Haberler

Eşini öldürüp çatıda intihar etti

Güncelleme:

Manisa'da psikolojisinin bozuk olduğu öne sürülen bir şahıs, 2 çocuğunun annesi olan eşini tüfekle vurarak öldürdü, ardından apartmanın çatısına çıkarak aynı tüfekle intihar etti. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Manisa'nın Alaşehir ilçesinde yaşanan olayda 24 yaşındaki şahıs, henüz bilinmeyen bir nedenle eşini tüfekle öldürdükten sonra binanın çatısına çıkarak aynı tüfekle intihar etti.

EŞİNİ VURUP ÇATIDA İNTİHAR ETTİ

Saat 01.30 sıralarında, Alaşehir Yeni Mahalle Mahallesi Bozdağ Sokak Numara 48'te iddiaya göre, hurdacılık yaparak geçimini sağlayan Hamza Demirkıran (24), henüz belirlenemeyen sebepten dolayı biri 18 aylık diğeri ise 4 yaşındaki 2 çocuğunun annesi eşi Buse Demirkıran'ı başından tüfekle vurdu.

Daha sonra yaşadıkları iki katlı apartmanın çatısına çıkan şahıs, aynı tüfekle intihar etti. Silah seslerinin duyulması üzerine çevredeki vatandaşlarca durum 112 Acil Çağrı Merkezine bildirildi. İhbar üzerine gelen sağlık ekiplerince çiftin hayatını kaybettiği belirlendi. Polis ekipleri olay yerinde güvenlik önlemleri alırken, savcının incelemesinin ardından cenazeler Alaşehir Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

"PSİKOLOJİSİ BOZUKTU"

Korkunç olayın ardından konuşan amcaoğlu Nurullah Demirkan, "Hamza'nın psikolojisi bozuktu, tedavi görüyordu. Eline tüfeği alıp yatak odasına gidiyor ve hanımını öldürüyor. Daha sonra yukarıya çıkarak kendisini öldürüyor" dedi. Polisin olayla ilgili soruşturma başlattı.

Eşini öldürüp çatıda intihar etti

Eşini öldürüp çatıda intihar etti

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Alaşehir Manisa Olaylar Aile İçi Şiddet Cinayet 3.Sayfa Güncel Haberler

2 milyon 950 bin TL'ye aldığı evin gerçek fiyatını öğrenince hayatını şokunu yaşadı

2 milyon 950 bin TL'ye aldığı evin gerçek fiyatını öğrenince hayatını şokunu yaşadı

Ayhan Bora Kaplan soruşturması kapsamında 4 kamu görevlisi gözaltına alındı

Ayhan Bora Kaplan soruşturması kapsamında 4 kamu görevlisi gözaltına alındı

Slovakya Başbakanı Robert Fico silahlı saldırıya uğradı

Slovakya Başbakanı Robert Fico silahlı saldırıya uğradı

Eski günlerine döndüğü söylenen Arda Kural'ın son hali

Eski günlerine döndüğü söylenen Arda Kural'ın son hali

500

Yorumlar (24)

Üveys Uyanık:

Allah rahmet etsin bu ekonomiyle herkesin pisikolojisi bozulmuş hayat çok zor Allah herkesin yardımcısı olsun özellikle emekli ve asgari ücretlilerin artık yasanilmiyor gercekten

272
101
yanıtYanıtla
O Z:

Ne ekonomisi. Tiktokta canlı yayın açmıştır kadın. Ekonomik sorunlar yüzünden olsa çocukları da kendileri ile götürürlerdi. Dersinize iyi çalışın biraz.

yanıt64
yanıt134
VEFA:

Kaybedecek hiçbir şeyi kalmadığını, hayatın kendisi için ızdırap haline geldiğini düşünen, umudunu kaybeden bir insan sağlıklı düşünme yetisini de yitirir. Siz hiç hali vakti yerinde, hiçbir ekonomik problemi olmayan, hayata umutla bakan bir insanda bu davranış ya da benzerini gördünüz mü?

yanıt61
yanıt15
Vakkas Şahan:

Bu ekonomi şartları daha insanları nereye götürecek

187
83
yanıtYanıtla
corci:

Herkes ayağını yorganına göre uzatacak.

yanıt82
yanıt155
Barış Akyıldız:

Corci ,sen 17 bin maaş alıp ,kira ,ev giderleri,çocuk okutmak için ayaklarına göre nasıl bir yorgan kullanıyorsun

yanıt87
yanıt23
corci:

evime 2 maaş giriyor ve tek çocuğum var. İkinci çocuğu asla düşünmedim hakkıyla bakamayacağımı düşündüğüm için. 17 bin maaş alan adam evlenmeyecek bu kadar basit.

yanıt24
yanıt59
Carsambali:

Iki tane cocugun var.Yazik degilmi onlara..Diyelimki ekonomi sikintin var..Esini vurup,sonra intihar edince ekonomi duzeldimi..!Cocuklari hic mi dusunmedin..Ayrica esinin ne sucu var,direk kendini vursaydin..

113
8
yanıtYanıtla
Ahmet Dayı:

Kaldı iki çocuğun bu nasıl bir zihniyet

95
5
yanıtYanıtla
corci:

para yok pul yok iş yok güç yok ama 2 tane çocuk. sonra cinnet geçirirsin tabi. çocukları öldürmemiş tek iyi tarafı bu.

70
11
yanıtYanıtla
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title