Haberler
Güncelleme:

Kendisinden yardım isteyen kadının aylık 7 bin lira geliri olduğunu duyan vali, şaşkına döndü

Zonguldak'ta Vali Mustafa Tutulmaz başkanlığında yapılan halk toplantısında yardıma ihtiyacı olduğunu dile getiren kadının 7 bin TL aylık gelirinin olduğu ortaya çıktı. Vali Tutulmaz, yetkililerin edindiği bilgiyi reddeden kadına "Yeniden araştırma yapılsın sonra tekrar bakalım" dedi. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (236)

hakkı olmayana haram olsun:

devlete bir kuruş faydası olmayıp da evini arsasını arabasını eş dost akrabasının üzerine yapıp ta yardım alan ne utanmaz arlanmaz haysiyetsizler var. şimdi her ay düzenli yardım alanları tanıyanlarına mahallesine köyüne sorun bakalım neler var, gerçek ihtiyaçlı oraya gelmez grur var , o kadın gibiler onların hakkını yiyor

101
3
yanıtYanıtla
edep abi edep:

ben utandım , bu kadın hiçmi utanmamış

yanıt0
yanıt0
vatandas:

başörtüsünü takınca bi özgüven geliyor herhalde

24
39
yanıtYanıtla
Vatandas:

Ne alaka kardeşim sen kendi kafandaki saçmalıklardan uzaklaş

yanıt0
yanıt0
Fatih:

Ne alaka başörtüsüne saldırmak için bahane arama..

yanıt16
yanıt3
Atilla yildirim:

Basörtüsünü görünce bi yorum yapma ihtiyacı hissetmek gibimi

yanıt4
yanıt1
Zirvaci:

Boş yapma uza

yanıt0
yanıt0
Bjk56:

Zırvalama vatandaş başörtüsü kadar senin zihniyetindekilerin başına taş düşsün vatandaş

yanıt4
yanıt0
Ufuk:

Basortusune laf soyleme hain

yanıt0
yanıt0
ibrâhim Daskesen:

yani bu kadar yüzsüz bir mahlukat ben terziyim 2 oğlum işsiz ben vali beye gitmezdim alın teriyle yaşayan biriyim başka bir gelirim yok çok şükür

57
6
yanıtYanıtla
mrt bzdğl:

ben bir vatandaş olarak gerçek ihtiyacı olmayıpta devletten yardım alanın ALLAH belasını versin diyorum gerçekten bir ekmeye muhtaç olsun, hakkımıda helal etmiyorum, HARAM OLSUN.

57
5
yanıtYanıtla
Aaa:

Amin

yanıt1
yanıt0
Hy37:

Ben de bedduana canıgönülden amin diyorum.

yanıt18
yanıt2
Tayfun:

Basi örtülü kadin. müslüman. ama insanliktan nasibini almamis.

34
28
yanıtYanıtla
deniz:

her kapalı müslüman değildir çoğu senin gibiler öyle sansın diye kapatıyor

yanıt0
yanıt0
Yanarım:

Üniversitede okurken yemek bursu vereceklerdi, gerçekten çok parasızdım ama yinede almamakta direndim dedim ki ben gene bir şekilde yemek param buluyorum ihtiyacı olanlar vardır gerçekten ihtiyacı olanlar benim yüzümden mahrum kalmasın. Sonra öğrendim ki yemek bursu alanların %90 ın arabası var. İnsan başkaları adına da utanç duyabiliyormuş, bunlar babadan Oğla sülale boyu nesil, Allah haram yiyenin boğazlarına dizsin o haram lokmaları.

53
2
yanıtYanıtla
dizsin:

ben oldukten sonra dizse ne olcak dizmese ne olcak. basima gelen tum haksizliklara , allah belasini versin allah bogazina dizsin diyip geciyoruz. dizmiyor. bu dunyada da dizmiyor iste. benimde yasadigim tonlarca haksizlik var. Allahin bir tanesinin bogazina dizmiyor. ise giriyorsun torpille hakkini aliyorlar, universite sinavina giriyorsun hakkini caliyorlar. vergi veriyorsun sana donmuyor birisi caliyor yine onu. Oldukten sonra istemez cenneti kalsin , bu dunyadaki hakkimi versin.

yanıt8
yanıt6
ABC:

8. 600 yoksulluk sınırı. O halde bu vatandaş yoksuldur.

