Haberler
Güncelleme:

Otobüs şoförü, bulduğu içi altın dolu çantayı sahibine teslim etti

Trabzon'da halk otobüsü şoförü, araçta unutulan çantanın içinde ziynet eşyası olduğunu anlayınca polisi arayarak, çantayı sahibine teslim etti. Çantanın sahibinin kendisini arayarak hediye vermek istediğini söyleyen şoför "Hediyeyi kabul etmedim, bu insanlık görevimiz" dedi. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (8)

Ccc:

Trabzonun-rizenin insani candir

15
22
yanıtYanıtla
aynen:

aynen aynen candır

yanıt1
yanıt3
herkeste silah var:

ondan herkes evinde silah bulundurur. en ufak bişeye hemen sinirlenirler.

yanıt3
yanıt1
gümüş:

helal sana dayı. .

15
1
yanıtYanıtla
adem:

ya bi bırakın bu hamaseti ne yapacaktı ya. kamera var. herşey belli benim gibi 94 senesinde içinde dövizler olan balyayı ıssız bir yerde bulup da sahibine veren mi. . !!üstelik o zaman ne kamera var ne de bişey

1
1
yanıtYanıtla
ASİ:

Adem bey insanlar artık reklamı çok seviyor. Bu şoförün yaptığı yapması doğru ve tabi bir davranış. Hani müslümanız diye mangal da kül bırakma böyle bir davranışı gök yüzüne çıkarmak neyin nesi.Yok trabzon Rize deki insanlar candır melektir bu kadar yaygara yapanlar ruh doktoruna gitsin.

yanıt0
yanıt0
vay bee!:

Hırsız zaten hırsızdır diyecek bir şey yok ta. . hırsız olmamak meziyetmi oldu şimdi? Olması gereken bu değilmi zaten? Zannedersinki. . . Neyse amaan!

0
1
yanıtYanıtla
hey sen, dislike atan...:

herkesi hırsız zanneden ve hırsızlığa tevbe etmiş biri dislike atmış sanırım :)

yanıt0
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title