izmirliler kadar kendilerini yüksekte gören egolu başka hiç bir il yok.

28
8
yanıtYanıtla
Mekanci:

Kimseyle dalga gecmeyin elbet birgun basiniza musubetler gelir

34
1
yanıtYanıtla
yorumcu:

şeymanın kitabını okuyup prim verene kadar , bu çocugun kitabı okunmalı hem destek, hem teşvik , hemde ödül

27
1
yanıtYanıtla
:

Harabat ehlini hor görme zakir, defineye malik viraneler var...

26
1
yanıtYanıtla
07:

ben bu haberi okurken bile utandim, yani cogu milletimiz gibi herkes biniyor toplu tasimaya ama nasil bir akila sahipmis bu kisi kimin aklina gelir böyle birsey yapmak, gercekten son nokta artik, ne desek bos

27
0
yanıtYanıtla
İZMİR:

Bu duruma hiç şaşırmadım doğrusu. İzmir de sözde kültürlü aydın insanların bir çoğu, yukarıdan bakarlar insanlara. Geçmiş zamanda ESHOT''a bindiğimde, Kur''an-ı Kerim okuyorum diye, defalarca saygısızca hakaretlerine maruz kaldım. Hiçbir zaman karşılık vermedim. Okumayı hedefliyordum, dershaneye gittim ve konuşma şivem bozuk olduğundan, çok dalga geçtiler. hor gördüler. Kimse arkadaşlık kurmak istemedi. Ve ben İzmir''den nefret ediyordum. Şimdi İzmir''de Ege Üniv. Hastanesinde Doktor''um.

22
3
yanıtYanıtla
Bursa:

Ben de elektriksiz susuz bir evde büyüdüm. Çalışkan bir öğrenciydim. Sınıfımda şehrin kalburüstü elemanları vardı. Onlar çok geriye düştü ben de şirket sahibi oldum :) İlahi düzen böyle işliyor hor gördüğünle yer değişiyorsun. Keko diye laf atan dikkatli olsun :))))))))))))

yanıt6
yanıt0
ankara:

madem sevmiyorsun orada işin ne

yanıt2
yanıt3
doktora:

sen de pek normal değilsin doktor. doktor olduğunu belirtmen normal değil

yanıt1
yanıt3
gerçekçi:

yorum yapan ankara tayindi ye bir şey var ve şartlar vardır illa bi yerden bi şey çıkartmak zorundasınız dimi bi o kaldı karışmadığınız

yanıt2
yanıt1
İZMİR:

Benim hangi doktor olduğumu bilemeyecek kadar cahilsin. Burada benim belirtmek istediğim farklı bur durumdu. Kimseyi hor görmemek. Ayrıca kendimi ifşa etmediğim içinde, çok rahatlıkla yazabiliyorum. Evet, Doktor''um. Ama kalkıp da burada falanca doktor''um ismim bu diye bir şey yazmadım. Ayrıca İzmir''de şuan zorunlu kalıyorum. Buradan ilk işim kendi memleketimde hizmet yapmak. İnsanları hor görmeyin. Aşağılamayın. Güzel gören güzel düşünür. Güzel düşünen, hayatından lezzet alır. Selam ve dua il

yanıt2
yanıt2
izmirli:

izmiri ve insanını sevmiyorsunda neden burda doktorluk yapıyorsun git doğuda yap madem

yanıt1
yanıt4
Alper:

Bu lafi eden kadin buyuk olasilikla muhacirdir , ki onlar da izmir in yerli halki degil , Konya Karaman bolgesinden Osmanliya isyan ettikleri icin balkanlara surulmus tipler, sonra da egeye yerlestirilmis bi kismi. . Ege nin yerlisi olarak ben onlarin en basta asil yurtlarina konya nevsehir karaman civarlarina donmelerini istiyorum, sadece dogu kokenli kardeslerimiz degil, hepiniz gidin. . . ayrica biz gercek Turkler kimseyle alay etmeyiz hor hakir gormeyiz , alay seytan ahlakidir cunku.

yanıt3
yanıt2
ipek:

kitap okuyor diye ona eğlim gösteren bayan varsa oda karakterlidir en azından barda köpük partisinde tanışıp ardından adamın evine gidenlerden sonrada o adam tarafından dayak yiyip öldürülenlerden daha karakterlidir.