23
29
yanıtYanıtla
leo61:

sende birşey dedin öylemi?

yanıt7
yanıt8
Galip:

Yahu ben Belçika da yaşıyorum değil 8600 5-6 bınlik bı iş var gel deseler 1 dk durmam abartmayın

yanıt6
yanıt8
Sümeyye:

Hayır değil ne diyorsun amcayı tanıyorum yan binamızda oturuyordu küçük kızıyla. Büyük kızı be torunlarına bizim binada

yanıt0
yanıt0
Sm:

Yardım yapılmamalı iş beğenmiyor millet sgk giderleri düşürülüp asgari ücret artırılmalı vergi sistemi değişmeli 5 geliri olandan 0.1 10 geliri olandan 0.5 10000 geliri olandan 5000 alsan herkes memnun olur yatlar vergilendirilmeli lüx ev ile lüx olmayan ev vergisi farklı olmalı. Tl kesinlikle güçlenmemeli zayıflamamalı da

49
2
yanıtYanıtla
CAHİL YOK EDİCİ:

Bilki insanlar niye iş beğenmiyor biliyormusun söylüyeyim adam gelmiş 3 üniversite bitirmiş yüksek lisans yapmış 4 dil biliyor ama bu arkadaşımız istediği mesleği yapamıyor sen de diyorsun gel inşaatta amele aranıyor gel sen şuralarda bir sürün

yanıt2
yanıt7
0 tl:

11 aydır işsiz inşaat mühendisiyim. Gelirim 0 tl. . . . Güya kimsenin ihtiyacı yok edebiyatını işlemişler. . . . Böyle tiyatrolar yapacaklarına iş imkanı yaratsın sayın beyefendiler. . . . .

42
9
yanıtYanıtla
AA:

Mühendise para vermiyolar zaten iş yapana veriyorlar sen daha çok beklersin diplomam var bana hemen para verin yok öyle bir dünya :)

yanıt13
yanıt19
Behluldane:

Boşta gezene mühendise para vermiyorlar çalışana veriyorlar illaki devlet işi masa başı iş internet bilgisayar olacak sonrada Millete Açız edebiyatı

yanıt12
yanıt7
Efe:

Açız diye bağıranlar genelde bu. Gariban açız diye kapı kapı dolaşıp dilenmez

47
3
yanıtYanıtla
Kevser:

Gururlu onurlu insan fakirdeyse belli etmez

yanıt0
yanıt0
vahdettin bayram.:

gözümüz aç. . . . şükür yok. . . israf çok. . . .

44
5
yanıtYanıtla
Hadi:

Acı ama gerçek şuki bizim millet bedavacılığı sever.

45
4
yanıtYanıtla
Halil:

7bin deyil 70milyar aylık geliri olsa yinede aç aç aç

45
4
yanıtYanıtla
ALP ARSLAN:

7 BİN LİRA GİRİYORDA GİDER NE KADAR VE KAÇ NÜFUS GEÇİNİYOR BUNLARIN DA DİKKATE ALINMASI GEREKİYOR BENCE?

19
30
yanıtYanıtla
ne:

Şu rakam 3-5 bin olsa yoruma hak verirdim. Sizin gibi düşünenlerin 14 bin TL geliri de olsa, bu defa yurtdışında tatil yapılamıyor, yazlık alamıyoruz, onu da dikkate alın dersiniz :)

yanıt11
yanıt0
hacı kasım dağcılar:

kadının evine yedi bin lira giriyorsa mu kadın oglunu gelinini kızını damadını birliktemi geçindiriyor unutmayqalım torunlarıda vardır el insaf be ben emekli olarak ibin tl alıyorum iki kişiyiz geçine biliyoruz ha biraz daha olsa yok demem ama 1500 tl emekli maaşı alanları duyunca halime şükrediyorum

yanıt7
yanıt0
asdf:

2000 TL ile geçinebiliyoruz demiş dayı :D dayı sana kötü bir haberim var. Siz geçinmiyorsunuz, sadece hayatta kalıyorsunuz. Aklında bulunsun.

yanıt2
yanıt0
....:

Ogretmenler ek ders ucretlerini neden soylemiyor

yanıt1
yanıt0
.......''ye:

Dünyanın hiçbir yerinde mesai saatleri maaşa yazılmaz. Ek ders alamayan çok kişi var. Yol ve yemek parası gibi şeyleri zaten kendileri karşılıyor. Ek mek 5000 küsur alan adamı eleştiriceğine trilyonlar ihale alan ve verenleri; trilyonlar vergi borcu silinenenleri ve silenleri eleştirseydi vatandaş ekonomik gelir farkı bu kadar artmazdı. Kendinizle uğraşdıkça sırtınıza binen çok olur.

yanıt1
yanıt0
Vatandas:

7 bin lira gelirin var ac gözlülük yapmışsın. Gerçekten muhtaç olanlardan utan diyeceğim ama bunlar utanmaz.

