Haberler
Güncelleme:

Android kullanıcılarını üzecek değişim! Kaydırarak ekran görüntüsü alma özelliği kalkıyor

Android kullanıcılarının en çok kullandığı özelliklerden olan kaydırarak ekran görüntüsü alma özelliği Android 11'in final sürümünde yer almayacak. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (5)

Gözlem:

Akıllı cep telefonu değil. CEBİNİZDEKİ CASUS, Hakkınızdaki her türlü bilgiyi topluyorlar. İyiden iyiye arsızlaştılar. 16 GB hafızası olan cihazlar çalışamayacak duruma geldi. Bir sürü lüzümsuz programı sırf yeni bir cihaz satabilmek için isteseniz de istemeseniz de telefonunuza yüklüyorlar. Basit bir keybord uygulaması 97 MB, Web browser 197 MB yer işgal ediyor. ( En eski 80286 IBM PC 64 KB hafızası ile yapmadığını bırakmıyordu. ) ANDROİD TAM BİR SAÇMALIK.

3
5
yanıtYanıtla
AFYONLU:

BİZ İPHONECİYİZ UMRUMUZDA BİLE OLMAZ ANDROİD

0
7
yanıtYanıtla
LALE:

kullandığın iphone 4''ün havasını mı yapıyon

yanıt2
yanıt0
ahmet mehmet:

iphone hicte iyi bir telefon deyil, vede ömür boyu sizden aylik 1 dolarcloud ucreti aliyor, bu az gözükebilir, lakin uzun vadede cok para senelik 12 dolar, 10 sene sonunda bir samsung parasi eder. siz iphonu 2 sene kullaniyor sonra yenisi alinca, cloud ödemeye devam edersiniz. samsung da ilave bir sd cart al ömürboyu cloud parasindan kurtul.

2
5
yanıtYanıtla
MEHMET AHMET:

BELLİ Kİ FAKİR VE BİLGİSİZSİNİZ. 15 SENEDİR İPHONE KULLANIYORUM HİÇ BİR ZAMAN İCLOUDA PARA ÖDEMEDİM PİİS FAKİR YALAN ATMA BARİ :d

yanıt4
yanıt5
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title