Haberler
Güncelleme:

Evli adamla ilişkisi ortaya çıkan kadın, kendini "Dini sohbetler ediyorduk" diyerek savundu

Eşi Sevda Bölükbaşı tarafından sık sık şiddet görüp bıçaklandığı öne sürülen kayıp Cesur Bölükbaşı'nın ailesi, genç adamı bulmak için Müge Anlı'ya başvurdu. Kaybından karısının sorumlu tutulduğu Cesur Bölükbaşı'nın canlı yayına bağlanan sevgilisi ise ilişkilerini inkar etmeyerek, "Cesur'la komşunun internetini bağlarken tanıştık. Dini sohbetler ediyorduk" dedi. Duydukları karşısında hayrete düşen Müge Anlı ise "Ya siz utanmıyor musunuz? Evli adam dertleşemez seninle" diyerek tepki gösterdi. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (7)

HAKAN ARSLANOĞLU:

Ekmek fırının imalathanesinde 4 erkekle basılan kadının savunması gibi olmuş. "Arkadaşlar bana hamur açmayı öğretiyorlardı"

36
0
yanıtYanıtla
Halil Kara:

Allah için yaptık yeğenim Allah :D

15
15
yanıtYanıtla
xx oz:

bu kadinlardan korkulur allah esine sabir versin

23
0
yanıtYanıtla
FENERBAHÇE CUMHURİYETİ :

Son 19 senede korkmamız gereken İnsanlar bunlar devir onların devri olduğu için yapacak bir şey de yok.

9
11
yanıtYanıtla
corci:

sıkıştılar mı dine sarılıyorlar, şeytan bunların yanında staj yapmıştır.

18
1
yanıtYanıtla
Ay kural:

Adamın ailesi gelinlerini suçluyor ama başka evli kadınlar ile görüşüyorsa ve görüştüğü kadınların eşleri tarafından ihanet dolayısıyla ortadan kaldırılmış olabileceğini de düşünmek gerekir.

15
0
yanıtYanıtla
sdsfs dfsa:

bu siyah elbiseli ablayı millet adamın manitası sanıyor ona göre cephe alıyor haberi okuyup lakin o siyahlı bayan adamın ablası ve adamı arıyor bunu hiç söyleyen yok...

4
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title