44
4
yanıtYanıtla
Yoksulluk sınırı:

Kadin haklı.Yoksulluk sınırınin altında 7000

27
21
yanıtYanıtla
HAMİT:

Devletten asalak bir şekilde haksız bir şekilde yardım alanlar tespit edilip bu yardımlar kesilir ise en az 20 milyar kar elde etmek mümkün. Ama gel gör ki bu işlerin çoğu dayı yiğen ilişkisi veya benim adamım kayırmasıyla bilinçli bir şekilde yardım adı altında yapılmaktadır.

43
5
yanıtYanıtla
HAMİDE:

Hamit, 20 milyarı nasıl hesapladın ? Ya birde sekiz kişi okeylemiş . Abi banada öğretin . Ne yaptınız ? hangi sayının karekökünü alıp o sayının EBOB uyla çarptın ?

yanıt5
yanıt7
HAMİT:

Hamide hanım rakamı küçük tuttum göz korkutmasın diye. Şehir adı söylemeden bir şehrin yarısının yardım adı altında nemalandığını lütfen araştır bul derim. Ha unutmadan söyleyeyim bu hesaba sizi dahil etmedim, yoksa dahil etmeliydim? Niye gocundun anlamış değilim o kadar bilgiliysen bir rakam da senden rica ediyorum.

yanıt12
yanıt2
Ütücü:

Burada bir eve giren paranın miktarı önemli değil. Yıllık kişi başına düşen milli gelir önemli tuik verilerine göre bu rakam 9 bin dolar. 1 dolar 7TL olduğuna göre bir kişiye yıllık 63 bin TL pay alması lazım. Bu da ayda 5.250 TL eder. Bu hesapla 4 kişilik bir aile milli gelirden aylık 21 bin TL pay alması lazım. Mesele burada bu paradan ne kadarını alabiliyorsun. Evde herkes çalışsa ve 3 bin TL maaş alsa toplamda en fazla 12 bin TL alabilirsin. Gerisi nerede. Kısaca bir evde 5 kişi çalışıp 15 bin TL para kazanmaları bir meziyet değil sonuçta 5 emek var ortada. Ayrıca insanların yalnızca boğaz derdi yok giyimi kuşamı var okulu kitabı var düğünü cenazesi var.

32
16
yanıtYanıtla
...:

Demogiji yapma lan dingill

yanıt4
yanıt12
Adanalı:

Ütücü resmen saçmalamışsın.

yanıt4
yanıt5
Yuh:

Az hesaplamışsın. Kişi başı onbin olması lazım. Bi daha hesapla. Gözü aç olana 100 bin de versen doyuramazsın.

yanıt3
yanıt0
Vay beee:

Bir Araştırsalar Nekadar çok Zengin var Devletten Yardım Alan Evleri Dükkanı Bagı Bahçesi Arabası Traktörü Olan Haram yiyiciler

44
3
yanıtYanıtla
Fatih:

Böyle çok var ki. devletin parasina göz diken.devlet yumruğunu vurmalı boylelerine

38
8
yanıtYanıtla
İZMİRLİ:

Kamerayla çekilip basına servis edilmesi şüphe uyandırdı. Kurgu olabilir mi ? Yardıma ihtiyaç duyan kimse kalmadı algısı mı oluşturulmak isteniyor?

34
11
yanıtYanıtla
D:

İŞTE DORU TESPİT. ALGI ÖN GÖRÜ. Halkın açılarıyla alay etme

yanıt14
yanıt1
aynen:

aynen kurgu aklıma ilk bu geldi. bizim gelirimiz anne baba toplam 5 bin Allaha şükür hiç bir derdimiz yok. Bilgisayarım yandı sağolsun annem babam dayanamadı taksitle aldık bişeyler

yanıt5
yanıt2
Ferhat:

Benim Annem 77 yaşında yatalak: kız kardeşim bakıyor: Annemin aylık geliri toplam 2500 lira ve muhtaç durumda birçok kişi var :evde bakım ücreti alınmasına müsade etmiyor. Emin olun ihtiyaçları var lâkin fakir fukara çok diye aldırmıyor.