22
2
yanıtYanıtla
Kağan:

Rızası olmadan birinin fotoğrafını çek, başkalarıyla paylaş ve aşağıla. . Ne güzel sosyal medya insanları.

21
1
yanıtYanıtla
yav hehe:

Resmi çeken keko kızımız hayatında bır kitap okumuşmudur acaba. Insanın fikri neyse zikride o dur. Aklı fikri erkek tavlamak makyaj yapmak modadan baska bırsey düşümeyen keko kızımız. . . .

20
1
yanıtYanıtla
Terlikliye hakaret eden makyajlı kadına:

Kendini beğenmiş budala muhtemelen kartlaşmış buruşmuş yüzüne krem sürmekle meşgulsun hayatında ilk doğru adım atta bu güzel insandan özür dile de en azından topluma örnek ol

18
3
yanıtYanıtla
Arda:

Allah aşkına lan ülkedeki kadınlar herşeyi unutup erkeklerin tüm hayatını kız tavlama cinsellik üzerine düşünüyorlar belki adamin ayağında yara olduğu için terlik giydi belki parası yetmediği için giydi yani her gördükleri erkekli kız tavlamaya çalışıyorlarmış gibi dusunuyorlar

18
2
yanıtYanıtla
yavuz:

iyi kötü daima olcak kazanan herzaman er geç iyi olacak

20
0
yanıtYanıtla
Okurum:

Ali kardeşim, kitabın çıktığında ilk ben alacağım. Sana saygı duyuyorum. Senler olmalı bu dünya.

19
1
yanıtYanıtla
CAVEMAN:

Helal olsun sana Ali kardeş, Allah hep senin gibi kalbi temiz insanlar çıkarsın karşımıza. Seni küçümsemek istiyen o gerizekalı kadınıda boşver. O kişi zaten Allah tarafından sınavlanacak.

17
2
yanıtYanıtla
Hakan:

Izmir zaten coktan yasinilacak bi yer olmaktan cikti. . Allah tan hukumet Turkiye nin her yerinde buyuk projeler yapiyor. . dogu, karadeniz ve icanadolu kokenli kardeslerimiz kendi yorelerine doner yakinda zaten, izmir de kimse daha iyi imkanlar oldugunu soyleyemez. . . bu alay eden kisinin de piskolojik sorunlari var herhalde. . keko meko ne ya. . . uyusturucu kullanir millete catar gurultu yapar insanlari rahatsiz eder o zaman bisey dersin belki ama terligiyle dis gorunusunle alay etmek ne demek. . .

13
5
yanıtYanıtla
istanbul metro:

insanların giyimine kuşamına bakıp ayıplamak rencide etmek küçümsemek bir yerlere servis etmek alçaklığın daniskasıdır. insaniyetlik denen kavram kalmamış.

17
1
yanıtYanıtla
D.paşalı:

Bir kere sen kim oluyorsun da karşında ki insanın hiç haberi yokken resmini çekip birde dalğa geçip küçümsüyorsun çok saygısız''sın, tam tersini düşünelim o senin resmini çekip birde üstüne dalğa geçseydi ne olurdu? sen zahmet etme ben söyleyeyim adamın ne sapıklığı ne terbiyesizliği kalırdı ayrıca gider birde suç duyurusunda bulunurdun, saygı görmek istiyorsan saygılı olacaksın.

16
1
yanıtYanıtla
RAMAZAN:

ÜSTÜNÜ SÜSLÜ GİYMEKLE ADAM VEYA KADIN OLUNMUYOR. BÖYLE TERBİYESİZLİK YAPMAYIN İNSANLARA. ÇARPILIRSINIZ BAŞINIZA ÇOK İŞ GELİR

16
1
yanıtYanıtla
hayat:

o yorumu yazıp dalga gecen kadın nerede acaba pavyonlarda kapandı :)

14
3
yanıtYanıtla
Altug:

İnsanları arkalarından çekiştirip ayıplayanların, aşağılayanların, gizli açık dillerine dolayanların, kaş-göz hareketleriyle alay edenlerin vay haline! Hümeze Suresi 1. Ayet

13
1
yanıtYanıtla
Abdul lah:

Yanlışlıkla ekşi oy kullandım kasıt yok

yanıt1
yanıt0
Kibar Feyzo:

Yahu mübarek biz yaptığı hareketin ne kadar yanlış olduğunu toplumsal ahlakla anlatalım. Sen direk Kur-an dan girersen hiç birşey anlamaz o kezban. Anlayacağı dilden devam edelim vesselam

yanıt0
yanıt3
Ahir Zaman:

O izban kekosu yazan pisliği de gösterin. Gösterin ki suratına tükürelim

13
1
yanıtYanıtla
Esra:

Olay doğruysa Allah yolunu açık etsin...öyle aşüftelerin yanına bırakmamalı.. Neden suç duyurusunda bulunmadın ki?? Fotoyu çeken kadın ciddi bir ceza almalı..

