Haberler

Milletvekili, çiftçinin tarlasını ayağında galoşla inceledi

Güncelleme:

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya'nın don yaşanan bezelye tarlasında ayağına geçirdiği galoşlarla inceleme yapması dikkatlerden kaçmadı. İnceleme sonrası bir açıklama yapan Özkaya, "Rabbim çiftçiyi afetten korusun" dedi.

Ak Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, memleketinde bazı ilçelerde yaşanan don olayını yerinde inceledi. Tarım ve Orman İl Müdürlüğü yetkilileri ile patates, bezelye ekimi yapılan tarlalarda çiftçilerin sorunlarını dinleyen AK Partili Özkaya'nın tarlada ayağına galoş giymesi gündem oldu.

Milletvekili, çiftçinin tarlasını ayağında galoşla inceledi

"RABBİM ÇİFTÇİLERİMİZİ MUHAFAZA EYLESİN"

Özkaya'ya eşlik eden Tarım İl Müdürü Özkan Parlak'ın çizme, çiftçi ve köylülerin ise ayakkabıları ile tarladaki incelemeye dahil oldukları görüldü. Çamur olmayan tarladaki görüntüsünü sosyal medya hesabından paylaşan Özkaya, "Rabbim çiftçilerimizi ve milletimizi her türlü afetten muhafaza eylesin" dedi.

Milletvekili, çiftçinin tarlasını ayağında galoşla inceledi

"YANLARINDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ"

AK Partili vekil, geçen yıl Afyon'da 130 bin dekarda patates ekilirken, bu yıl 200 bin dekar ekildiğini belirterek, şu açıklamayı yaptı: "Patateste don zarar vermiş, erken dönem olduğu için çiftçilerimiz gübrelemeye devam ederse kaldığı yerden devam edecek. Çiftçilerimizin dün olduğu gibi bugünden sonrada yanlarında olmaya devam edeceğiz. Çiftçilerimizin zirai don nedeniyle yaşadığı ve yaşayacağı sorunların çözümü için gereken girişimleri yapıyoruz."

Kaynak: Haberler.com / Politika

Milletvekili Ali Özkaya İnceleme AK Parti Afyon Tarım Yaşam Politika Güncel Haberler

'7 çocuğum aç' deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

"7 çocuğum aç" deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

Hadise'nin mayolu kıyafetiyle marş söylemesine eski aşkı Sinan Akçıl'dan tepki

Hadise'nin mayolu kıyafetiyle marş söylemesine eski aşkı Sinan Akçıl'dan tepki

İmamoğlu'ndan Erdoğan'ın Roma gezisi eleştirisine yanıt: Kamu parasını korumayı bana mı öğretecek?

İmamoğlu'ndan Erdoğan'ın Roma gezisi eleştirisine yanıt: Kamu parasını korumayı bana mı öğretecek?

Uyuşturucu bağımlısı genç, anne ve babasını silahla öldürüp aynı silahla kafasına ateş etti

Uyuşturucu bağımlısı genç, anne ve babasını silahla öldürüp aynı silahla kafasına ateş etti

500

Yorumlar (90)

Öğreten:

Önemli olan tarlaya gidip çiftçiyi dinlemesi sorunlarını meclise taşıması . Tarla çamur olmasa da hava bulutlu kısa zaman önce yağmur yağmış ve tarla nemli ayağa yapışan bir toprak var belli . İnsanları bu şekilde negatif bakarak yormaya gerek yok.

1243
525
yanıtYanıtla
Murat Yıldırım:

Hiç gitmeyen vekiller varken ki buna muhalefet vekilleri dahil bu vekili basit şeylerle yargılamak doğru değil…

yanıt759
yanıt234
harun yakar:

Lütuf olarak görme adamın asli görevi seçilmesinin sebebi halkın derdini meclise taşıması zaten millet vekiller yatmaya o kadar alışmış ki yapması geren işi yaptığında lütuf gibi görmeye başladı halk o adamların görevi halkın derdi problemleri zaten .

yanıt383
yanıt58
Önder Akgül:

Ayakkabılara yapışan bir çamur yok diğer ayakkabılara bakalım.

yanıt138
yanıt54
UZUN ADAM:

TOPLUM OLARAK HERŞEYE NEGATİF BAKAR OLDUK..NE OLACAK YANİ GALOŞ GİYMEK KÖTÜ BİRŞEYMİ ÇAMUR OLUNCA ÖDÜL MÜ VERECEKSİİNİZ ADAM GİTMİŞ İNCELEMİŞ CİFÇİNİN SESİNİ DUYURMAYA ÇALIŞMIŞ.O GALOŞ OLMASA BELKİ HABER BİLE OLMAYACAKTI DİKKAT CEKMİŞ İŞTE.

435
153
yanıtYanıtla
BOZKURT_07 null:

bu bir lütuf değil beyefendinin yapması gereken işi ?? sorun dinlemesi değil çözüm bulması varmı çözüm ? bence yok son 9 yılda ülkede üretim durma noktasina geldi bunca arazi ekili alan boş neden ? çünkü çiftçi ürettiği üründen bırak para kazanmayı masrafı dahi cikartamiuor ve ekmiyor biz ne yapıyoruz ? dışardan zehirli GDO'lu ürünleri getirip milletimize yediriyor ssonrasi ? bagislik sistemi çöken sürekli hasta olan ve ilaç bağımlısı bir toplum ??yani sizin basit gördüğünüz olayım ciddiyetini buradan anlayabilirsiniz ??????

yanıt149
yanıt71
Zafer Gönç:

Konu neden senin savunduğun onun görevi ayağına çizme giysin...emekçi emekçiyi savunsun...!

yanıt46
yanıt6
Doğru Söz:

Köylü milletin efendisi, vekil ise toz kondurulmayan beyefendisi.....Üzeriniz kirlenirse anneniz kızar, sakın toprakla çamurla oynamayın

243
96
yanıtYanıtla
Orhan Dik :

Adam oradan muhtarlığa, oradan ilçeye, oradan şehre gidecek. Arada duş mu alacak yani?

yanıt79
yanıt41
tamer topaloglu:

Orhan dik gerçekten böyle mi düşünüyorsun.? Elleri kirli kişinin elini sıkma, terli kişi ile selamlaşma. Kirlenecegin yere de girme... her gün tarlada gezen bir bakan olsa anlayacagim. Kaç kere gidecek su görüntüye değmez

yanıt27
yanıt9
Tüm 90 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title