39
5
yanıtYanıtla
birader:

sen bakmak zorundasin sen varken dilenmesi hak mi

yanıt5
yanıt4
İbrahim:

Devletten yardım istemek dilenmek değildir. Bunu kafana sokmayı becerin artık.

yanıt5
yanıt3
fako:

Söyleyecek çok şey var bu kadına ama zor tutuyorum kendimi

38
5
yanıtYanıtla
Süreyya.:

Gereksiz o kadar kişi yardım alıyorki yardıma muhtaç duruma gelen Emeklilerimize Sırf emekli diye hiç bir yardımdan faydalanamıyor. Suçu emekli olmak sanki.

37
5
yanıtYanıtla
Mahmut:

Asıl emekliler yardıma muhtaç.emeklilerin geliri çok düşük.bizim için yardımlar yapılmalı. Heleki çoluk çocuğu olan emekliler .Çok zor durumdayız. Gerçekten zor durumdayız.

35
7
yanıtYanıtla
Hayri:

Verin verin. . Kadınlara bu kadar hak verin. 35 yasına kadar bir halt edemeyen kadın, evlenip 6 ay evli kalıp kocadan ev ve malın yarısını alıp ayrılıyor. 35 sene çalışsa alamayacağı seyleri 6 ayda alıyor bu iş kaynanalarca oluşturulan sektör haline gelmiş. EYT lilerde para bulacaz diye ugrassın. verin siz verin

36
4
yanıtYanıtla
gözlüklü:

bizim haneye ayda 3000 bile girmiyordur. 4 aylık elektirik faturası birikti 700 tl. 3 su faturası var. gözünüzü toprak doyursun sizin. içimiz dışımız ailecek makarna ve fasulye oldu ne peynir var ne tavuk bomboş. bunlar kuş sütüyle beslenmiş eski yandaşlar tabiki 7000 yetmeyecek.

28
9
yanıtYanıtla
Turk:

Telefonunun markasi ne senin kardes??

yanıt10
yanıt20
Katip:

Kardeşim geliniz yardımcı olalım

yanıt5
yanıt1
...:

General Mobile . Ailem ben hala uni de okurken 450 TL ye indirimden taksitli denk getirip almıştı. Ve bende iki yıldır işsizim. Telefon olmasa is basvurusu bile yapamiyorsun. Elden özgeçmiş kabul etmiyorlar. eden yerlerde sabahtan geceye çalıştırıp bin lira vermeyi cok goruyor.

yanıt1
yanıt0
Çankırılı:

Bunlar lafa gelince açız aciktayiz diye devlete ve hükümete saldırırlar ama işin aslı başka

22
15
yanıtYanıtla
Masum:

Peki bu kadının 7000 TL gelirini bir kenara bırakalım da giderlerini hesapladık mı? Borçları var mı? Harcı var mı ? Kirada mı? 7000 Lira bir aileyi geçindirecek para ama bence ihtiyacı olmayan bir kimse de oraya boynunu eğip gitmez

6
30
yanıtYanıtla
kemal:

dostum bende şükür 13 kazanıyorum 6 kredi veriyorum bir tane daha krediye girip sonra dileneyim mi ? bende kiradayım benimde arabam yok (ilerde olacak inş ama) saçma sapan dilencileri savunmayın

yanıt8
yanıt1
Işık:

Ya nereye gitmez millet 1500 ile ev geçindiriyor 7000 binle saray kurulur aç gözlülük başka bir şey değil!!!!!!!!!!!!

yanıt2
yanıt0
Dilek Bulut:

2 mustakil evi, ev kira geliri ,bir arabası, iki tarlasi, bankada epey bir parası, emekli maasi olan ve tek yaşayan bayanin yardım istediğine ben şahidim. Hatta bir değil iki kişiye şahidim. Bunların ruhlari fakir.

yanıt5
yanıt0
muhteşem:

Hemen karalama yapmak doğru değil. Valimiz anlayışla davranarak tekrar araştırılmasını istemiş. Belki bir hastalık gibi bir durum yada çocukları bu paradan vermiyor olabilir vb.

28
8
yanıtYanıtla
HAKAN:

Haklısınız bilinmeyen sebepler olabilir. Valimiz araştırılır diyor.

yanıt6
yanıt4
Sarı Çizmeli:

Doymayan nefis bu ne kadar aç gözlü insan . Birde tesettürlü ondan sonra millet bilinçsizce bu gibilerin yüzünden dinimize saldırıyor.