13
1
yanıtYanıtla
Ölüm meleği:

Adam ile dalga geçen o pisliği bulursam. Yapacağım ilk iş vücut parçalarını sökmek olacak.

6
7
yanıtYanıtla
Muhammet:

Seni tebrik ediyorum güzel dostum. Ben cezaevin de mahkumlara kuran eğitimi veriyorum. Onlara hep söylediğim bir şey var ''okumak her şeyi güzelleştirir''. Yeter ki kaliteli olsun.

13
0
yanıtYanıtla
mert:

o ıqsu olmayan bayanın keko dediği kişiyle metrobüse binmesi bi şahane :)))))

12
1
yanıtYanıtla
Vatandaş:

Sistemden sıyrılanlar ''''herkes'''' gibi olmayanlar her zaman taşlanır. Fikirlere asla kurşun işlemez. Acilen desteklenmesi lazım. Şeyma subaşı zırvalıklarını okuyacağınıza bu kardeşimize destek olmalı , yeni kitapları için yolunda ışık olmalıyız.

11
1
yanıtYanıtla
vatan:

helal olsunn fotografını çekeni utandırdı.

11
1
yanıtYanıtla
ALİ:

KIZIM SEN ÜSTÜNÜ BAŞINI YIRTSAN ONUN TERLİKLERİ KADAR OLAMAZSIN

11
1
yanıtYanıtla
gerçekler:

resmi çeken ne halde kim bilir.

11
1
yanıtYanıtla
Vuslat:

Melun melun sırıtır başka ne yapacak ki. ''Ar'' yok bu kafalarda üste başa bakar sana öyle değer biçerler. Zavallılar.

yanıt2
yanıt1
sadri armani yugoslavsky:

Toplum içinde Kitap okuyandan zarar gelmez

10
1
yanıtYanıtla
sadri armani yugoslavsky:

Insanları kafamizdan kazandigi parasïna gore meslegine giyim kusamina oturdugu eve bindigi arabaya kullandigi telefona gore degil. Ondan once insanligina ahlakina edebine terbiyesine gore degerlendirmeliyiz. Okumuş zengin olmuş ama edepten hayadan vicdandan merhametten yoksunsa ne fayda. SIZ kadïnlar eş seçerken paradan önce ahlaka bakïn siz erkekler eş secerken güzelikten once ahlaka bakın. Guzel ahkak her yasta guzeldir.

10
1
yanıtYanıtla
Önce VATAN:

Helal olsun size .Bir kitabı alir okur kendinize göre içeriğini yorumlarsiniz İster tozlu bir rafdan ister vitrin içinden alınsıniz hiç önemli değil ama içindeki konu daha önemlidir. Kendisini çok güzel anlatip ifade etmiş .İnsan kumaş parçası ve dış görünüş ile insan olmuyor. .

10
1
yanıtYanıtla
Mehmet:

Alma mazlumun ahini ,alirsin aheste aheste

9
2
yanıtYanıtla
Edi:

Kendini üstün görüp fotoğraf çeken kişi aynı trende aynı vagon da olduğunun farkında olmayacak kadar geri zeka.

10
1
yanıtYanıtla
Serap:

İzmirin burnu havada kültürü işte bu. Kendinden olmaya yaşama hakkı bile tanımaz

8
2
yanıtYanıtla
sener4ever:

Vallihi ister yayınla ister yayinlama editör. Bisküvi boğazımda kaldi ben bu bes önceki haberi atlamışım ama bugun insan olduğumdan o kadin gibi biri ile izmirde hava almak aci geldi gözlerim bi anda kan çanağı oldu yazik o kadina kiza velaki kiz tavlasında fakat hep unuttuğu bisey var her köründe topal bir alıcısı var. O kro dedigin edebini bozsaydi simdiye bin kere manşet olurdu. Terbiyezsiz kadinmissin vesselam.

9
1
yanıtYanıtla
1 2
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title