29
6
yanıtYanıtla
Vatandaş:

Yirmi sekiz yıllık memurum yedi binin değil beş bini bile göremedik hala bu nasıl yardım istemek be abla

32
3
yanıtYanıtla
metin:

bazı evlere yılda 7 bin lira girmiyor aç gözlüğün bu kadarınada pes

26
8
yanıtYanıtla
koray:

valinin oturuşuna bak yayıla yayıla kardeşim oraya bir vatandaş gelmiş eğri yada doğru titizlikle ilgilensene sen o makama ne diye geldin kim için geldin seni oraya çıkaran kim nerde köylü milletin efendisidir anlayışı nerde ben sizin efendinizim anlayışı işte adamının adamı ile bir yere gelirsen makam sahibi olmuşsun ama adam olamamışsın derler insana .

15
19
yanıtYanıtla
Vanlı:

Ne alaka gobegini gormuyorsun??????

yanıt1
yanıt0
GARIBAN:

nasıl oturacak adam bağdaş mı kursun ne tuhafsınız yaa

yanıt4
yanıt1
Vatandaş:

Sayın Valinin oturuşu gayet düzgün işini de yapıyor Çamur atmaktan da bıkmadınız yazıklar olsun.

yanıt3
yanıt2
KAMİL:

vali SURİYELİLERİ duyunca şaşırmıyor herhalde

12
20
yanıtYanıtla
selin:

kadın belki annesine babasına bakıyorne biliyorsunuz evet sizde haklisiniz ama kafasini egip oraya yardim istemeye gitmez parasi olmiyan

3
28
yanıtYanıtla
Murat:

Yaşlı insanlara maaş bağlanıyor

yanıt4
yanıt0
RVR:

Valla kimler nerelere gidiyor. Bazılarının ar damarı çatlak oluyor herkes aynı değil

yanıt2
yanıt0
antiseilin:

sırf kadın yardım istedi diye feministçe davranmaya hakkın yok o verilecek para türk milletinin vergilerinden o yüzsüze gidecek unutma

yanıt1
yanıt0
Keriz:

Araştırın KESİN CHP lidir.

14
17
yanıtYanıtla
Kağan:

sosyal yardım olayı bence saçmalık. Gurur duyulacak birşey değildir. İnsanlar öncelikle iş sahibi olmalıdır.

28
3
yanıtYanıtla
bencede:

bencede , herkes memur olma yardim alma derdinde. memur ol yat , yardim al yat. gencler calissin , torpilliler yaslilarda onlarin vergisiyle gununu gun etsin. az aliyorum cok aliyorum yok. benim vergimle para aliyor. calismayana 5 kurus para verilmesin. herkes calissin.

yanıt4
yanıt0
fetdat:

insanlarda haram helal kahmış seda bu degil heryarde var böyleleri bedava olsunda sirke bile alır böyleleri

29
1
yanıtYanıtla
mahmut:

vatandaş haklı. bir ailede beş nüfus var beşide çalışır. bir aile beş kişi bir kişi çalışır. devletimiz bunları gözönüne alsa herhalde ihtiyaçlısı olmaz derim. saygılarımla.

13
17
yanıtYanıtla
İhale:

Yoksulluk sınırına giriyor. Gerçi tüm memurlar giriyor. Sadece onlar istemiyor. Açlık sınırına girmiyor.

9
20
yanıtYanıtla
Tek:

Herkes memur olmak istiyor.naber

yanıt4
yanıt4
Behluldane:

Beğenmiyorsan istifa edersiniz memur olana kadar kırk tane el etek öpersiniz sonrada korkutanda bahane bulursunuz masa başından devlete fakir fukara edebiyatı yaparsınız

yanıt1
yanıt1
Abdullah eser:

Memurun neresi aç askeri ücretle çalışan ne yapsın yakacak yardımı yok çocuk yardımı yok siz memurlar sanki cokmu çalışıyoruz memurları çok goruyoz aciz diye aglanmayin Allah askeri ücretliye ve emeklinin yardımcıları olsun

yanıt0
yanıt0
Fudayl:

İhale''nin ekonomşk duruma gönderme yaptığını anlamayanlar eksiyi basmış. Tek de haklı işsizlik ve patronu tarafından sömürülmekten çok daha iyidir. Ücretli öğretmen olup asgari ücretliden daha az kazananların sömürülmesini geçtik bile. Behlül Dane yazan arkadaş yanlış yere gelmişsin. Behlül Dane''nin Harun Reşid gibi birine uyarılarını görsen ona göre konuşurdun. Mülakat öncesi dönemde kimse el etek öpmüyordu. El epek öptürmeye mecbur bırakanlar utansın.

yanıt0
yanıt0
YARDIMLAR HANE HALKINA:

BU YARDIMLAR ŞAHSA GÖRE VERİLMESI LAZIM 2 KARDEŞ VARSA BİRİ İŞSİZSE DİĞERİNİN HAKKINI A-LA-MAZ KAVGA CİNAYETE KADAR GİDER BU KUL HAKKINA GİRER DEVLET İŞSİZE YARDIM ETMESİ GEREKİYOR ONA PARA VEREREK DEĞİL İSTİHDAM SAĞLAYARAK SORUN BURDA. YANİ DEVLETTE

19
10
yanıtYanıtla
dogru:

Olay bu kadar basit çok doğru bır tespit. Fakat hukumet yardımlar yaparak halkı kendıne baglama yoluyla oy toplamada bayagı basarı elde ettı. ısıne gelmez

yanıt2
yanıt0
Behluldane:

Eğer bir hanede beş kişiden ücü çalışıyorsa çalışan üç kişi iki kişiye bakmak zorunda

yanıt7
yanıt0
ali:

Millet sosyal yardım zengini oldu

24
5
yanıtYanıtla
Cevik:

Bu heryerde böyle .Ben Almanyada yasiyorum burdadâ aynisi sosyal yardim aliyor ve bir surude yatirimi.var

yanıt0
yanıt1
Akın:

Ulan ALLAHTAN kork 1 yıl işsizim ben utanıyorum devletten talepte bulunmaya

27
2
yanıtYanıtla
İlginç:

Bizim eve de aylık 12000 bin tl giriyor ama bana 1 krş verildiği yok. Kadını anlıyorum.

11
17
yanıtYanıtla
Kararli:

O sizin evdekilerin kusuru devletin değil

yanıt11
yanıt1
İlginç:

İnşallah benim gibi olursun

yanıt0
yanıt2
ahmet:

siz o gelirin nereden geldiğini araştırırsanız vatana daha hayırlı olabilir

24
4
yanıtYanıtla
Ykmm:

Ben emekliyim okuyan hiç bir çocuğuma burs çıkmadı ama geliri görünmediği için bir çok zenginin çocuğu devletten burs alarak okuyor buna şahidim

27
0
yanıtYanıtla
Devletçi:

Ben de emekli oğlu olarak kredili okudum, söylediklerine ben de şahidim

yanıt5
yanıt1
VATANDAŞ:

İMZA.

yanıt0
yanıt0
KADEME BASVURSUUN:

Kocasından aldığı sonsuz NAFAKA haracı az geliyordur

19
7
yanıtYanıtla
beyin fakırı:

bilip bilmeden eleştirmeyin kardeşim

yanıt6
yanıt3
EMRAH:

ÇÜNKÜ YANINDA OLMAYAN ÇOCUKLARIDA ORDA GÖRÜNÜYOR ONLARIN MAAŞIDA ORAYA GİRMİŞ GİBİ GÖRÜNÜYOR İKAMATGAHLARINI DEĞİŞTİRMELİLER

15
11
yanıtYanıtla
Behluldane:

Hane aynı o vakit aynı haneye sekiz bin lira giriyorsa demekki mersedes araba alıp taksitini ödeyecek

yanıt1
yanıt2
Adem:

Yardımlar kontrolsüz dağıtılıyor yardım alacakların kimlik numarısı ile kontrol ediliyor adamlar kayıt dışı sigortasız 10 lira almak içinde 100 tane yakan söylüyor Kaymakamın Valinin aldığı aylıktan fazla aylık geliri olan insanlar gidip yardım alıyor Emeklidende çalışandanda daha fazla kazanıyor

23
2
yanıtYanıtla
Misafir:

Yarımlar denetim yapmıyor birde muhtara yakınsa işlem tamam araştıran hiçyok adamın biri bakım parası alıyor hasta gözüküyor ama babasının koyunlarına bakıyor sözde oğlu hasta babası da oğluna bakım parası alıyor bu kadar da olmaz ki

yanıt4
yanıt0
1 2 3 4
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title